اگر در کنکور پزشکی قبول نشدید نگران نباشید !! می توانید در کشور ترکیه با هزینه ای قابل قبول مدرک پزشکی و یا دندانپزشکی خود را در بهترین دانشگاه های ترکیه اخذ نمایید.
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
شرایط تحصیل در سال ۲۰۲۳
تحصیل پزشکی در ترکیه یک راه بسیار سریع و آسان برای افرادی است که علاقه مند به تحصیل در گرایش های مختلف پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی هستند. اگر بخواهیم مقایسه کوتاهی بین آزمون های ورودی دانشگاه ها برای رشته های پزشکی و گرایش های مختلف در ایران با دانشگاه های ترکیه داشته باشیم به طور قطع آزمون ورودی دانشگاه های ترکیه نسبت به کنکور ایران کم رقابت تر و راحت تر است و از همه مهم تر تعداد زیادی از دانشگاه های برتر جهان با رنکینگ بالا در کشور ترکیه قرار دارند که جذابیت تحصیل در این دانشگاه ها را چندین برابر می کند.
یکی دیگر از مزیت های تحصیل در ترکیه ۲ زبانه بودن تدریس در دانشگاه هاست یعنی دانشجو می تواند به هر دو زبان ترکی و انگلیسی تحصیل کند و نکته مهم این است که مدرک دریافتی پس از تحصیل، اعتبار بین المللی در سطح دنیا برای ادامه تحصیل و کار را دارد.
تحصیل پزشکی در ترکیه در مقایسه با تحصیل در کشور های دیگر مناسب تر است و دانشجویان نیز اجازه کار حین تحصیل در ترکیه را دارند. گروه بین المللی سفیر با سال ها تجربه و داشتن صد ها پرونده موفق مهاجرتی تحصیلی به ترکیه دانشجویان بسیاری را به رویای تحصیل و کار در رشته های پزشکی رسانده است.
مدت زمان تحصیل در رشته پزشکی در ترکیه بر خلاف دانشگاه های ایران 6 سال است یعنی دانشجویان یک سال زودتر نسبت به دانشجویان ایرانی فارغ التحصیل می شوند. آموزش رشته های پزشکی در سال های اول و دوم مانند دانشگاه های کشور های مختلف، به صورت تئوری و تدریس علوم پایه است. سال سوم آموزش به صورت تئوری و عملی انجام می شود و دو سال اخر تحصیل برای بالا بردن تجربه ی دانشجو، آموزش ها تنها به صورت عملی انجام می شود و اما سال اخر دوره یعنی سال ششم دانشجویان مانند پزشک ها در بیمارستان های آموزشی مشغول به کار و کسب یادگیری و تجربه می شوند.
شرایط پذیرش تحصیل پزشکی در دانشگاه های ترکیه بسته به نوع دانشگاه تفاوت هایی با یکدیگر دارد اما به صورت کلی باید گفت پذیزش در دانشگاه های دولتی نیازمند قبولی در ازمون ورودی دانشگاه است که در ادامه می توانید انواع ازمون ورودی برای رشته پزشکی در ترکیه را مطالعه کنید. در این بین دانشگاه های خصوصی ترکیه در رشته های پزشکی پذیرش بدون آزمون را برای متقاضیان انجام می دهند.
به طور خلاصه و دقیق آزمون های رشته پزشکی برای تحصیل در ترکیه را می توان به چهار دسته اصلی تقسیم بندی کرد:
اصلی ترین مزیت تحصیل پزشکی در ترکیه ورود به دنیای تحصیلی و کاری بین المللی است، با توجه به اعتبار بین المللی دانشگا های ترکیه، فارغ التحصیلان این دانشگاه ها به راحتی می توانند وارد بازار کار بین الملل شوند یا برای ادامه تحصیل در دانشگا های اروپا اقدام کنند؛
علاوه بر این ها با توجه به معاهده اراسموس و بولونیا که بین اتحادیه اروپا و دانشگا های ترکیه بسته شده است دانشجویان در حال تحصیل رشته های پزشکی می توانند پس از گذراندن 2 سال از تحصیل اقدام به انتقال به دانشگاه های اروپا کنند البته باید توجه داشت که امکان انتقال زمانی امکان پذیر است که دانشجو در یکی از دانشگاه های مورد تائید اتحادیه اروپا تحصیل کرده باشد.
از دیگر مزیت های تحصیل پزشکی در ترکیه مورد تائید بودن برخی از دانشگاه ها در وزارت بهداشت ایران است که دانشجویان می توانند پس از دو سال تحصیل به دانشگاه ایران انتقالی بگیرند و یا پس از پایان تحصیل و ادامه تحصیل در گرایش های تخصص در دانشگاه های ایران اقدام کنند. پس لغو این قانون از سال ۲۰۱۹، از سال ۲۰۲۳ قانون انتقالی مجدد انجام شد و دانشجویانی که ورودی سال ۲۰۱۹ به بعد هستند شامل این قانون انتقالی می شوند.
با توجه به مسائل گفته شده باید بدانید که انتخاب دانشگاه در ترکیه برای تحصیل بسیار مهم است و اگر در دانشگاه های ایران موفق به ورود به رشته های پزشکی نشدید می توانید با انتخاب کشور ترکیه به رویای تحصیل و کار در دنیای پزشکی از مسیری بهتر دست یابید. با مشاوران ما در این زمینه ارتباط تا اطلاعات جامع و کامل را در اختیار شما قرار دهند.
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
مهمترین دلیل جذاب بودن تحصیل در ترکیه این است که از این طریق به راحتی می توانید برای ادامه تحصیل و کار در اتحادیه اروپا اقدام کنید. هزینه های تحصیل پایین نسبت به سایر کشور ها و بورسیه های متنوع از عوامل علاقه مندی متقاضیان به تحصیل در ترکیه است.
بر خلاف ایران که متقاضیان برای ورود به دانشگاه باید ازمون سخت و پر رقابتی را پشت سر بگذارند، در ترکیه این امکان وجود دارد که در بهترین رشته های تحصیلی مانند پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، پرستاری و گرایش های مهندسی با قبولی در ازمون ورودی ساده و کم رقابت تحصیل کنند. تحصیل در دانشگاه های ترکیه به دلیل نیاز نداشتن به ویزا، فاصله نزدیک و رفت و آمد خانواده و دیدار با رزندان یک فرصت عالی برای ایرانیان است .
ترین دلیل جذاب بودن تحصیل در ترکیه این است که از این طریق به راحتی می توانید برای ادامه تحصیل و کار در اتحادیه اروپا اقدام کنید. هزینه های تحصیل پایین نسبت به سایر کشور ها و بورسیه های متنوع از عوامل علاقه مندی متقاضیان به تحصیل در ترکیه است.
بر خلاف ایران که متقاضیان برای ورود به دانشگاه باید ازمون سخت و پر رقابتی را پشت سر بگذارند، در ترکیه این امکان وجود دارد که در بهترین رشته های تحصیلی مانند پزشکی، دندان پزشکی، داروسازی، پرستاری، گرایش های مهندسی با قبولی در ازمون ورودی ساده و کم رقابت تحصیل کنند. تحصیل در دانشگاه های ترکیه به دلیل نیاز نداشتن به ویزا، فاصله نزدیک و رفت و آمد خانواده و دیدار با رزندان یک فرصت عالی برای ایرانیان است .
ما در این مطلب سعی داریم به کامل ترین و جامع ترین اطلاعات در خصوص تحصیل در ترکیه بپردازیم. گروه بین المللی سفیر با تیمی از برترین مشاوران در حوزه مهاجرت تحصیلی به متقاضیان کمک می کنند تا بتوانند با بهترین شرایط ترکیه را به عنوان مقصدی برای تحصیل، کار و زندگی انتخاب کنند.
در ترکیه نیز سیستم تحصیل مشابه با سیستم تحصیلی در سایر نقاط دنیا است و سیستم آموزش عالی مقاطع تحصیلی مختلفی را شامل میشود که بر اساس سطح تحصیلات و تخصص های مختلف تقسیم میشوند. تحصیلات دانشگاهی در سه سطح کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکترا انجام می شود. زبان تحصیل در دانشگاه های ترکیه بسته به نوع دانشگاه و رشده تحصیلی دارد که می تواند زبان ترکی یا انگلیسی باشد اما با توجه به تقاضای زیاد دانشجویان بین المللی، در اکثر دانشگاه ها تحصیل به دو زبان ترکی و انگلیسی انجام می شود.
با آگاهی از هزینههای زندگی در ترکیه میتوانید هزینههای خود را مدیریت کنید. تحصیل در ترکیه برای دانشجویان خارجی بسیار مقرون به صرفه است.
هزینههای زندگی یک دانشجو در ترکیه به دو دسته هزینههای زندگی و هزینههای تحصیلی تقسیم میشود.
هزینههای زندگی در شهرهای ترکیه متعارف است. دانشجویانی که از بورس تحصیلی استفاده میکنند، میتوانند به دفتر بورس تحصیلی مراجعه کنند. همچنین شما میتوانید از طریق دفاتر بین المللی دانشگاه خود برای تهیه خوابگاه اقدام نمایید. خوابگاههای دانشجویی ترکیه بسیار کم هزینه میباشد. به طور مثال هزینههای زندگی دانشجویی در استانبول از ماهی ۵ تا ۱۰ هزار لیر در استانبول و ۲ تا ۵ هزار لیر در شهریههای اطراف خواهد بود.
دانشجویان با قبولی در ارزانترین دانشگاههای ترکیه میتوانند هزینههای زندگی دانشجویی را کاهش دهند. برخی از این دانشگاهها مثل دانشگاه بوغاز ایچی، فنی خاورمیانه، اژه، یاشار و اکونومی ازمیر. برای کسب اطلاعات تکمیلی با گروه بین المللی سفیر تماس بگیرید.
میانگین دستمزد یک پزشک در ترکیه معمولا در حدود ۳۵ هزار لیر تا ۶۰ هزار لیر و پزشکان متخصص از هفتاد تا سیصد و شصت هزار لیر برای متخصص و فوق تخصص میباشد. پزشکی جزء مشاغل پر درآمد ترکیه محسوب میشود و افراد میتوانند در بیمارستان و مراکز خصوصی این کشور مشغول به کار شوند.
همانطور که پیش تر هم اشاره شد با توجه به کیفیت اموزشی بالا و اعتبار بین المللی مدارس و دانشگاه های ترکیه، تحصیل در مقاطع مختلف در کشور ترکیه می تواند مسیر پیشرفت تحصیلی و کاری را برای ورود به کشور های اروپایی فراهم کند پس بدون شک مهم ترین مزیت تحصیل در ترکیه می تواند دریچه ورود به زندگی و ادامه تحصیل و کار در کشور های اروپایی باشد.
یکی از مهم ترین دلایل انتخاب ترکیه به عنوان مقصدی برای مهاجرت تحصیلی، نیاز نداشتن به مدرک زبان در برخی رشته ها و دانشگاه ها است.
مدارس در ترکیه به 4 دسته تقسیم می شوند: مدارس دولتی مدارس خصوصی، مدارس بین المللی، مدارس ایرانی، تحصیل در هریک از مدارس بستگی به شرایط اقامتی فرد دارد، کسانی که قصد اقامت دائم در ترکیه را دارندتحصیل در مدارس دولتی و خصوصی و ایرانی بهترین پیشنهاد است. تحصیل در مدارس بین المللی مناسب کسانی است که میخواهند در اینده به کشور های دیگر مهاجرت کنند.
مدارس ایرانی در ترکیه در مقاطع مختلف وجود دارد و به دلیل تقاضای زیاد تعداد مدارس ایرانی نیز زیاد است و سیستم آموزشی مشابه با سیستم آموزشی ایران از جذابیت بالایی برخوردار است.
اسامی برخی از مدارس ایرانی در ترکیه
استانبول:
مجتمع آموزشی فجر ایرانیان
مجتمع آموزش نور معرفت
آنکارا:
مجتمع آموزشی ۲۲ بهمن
تحصیل در مقطع کارشناسی در ترکیه مانند سایر کشور ها نیازمند پیش زمینه ها و شرایط اختصاصی است. در اینجا شرایط ورود به مقطع کارشناسی دانشگاه های ترکیه را بررسی می کنیم.
