مشخصات ویزای تحصیلی

ضمانت بازگشت ویزا چیست و با چه هدفی دریافت می‌شود؟

 

برای شهروندان ایرانی این امکان وجود دارد که تنها با پاسپورت و بدون مجوز ورود یا همان ویزا به کشورهای مذهبی و یا توریستی از جمله کشور ترکیه، ارمنستان و گرجستان سفر کنند. اما برای ورود به کشورهای اروپایی حوزه شینگن نظیر؛ کانادا، انگلیس، آمریکا و… حتما باید یکی از انواع ویزای شینگن، انگلیس، ویزای مولتی کانادا و یا ویزای آمریکا را دریافت کند. برای این منظور بسیاری از افراد به دلیل داشتن تجربه و اطلاعات کافی در مورد درخواست حضوری و یا آنلاین ویزا از سفارت، به صورت شخصی برای تهیه بلیط پرواز و ویزای خود اقدام می‌کنند.

اما بیشتر اوقات ممکن است وجود دلایل متعددی از جمله نبود اطلاعات و تجربه کافی برای تکمیل و آماده سازی مدارک سفر و یا نداشتن دسترسی به مستر کارت و ویزا کارت برای پرداخت آنلاین هزینه‌های ویزا و یا عدم امکان اقدام حضوری ویرا و موارد دیگر ، متقاضی را برای دریافت ویزای سفر مجبور به مراجعه به یک آژانس گردشگری معتبر نماید.

به طور کلی ارائه مدارکی همچون نامه تمکن مالی، مدارک شغلی، هویتی و سوابق سفر برای دریافت ویزای شینگن و یا سایر کشورها از جمله ویزای ژاپن و یا ویزای استرالیا برای درخواست ویزا به سفارت و کنسولگری الزامی است.

به عنوان مثال چنانچه فرد تمایل داشته باشد تا از طریق یک آژانس بین‌المللی برای ویزای شینگن خود اقدام نماید، می‌بایست علاوه بر آماده‌سازی، ترجمه و ارائه تمامی مدارک مورد‌نیاز، ودیعه ای به عنوان ضمانت بازگشت ویزا و یا ضمانت بازگشت سفر نزد آژانس گردشگری باقی گذارد.

در ادامه در مورد اینکه چرا و با چه هدفی این ضمانت از مسافر دریافت می‌شود صحبت خواهیم کرد.

ضمانت بازگشت ویزا

ضمانت بازگشت ویزا (مسافر) چیست؟

ضمانت بازگشت ویزا و یا مسافر، به مقدار پولی که آژانس‌های گردشگری از مسافر به عنوان ودیعه و ضمانت بازگشت از کشور موردنظر قبل از اتمام اعتبار ویزا دریافت می‌کنند، گفته می‌شود. برای دریافت این ضمانت اصول و شرایط خاصی تعیین نشده و اغلب براساس شرایط کشور مقصد و مبلغ جریمه‌ای که آن کشورها برای اقامت غیرمجاز برای مسافر در نظر گرفته‌اند تعیین می‌شود.

ضمانت بازگشت ویزا شامل ودیعه‌های نقدی، چک و یا ضمانت نامه ‌های بانکی می‌باشد که نزد آزانس گردشگری توسط مسافر به امانت گزاشته می‌‌‌شود، از این رو براساس قوانین موجود بین مسافر و آزانس گردشگری، با بازگشت مسافر به کشور خود مبلغ ضمانت در اسرع وقت به وی بازگردانده می‌شود.

هدف از دریافت ضمانت بازگشت ویزا چیست؟

هرگونه رخ‌داد و اتفاقات غیرقانونی که باعث شود متقاضی بیش از حد مجاز در کشور مقصد اقامت داشته باشد و یا منجر به انجام جرم و جنایت شود، عواقب و جرایم سنگینی برای آزانس گردشگری مسئول ویزا و مسافر وارد می‌‌‌‌‌شود. بر همین اساس پولی تحت عنوان ضمانت بازگشت ویزا به منظور تامین امنیت و آبروی آژانس مجری صدور ویزا، اخذ می‌شود.

برای برخی از متقاضیان دریافت ویزای شینگن و سفر به کشورهای این ناحیه، که این ودیعه را مانعی بی‌مورد برای مسافران به کشورهای خارجی می‌دانند، باید متذکر شد که بسیاری از آژانس‌های گردشگری معتبر که مجری صدور ویزاها می‌باشند دارای سابقه چندین ساله بوده و تنها برای پیشگیری از اقامت غیرمجاز مسافر و فراهم کردن زمینه مناسب برای پرداخت جریمه به دولت کشور مقصد این مبلغ ضمانت را دریافت می‌کنند.

روال بازگشت ویزا از مسافر موضوعی متداول در بین تمام آژانس‌های گردشگری دنیا می‌باشد.

هدف از دریافت ضمانت بازگشت ویزا

ارزش و اعتار آزانس‌های گردشگری دارای مجوز و با سابقه برای مدیران این آژانس‌ها اهمیت خاصی دارد و به هیچ عنوان راضی به مخدوش کردن اعتبار چندین ساله خود به خاطر چند میلیون نخواهند بود. به عنوان مثال برای درک بهتر این موضوع کشور دبی را در نظر بگیرید که هم اکنون براساس قوانین دولتی، برای مسافرانی که اقامت غیر مجاز در کشور امارات دارند به عنوان جریمه، مبلغ 5 هزار درهم از اسپانسر و مجری ویزای فرد دریافت می‎‌کند، از این رو بازگشت ویزا برای ذبی براساس این مبلغ جریمه تعیین می‌شود.

بنابراین چنانچه با تبلیغات فریبنده و کاذبی نظیر ویزای شینگن فوری، ویزای شینگن تضمینی و عناوینی نظیر این‌ها روبرو شدید به هیچ عنوان به آنها اعتنا نکنید و برای انجام چنین درخواست‌هایی و رزرو بلیط پررواز و سایر خدمات مرتبط فقط به آزانس های گردشگری معتبر مراجعه نمایید. که در اینصورت با مشاوره تخصصی کارشناسان باتجربه این حوزه بهره‌مند می‌شوید و می‌توانید از موفقیت‌های کسب سریع ویزا نیز برخوردار شوید.

با توجه به طولانی بودن پروسه زمانی رسیدگی به درخواست‌های ویزا و سخت‌گیری افسر مهاجر و بالا رفتن هزینه‌های خدمات ویزای شینگن، پیشنهاد می‌کنیم انجام این امور را به یک آژانس گردشگری معتیر بسپارید تا احتمال ریجکت ویزا از سوی سفارت را تا حد امکان کاهش دهید.

برچسب‌ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند