میدان ونک - خیابان گاندی جنوبی - کوچه ۲۵ام
پلاک ۲۴ - طبقه اول

مجوز کار و شرایط فعالیت پزشکان خارجی در ترکیه

مجوز کار و شرایط فعالیت پزشکان خارجی در ترکیه

مقدمه:

همانطور که در تمامی رشته ها برای اخذ مجوز کار باید از وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه مجوز اخذ گردد. برای پزشکان نیز همین روند باید طی شود. فعالیت پزشکان خارجی در ترکیه در گذشته ممنوع بوده و فقط پزشکان تبعه ترک می توانستند فعالیت داشته باشند. با اعمال تغییر در قانون مربوطه فعالیت پزشک و پرستار خارجی در ترکیه از ممنوعیت در امده است. با اخذ مجوز کار پزشکان و پرستاران می توانند در کشور ترکیه در حیطه  شغلی خود فعالیت داشته باشند.

برای اخذ مجوز کار برای پزشکان باید به وزارت کار و امور اجتماعی مراجعه کرد. ولی قبل ار مراجعه به این وزارتخانه می بایست مجوز اولیه از وزارت بهداشت اخذ کرده و سپس به وزارت کار و امور اجتماعی مراجعه نمود. از طرفی برای پزشکانی که از دانشگاه های خارج از ترکیه فارغ التحصیل شده اند  مدرک معادل صادر می گردد.  که جز لاینفک مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز کار می باشد.

مجوز کار و شرایط فعالیت پزشکان خارجی در ترکیه

شرایط لازم برای فعالیت پزشکان خارجی

پزشکان خارجی در ترکیه فقط می توانند در بیمارستان و مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار شوند. بنا بر این مدارک لازم برای اخذ مجوز کار پزشکان چیست؟

همانطور که در بالا قید شده است برای اخذ مجوز کار برای پزشکان خارجی در ابتدا باید از وزارت بهداشت مجوز اولیه اخذ گردد. مدارک درخواستی برای اخذ مجوز اولیه برای پزشکان خارجی که از دانشگاه های ترکیه فارغ‌التحصیل شده اند با مدارک درخواستی از پزشکان خارجی که از دانشگاه های خارج از ترکیه فارغ التحصیل شده اند با هم تفاوت دارد.

مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز اولیه چیست؟

مدارک مورد نیاز برای مجوز اولیه پزشکان خارجی فارغ التحصیل از دانشگاه های ترکیه

  • کپی گذرنامه ترجمه شده به زبان ترکی
  • فتوکپی کارت اقامت
  • برگه اقامتگاه
  • کپی مدرک دانشگاهی پزشک خارجی
  • دو عدد عکس پرسنلی
  • نامه درخواست مدیر مسئول درخواست کننده ی مجوز اولیه
  • نامه درخواست خود پزشک خارجی
  • قرارداد کاری امضاء شده بین پزشک و مرکز درمانی / بیمارستان خصوصی

مدارک مورد نیاز برای مجوز اولیه پزشکان خارجی فارغ التحصیل از دانشگاه های خارج از ترکیه

  • کپی گذرنامه ترجمه شده به زبان ترکی
  • فتوکپی کارت اقامت
  • برگه اقامتگاه
  • کپی مدرک دانشگاهی پزشک خارجی
  • دو عدد عکس پرسنلی
  • نامه درخواست مدیر مسئول درخواست کننده مجوز اولیه
  • نامه درخواست خود پزشک خارجی
  • قرارداد کاری امضاء شده بین پزشک و مرکز درمانی / بیمارستان خصوصی
  • مدرک معادل اخذ شده از شورای عالی آموزش ترکیه
  • مدرک قبولی در آزمون زبان ترکی از موسسه آموزش زبان ترکی (TÖMER)
  • نامه ای از وزارت بهداشت و یا نمایندگی های خارج از کشور، کشور خود پزشک دال بر بلامانع بودن اجرا حرفه از طرف پزشک متقاضی

مجوز کار و شرایط فعالیت پزشکان خارجی در ترکیه

شرایط کار پزشکان خارجی

بر مبنای قانون مجوز کار برای افرادی که در صنعت سلامت می خواهند فعالیت داشته باشند از طرف وزارت بهداشت صادر می گردد ولی برای اخذ مجوز کار برای پرسنل درمان خارجی باید به وزارت کار و امور اجتماعی مراجعه گردد. اخذ مجوز اولیه از وزارت بهداشت در حد اخذ نظر می باشد ولی در صورت عدم وجود مجوز اولیه وزارت کار و امور اجتماعی به پزشک خارجی اجازه فعالیت داده نخواهد داد.

در ترکیه تمامی شرایط قید شده در خصوص فعالیت پزشکان خارجی برای پرستاران خارجی نیز صدق می نماید. اخذ مجوز کار برای پرستاران نیز همانند پزشکان نیازمند اخذ مجوز اولیه از وزارت بهداشت می باشد. به غیر از پزشک و پرستار سایر اعضای کادر درمانی حق فعالیت در ترکیه را ندارند. مشاغلی از قبیل دندانپزشکی، دندانسازی و بهیاری مشاغلی هستند که مختص تبعه ترک بوده و اتباع خارجی نمی توانند در این رشته ها فعالیت داشته باشند.