برای ورود به دانشگاه در مقطع کارشناسی (لیسانس) در ترکیه، شرایط زیر را باید رعایت کنید:
1. مدرک دیپلم و پایان تحصیلات دبیرستان: برای ورود به مقطع کارشناسی در ترکیه، باید دارای مدرک دیپلم دبیرستان یا مدرک معادل با آن باشید. این مدرک باید معتبر و تأیید شده باشد.
2. ازمون ورودی: برخی از دانشگاهها در ترکیه برای ورود به مقطع کارشناسی، ازمون ورودی برگزار میکنند.
3. دانش زبان: برای ثبتنام در بعضی از دانشگاهها، ممکن است نیاز به ارائه مدرک زبان داشته باشید. مدرکهای معتبری مانند تافل، pteیا معادل آنها برای اثبات مهارت زبان مورد نیاز است.
4. مستندات شخصی: برای ثبتنام در دانشگاه، باید مستندات شخصی خود را ارائه کنید. این شامل اصل و کپی مدارک تحصیلی قبلی، کپی پاسپورت، عکس رنگی و سایر اسناد مورد نیاز است.
شرایط و مقررات ممکن است در هر دانشگاه و رشته تحصیلی متفاوت باشد. برای اطلاعات دقیق تر و بهروزتر، توصیه میشود با مشاوران ما در ارتباط باشید تا متناسب با هر رشته و دانشگاه اطلاعات دقیق آن را دریافت کنید.
بسیاری از دانشجویان پس از گذراندن دوره کارشناسی در ایران، به فکر ادمه تحصیل در مقطع تحصیلات تکمیلی در کشور های دیگر هستند که در این میان کشور ترکیه برای تحصیلات تکمیلی در رشته های مختلف دانشگاهی بسیار پر تقاضا است. با دریافت مدرک معتبر از دانشگاه های ترکیه در مقطع ارشد، امکان ادامه تحصیل در کشور های اروپا به راحتی فراهم می شود به همین جهت جذابیت تحصیل برای دانشجویان بسیار زیاد می شود.
شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در ترکیه ممکن است بین دانشگاهها و رشتههای مختلف متفاوت باشد. اما در اینجا به طور کلی شرایط عمومی را بررسی میکنیم:
1. مدرک لیسانس: برای ورود به برنامه کارشناسی ارشد در ترکیه، شما باید مدرک لیسانس (کارشناسی) مرتبط با رشته تحصیلی مورد نظر را داشته باشید. برای ارزیابی مدرک لیسانس خارجی، عموماً دانشگاههای ترکیه معیارهای خاص خود را دارند و بررسی میکنند که آیا مدرک لیسانس شما با الحاق و احتساب واحدهای تدریس شده در ترکیه، معادل یک درجه لیسانس ترکیهای است یا خیر.
2. زبان: بسیاری از دانشگاههای ترکیه، برای ورود به برنامههای کارشناسی ارشد، آزمون های Ales, GRE, GMATرا میd. علاوه بر این، برخی دانشگاهها ممکن است آزمونهای زبان بینالمللی مانند TOEFL یا Tomer را نیز بپذیرند.
3. ارائه مدارک: برای ثبتنام در دانشگاههای ترکیه برای تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد، شما باید مدارک مورد نیاز را ارائه کنید. این ممکن است شامل مدارک تحصیلی قبلی، رزومه، نامه توصیهنامه، پیشنهاد تحقیق، گواهی از آزمون زبان و سایر مدارک مرتبط باشد.
4. مصاحبه: بعضی از دانشگاهها ممکن است برای ارزیابی بیشتر داوطلبان، مصاحبه برگزار کنند. در این مصاحبهها، میتوانند درباره تجربیات شما، اهداف تحصیلی و دلایلی که شما را به انتخاب دوره کارشناسی ارشد در دانشگاه خود میبرد، سوال بپرسند.
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
سه نوع بورسیه در ترکیه تعریف شده است. بورسیههای دولتی که شامل هزینههای تحصیلی (تحصیل رایگان)، کمک هزینههای تحصیلی، هزینهی خوابگاه، هزینه رفت و آمد و دورهی زبان رایگان. بورسیه مذهبی و اسلامی که شامل کمک هزینهی تحصیلی و خوابگاه و رفت و آمد و غذا خواهد بود. بورسیههایی که شامل 50 تا 100 درصد تخفیف در شهریه تحصیلی پزشکی میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از چگونگی دریافت بورسیه ترکیه با مشاوران گروه بین المللی سفیر تماس بگیرید.
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
برای ورود به دانشگاه های ترکیه در رشته پزشکی دانشجو باید در آزمونی که مورد تائید دانشگاه انتخابی است نمره قبولی را کسب کند. آزمون YÖS و ازمون SAT دو آزمونی هستند که برای قبولی در رشته پزشکی برای ورود به دانشگا های دولتی توسط سازمان سنجش کشور ترکیه OSYm برگزار می شود. بسته به هر دانشگاه و ازمون ورودی آن می تواند یکی از این دو ازمون باشد.
آزمون SAT توسط موسسه ، کالج برد آمریکا برگزار میگردد. این آزمون یکی از معتبرترین آزمون های بین الملل در خصوص سنجش سطح متقاضیان مورد قبول بسیاری از دانشگاه های سراسر دنیا از قبیل کشور هایی مانند آمریکا، کانادا، استرالیا، نروژ، فنلاند، اتریش، ترکیه و … می باشد ، که بنابر شاخص ارزیابی تعیین شده از جانب دانشگاه و امتیاز اخذ شده توسط متقاضی در آزمون اقدام به پذیرش دانشجو می نمایند. زبان برگزاری این آزمون انگلیسی بوده و با سؤالات ریاضی، درک مطلب و انشاء متقاضیان را مورد سنجش قرار می دهد. این آزمون در ایران برای تمامی سنین و بالاخص افرادی که در مقطع دوازدهم تحصیل می نمایند بسیار مناسب است.
این آزمون به دو صورت کاغذی و سیستمی برگزار می گردد، که هرکدام مزایا و معایب خود را به همراه دارند. هزینه ثبت نام در این آزمون نیز با توجه به شرایط مختلف متقاضیان می تواند متغیر باشد.و فرم کلی آزمون SAT ، آزمون ارزیابی اکادمیک میباشد و الزامی برای اخذ پذیرش در مقطع کارشناسی در کشور های مختلف به شمار می آید.از طریق نتایج کسب شده ی آزمون sat امکان درخواست بورسیه های تحصیلی و فلوشیپ های آموزشی میسر می باشد.
در برخی از دانشگاه ها مانند دانشگاه استانبول، متقاضی برای ورود و تحصیل در رشته پزشکی باید در این آزمون شرکت کند و نمره قبول آن را کسب کند.
برای ادامه تحصیل در ترکیه و خواندن گرایش های تخصص پزشکی آزمون TUS مهم ترین و تنها ترین آزمون ورودی به دانشگا ه های ترکیه است. این آزمون برای سنجش اطلاعات سطح پزشکی عمومی از متقاضیان گرفته می شود. امتیاز قبولی در این آزمون 60 از 100 است و تنها دو بار در سال تنها در شهر آنکارا برگزار می شود.
آزمون STS آزمونی است که برای معادل سازی مدارک پزشکی و دندان پزشکی برای دریافت مجوز کار درترکیه برگزار می شود. این آزمون برای رشته های دیگر مانند دندان پزشکی و داروسازی نیز معتبر است که در مقاله مربوط به تحصیل دندان پزشکی و داروسازی در ترکیه می توانید اطلاعات تکمیل را مطالعه کنید.
تحصیل پزشکی در ترکیه به زبان انگلیسی مستلزم داشتن مدرک زبان انگلیسی است. PTE /TOFELL / ازمون هایی هستند متقاضی می تواند با ارائه مدرک قبولی در هر یک از این ازمون ها توانایی تسلط به زبان انگلیسی خود را برای دانشگاه ثابت کند. اگر دانشجو قصد تحصیل به زبان ترکی را داشته باشد باید در آزمونی به نام آزمون TOMER شرکت کند و نمره لازم را کسب کند.
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
شرایط سنی برای ورود به دانشگاههای دولتی در مقطع کارشناسی و پزشکی و داروسازی تا ۲۳ سال میباشد. و برای دانشگاههای خصوصی در همین مقاطع تا ۲۸ سال میباشد. و در مقطع کارشناسی ارشد تا ۳۵ سال میباشد.
برای کسب اطلاعات بیشتر و اطلاع از چگونگی دریافت بورسیه ترکیه با مشاوران گروه بین المللی سفیر تماس بگیرید.
هر دوی این موارد مزایا و معایب خاص خود را دارند. شاخه تخصصی که قصد دارید انتخاب کنید، میتواند یک عنصر کمک کننده باشد. برخی از تخصصها بر اساس رابطه استاد و شاگرد است. بیمارستانهای تحقیقی از نظر تعداد بیمار، تعداد جراحیها و تنوع آنها نسبت به بیمارستانهای دانشگاهی دارای مزیت میباشند. پزشکان متخصصی که ازین بیمارستانها فارغ التحصیل میشوند، به دلیل تمرین و تکرار زیاد با تجربه بیشتری وارد این حوزه میشوند.
در حالی که دانشگاهها فرصتهای بهتری برای انجام مطالعات علمی دارند، از آنجایی که در بیمارستانهای آموزشی و تحقیقاتی در کنار آموزش، باید خدمات بهداشتی هم ارائه شود، پزشکانی که در این بیمارستانها آموزش دستیاری میبینند، به دلیل حجم کاری زیاد در ساعات کاری نمیتوانند تمرکزی روی کسب اطلاعات علمی داشته باشند و الزاماتی مانند خواندن، پیگیری انتشارات جدید و نوشتن مقالات که بخشی از آموزش هستند را به اندازه کافی به جا آورند. تعداد شیفتهای زیاد و تعداد 80 تا 90 نفر بیمار در روز، حتی در خارج از ساعات کاری، انرژی مطالعه کتابهای درسی را برای دستیاران باقی نمیگذارد. به همین دلیل، پزشکانی که میخواهند تحقیقات بیشتری انجام دهند و زمان بیشتری برای مطالعات علمی داشته باشند، میتوانند از بیمارستانهای دانشگاهی انتخاب کنند.
در نتیجه، هر پزشک باید انتظارات، ایدهآلها و برنامههای آیندهاش را به خوبی ارزیابی کند و هدف خود را بر اساس آن تعیین کند. به جای اینکه بارها و بارها وارد آزمونهای TUS شود، باید انرژی و انگیزه خود را برای تخصصی که میخواهد، به کار گیرد.
اگر دانشجوی دانشکده پزشکی هستید یا دانشجویی هستید که می خواهید در رشته پزشکی تحصیل کنید، حتما نام آزمون تخصصی پزشکی (TUS) را شنیده اید.
سوالات مطرح شده از علوم پایه (Temel) به شرح زیر است:
آناتومی – بافت شناسی و جنین شناسی- فیزیولوژی – بیوشیمی پزشکی – میکروبیولوژی پزشکی – آسیب شناسی پزشکی – فارماکولوژی پزشکی
آزمون TUS دو بار در سال توسط ÖSYM در ماه های مارس و سپتامبر برگزار می شود. دانشجویانی که وارد TUS می شوند و در دپارتمان انتخابی خود موفق به قبولی می شوند در طول سال تحصیلی تعیین شده به ادامه تحصیل می پردازند و پس از گذراندن موفقیت آمیز این تحصیل، عنوان دکتری تخصصی را دریافت می کنند.
هیچ محدودیتی در تعداد ورود به آزمون TUS وجود ندارد. داوطلبانی که می خواهند در آزمون ورودی آموزش تخصصی پزشکی شرکت کنند این شانس را دارند که بارها در این آزمون شرکت کنند تا به نتیجه مورد نظر خود از آزمون برسند.
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
پزشکی و دندانپزشکی به عنوان حرفههای پرسود و مهم در جوامع انگلستان شناخته میشوند. از جمله عواملی که در جذب و حفظ کادر پزشکی و دندانپزشکی با استعداد نقش مهمی دارد، میزان درآمد حاکم در این حرفهها است.
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
در حال حاضر تعداد 75 دانشگاه خصوصی در شهرهای مختلف کشور ترکیه وجود دارند ،که از این تعداد 5 دانشگاه مورد تایید وزارت بهداشت علوم پزشکی و تعداد 13دانشگاه مورد تایید وزارت علوم تحقیقات فناری کشور ایران می باشند ، که در ادامه با ذکر جزئیات در مورد شرایط و ضوابط این دانشگاه ها توضیح داده خواهد شد.
Ankara Dr. Sami Ulus Kadın Doğum, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Dr. Zekai Tahir Burak Kadın Sağlığı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Etlik İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Etlik Zübeyde Hanım Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Keçiören Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Refik Saydam Hıfzıssıhha Merkezi Başkanlığı
Ankara Türkiye Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Ankara Ulucanlar Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Diyarbakır Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Erzurum Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Erzurum Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Gülhane Askeri Tıp Akademisi Tıp Fakültesi
Heybeliada Sanatoryumu Göğüs Hastalıkları ve
Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Adli Tıp
İstanbul Adli Tıp (Sağ. Bak. A.)
İstanbul Bağcılar Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Bahçelievler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğtim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Bakırköy Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Bakırköy Prof.Dr.M. Osman Ruh Sağlığı ve
Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Bezm-i Alem Valide Sultan Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Dr. Lütfi Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Dr. Mazhar Osman Bakırköy Eğitim ve
Araştırma Hastanesi Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Hastanesi
İstanbul Dr. Siyami Ersek Göğüs Kalp ve Damar
Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Halkalı Mehmet Akif Ersoy Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Kanuni Sultan Süleyman Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Kartal Koşuyolu Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Mehmet Akif Ersoy Göğüs Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Okmeydanı Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Prof. Dr. N. Reşat Belger Beyoğlu Göz Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Süleymaniye Doğum ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Süreyyapaşa Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Yedikule Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İstanbul Zeynep Kamil Kadın ve Çocuk Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Dr. Behçet Uz Çocuk Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları ve Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Ege Doğumevi ve Kadın Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi
KKTC Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi
Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Trabzon Ahi Evren Kalp ve Damar Cerrahisi Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Başkent Üniversitesi (ADANA) Tıp Fakültesi
Başkent Üniversitesi (ANKARA) Tıp Fakültesi
Bezm-i Âlem Vakıf Üniversitesi Tıp Fakültesi
Bozok Üniversitesi Tıp Fakültesi
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Tıp Fakültesi
Celâl Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi
Çocuk Sağlığı Enstitüsü
Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi
Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi
Deniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi (TRABZON)
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi
Dokuz Eylül Üniversitesi Tıp Fakültesi
Dumlupınar Üniversitesi Tıp Fakültesi
Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi
Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi
Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi
Erzincan Üniversitesi Tıp Fakültesi
Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi
Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi
Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi
Gaziantep Üniversitesi Tıp Fakültesi
Gaziosmanpaşa Üniversitesi Tıp Fakültesi
Giresun Üniversitesi Tıp Fakültesi
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi
Hitit Üniversitesi Tıp Fakültesi
İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Medeniyet Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Medipol Üniversitesi Tıp Fakültesi
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi
İstanbul Üniversitesi Kardiyoloji Enstitüsü
İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Tıp Fakültesi
İzmir Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kafkas Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Tıp Fakültesi
Karabük Üniversitesi Tıp Fakültesi
Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi
Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi
Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi
Mevlana Üniversitesi Tıp Fakültesi
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Tıp Fakültesi
Mustafa Kemal Üniversitesi Tayfur Ata Sökmen Tıp Fakültesi
Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi
Necmettin Erbakan (Konya) Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi
Ondokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesi
Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi
Pamukkale Üniversitesi Tıp Fakültesi
Recep Tayyip Erdoğan (Rize) Üniversitesi Tıp Fakültesi
Sakarya Üniversitesi Tıp Fakültesi
Selçuk Üniversitesi Selçuklu Tıp Fakültesi
Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi
Şifa Üniversitesi Tıp Fakültesi
Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi
Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi
Turgut Özal Üniversitesi Tıp Fakültesi
Ufuk Üniversitesi Tıp Fakültesi
Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi
Yeditepe Üniversitesi Tıp Fakültesi
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Tıp Fakültesi
Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi
Zonguldak Karaelmas Üniversitesi Tıp Fakültes
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
فرایند معادلسازی مدارک پزشکی در ترکیه بسیار پیچیده است، طی این پروسه در ابتدا متقاضی در وب سایت شورای آموزش عالی ترکیه (YÖK) ثبت نام کرده و مدارک تحصیلی مورد نیاز را در سایت بارگذاری می کند؛ و اصل مدارک با ترجمه ترکی تایید نوتر(دفترخانه اسناد رسمی) را به صورت پستی یا حضوری به این شورا تحویل می دهد. سپس بعد از بررسی نهایتا چندماهه مدارک متقاضی، نتیجه اعلام می شود که آیا متقاضی برای معادل سازی مدرک خود نیاز به شرکت در آزمون و یا گذراندن دوره دارد یا خیر.
در صورت نقص در مدارک ارسالی فرصت سی روزه جهت تکمیل مدارک در اختیار مراجعه کننده قرار می گیرد که در صورت عدم تکمیل مدارک در این بازه، فرآیند دنکلیک برای فرد انجام نخواهد شد.
بعد از معادلسازی مدارک، پزشکان و دندانپزشکان ب برای دریافت تاییدیه باید به وزارت بهداشت (Sağlık Bakanlığı) ترکیه مراجعه نمایند ، ابن مرجع بعد از بررسی مدارک ، تاییدیه لازم را در صورت عدم وجود هرگونه مشکل صادر مینماید و متقاضی می تواند برای دریافت اجازه کار به وزارت کار و تامین اجتماعی (Çalışma ve Sosyal Güvenliği Bakanlığı) مراجعه کند.
مجموعه ای معتبر، متشکل از تیمی مجرب با بیش از یک دهه سابقه در امور مهاجرتی است، که در راستای ارائه خدمات بهینه به متقاضیان و علاقه مندان به این حوزه جهت، سرمایه گذاری، کاریابی، مهاجرت تحصیلی، شهروندی و اخذ اقامت دائم با ده ها پرونده موفق فعالیت دارد. ما، کارشناسان اجرایی برتر را در زمینه ویزای درخواستی شما و مهاجرت انتخاب کرده ایم تا با اطمینان به توانمندی هایمان در ارائه خدمات متنوع مهاجرتی و البته متناسب با شرایط هر فرد، پاسخی شایسته به اعتماد ارزشمند شما داده باشیم.
گروه بین المللی سفیر با سابقه ای درخشان در طول زمان فعالیت خود، توانسته است رضایت مخاطبان را در امور مهاجرتی و پذیرش تحصیلی جلب نموده و با آگاهی کامل به قوانین به روز اداره مهاجرت، درخواست های شما را به طور دقیق در سریعترین زمان ممکن بررسی میکند و بدین ترتیب شانس موفقیت شما را به طور چشمگیری افزایش میدهد. اگر شما هم برای آینده خود و فرزندانتان دغدغه دارید و در فکر مهاجرت هستید، می توانید با تکمیل فرم ارزیابی در وب سایت شرکت سفیر با مشاوران ما در ارتباط باشید و از اطلاعات دقیق و کامل تیم مشاوره سفیر بهره مند شوید.
گروه بین المللی مهاجرتی سفیر
مشاوران و همکاران متخصص گروه بین المللی مهاجرتی سفیر بصورت ۲۴ ساعته همراه شما سروران می باشند. در ساعات اداری و غیر اداری پاسخگو شما خواهیم بود.
فرم ثبت درخواست تماس
گروه بین المللی سفیر با سابقه ای درخشان در طول زمان فعالیت خود، توانسته است رضایت مخاطبان را در امور مهاجرتی و پذیرش تحصیلی جلب نموده و با آگاهی کامل به قوانین به روز اداره مهاجرت، درخواست های شما را به طور دقیق در سریعترین زمان ممکن بررسی میکند و بدین ترتیب شانس موفقیت شما را به طور چشمگیری افزایش میدهد.
ساعات اداری: ۸۸۸۸۲۴۲۰-۰۲۱ و ۸۸۸۸۹۶۲۰-۰۲۱
ساعات غیر اداری: ۰۹۱۲۰۵۹۸۰۷۲ و ۰۹۱۲۷۷۷۲۹۵۱
آدرس: میدان ونک، خیابان گاندی جنوبی، کوچه ۲۵ ام، پلاک ۲۴، طبقه اول
در صورت تمایل به تماس همکاران ما با شما شماره موبایل خود را وارد نمایید تا کارشناسان مهاجرتی ما با شما تماس بگیرند.