پزشک و پرستارانی که می خواهند برای مجوز ابتدایی به وزارت بهداشت ترکیه مراجعه نمایند باید به شرایط قید شده در ذیل توجه داشته باشند:

  • از پزشکان فارغ التحصیل از دانشگاه های خارج از ترکیه مدرک معادل صادر شده از شورای عالی آموزش ترکیه درخواست می گردد. برای پزشکان عمومی مدرک معادل از شورای عالی آموزش صادر می گردد و برای پزشکان متخصص معادل سازی مدرک تخصص آنها از مدیر کل خدمات سلامت صادر می گردد.
  • از پزشکانی که از دانشگاه های خارج از ترکیه فارغ التحصیل شده اند مدرک آموزش زبان ترکی از آموزشگاه های معتبر مانند (TÖMER) درخواست می گردد.
  • از پزشکانی که برای اولین بار می خواهند در ترکیه در حرفه پزشکی فعالیت نمایند مدرک بلامانع بودن فعالیت پزشکی ایشان در این حرفه که از وزارت بهداشت کشور اصلی پزشک صادر می گردد هم درخواست می گردد.

مجوز کار و شرایط فعالیت پزشکان خارجی در ترکیه

مدارک مورد نیاز برای اخذ مجوز کار پزشکان خارجی در ترکیه

برای پزشکان خارجی که از وزارت بهداشت ترکیه موفق به اخذ مجوز کار اولیه شده اند مدارک قید شده در پایین برای مراجعه به وزارت کار و امور اجتماعی جهت اخذ مجوز کار نهایی مورد نیاز می باشد:

  • برای پزشکان فارغ التحصیل از دانشگاه های خارج از ترکیه مدرک معادل اخذ شده از شورای عالی آموزش.
  • مدرک قبولی در آزمون زبان ترکی حداقل در سطح B از مئسسه آموزش زبان ترکی (TÖMER) . پزشک خارجی می تواند حداکثر تا یک سال بعد از تاریخ ثبت درخواست مجوز کار خود نزد وزارت کار و امور اجتماعی اینن مدرک را تحویل دهد. ایجاد تاخیر در تحویل این مدرک مسبب ابطال مجوز کار پزشک خواهد شد. (از پزشکان خارجی که از دانشگاه های ترکیه فارغ التحصیل شده اند این مدرک درخواست نمی شود)
  • از پزشکانی که برای اولین بار می خواهند در ترکیه در حرفه پزشکی فعالیت نمایند مدرک بلامانع بودن فعالیت پزشکی ایشان در این حرفه که از وزارت بهداشت کشور اصلی پزشک صادر می گردد. هم درخواست می گردد. ( این برگه از پزشکانی که یک سال بعد از فارغ التحصیلی ازدانشگاه های ترکیه مراجعه می نمایند . از پزشکانی که پنج سال قبل از تاریخ مراجعه بصورت مداوم در ترکیه اقامت دارند. از پزشکانی که به دلایلی مانند جنگ و شرایط فوق العاده در ترکیه پناه جو شده اند . درخواست نمی شود.)
  • قرارداد کاری امضاء شده بین پزشک و مرکز درمانی / بیمارستان خصوصی

گروه سفیر با کادری مجرب چه در ایران و چه در ترکیه آماده ارائه خدماتی از قبیل اخذ مجوز اولیه و اخذ مجوز نهایی در کنار شما عزیزان قرار دارد.یاد آوری: مجوز کار در آن واحد مجوز اقامت تبعه خارجی نیز محسوب شده و تبعه خارجی پس از اخذ مجوز کار نیازی به اخذ مجوز اقامت ندارد.

شرایط اخذ ویزای کار روسیه

شرایط اخذ ویزای کار روسیه

اگر قصد اقامت روسیه از طریق کار را دارید، به ویزای کار روسیه احتیاج خواهید داشت. با اخذ ویزای کار روسیه می‌توانید چندین سال بدون نیاز به خروج از روسیه، در این کشور ماندگار شوید. همچنین با داشتن ویزای کار روسیه می‌توانید برای تمامی اعضای خانواده (همسر و فرزند) هم ویزای روسیه بگیرید تا بتوانند از این طریق در روسیه زندگی کنند. بهتر است بدانید ویزای کار روسیه ، مولتی است. به این معنی که به دفعات قابل استفاده است و به راحتی می‌توانید بین ایران و روسیه و دیگر کشورها بدون نیاز به تمدید ویزا یا مراجعه به کنسولگری روسیه در رفت و آمد باشید. اخذ ویزای کار روسیه، دریافت ویزای شینگن اروپا را آسان می‌کند و شما می‌توانید از طریق سفارت کشورهای اروپایی در روسیه، بدون سختگیری‌های معمول، ویزای اروپا را دریافت نمایید.

کار در روسیه

کشور روسیه به دلیل داشتن شرایط خوب اقتصادی، کشاورزی و همچنین پهناور بودن و وسعت بزرگ این کشور، افراد زیادی را برای مهاجرت به سمت خود می‌کشاند. ویزای کاری این کشور به اشخاص متقاضی که واجد شرایط باشد داده می‌شود و با استفاده از این نوع ویزا می‌‌توانند در اولین گام در این کشور اقامت داشته باشند و سپس برای تابعیت این کشور اقدام نمایند.

متقاضیان کار در این کشور باید در نظر داشته باشند که ممکن است در هر زمان شرایط صدور ویزای کار این کشور متفاوت باشد و بازار کار در این کشور و کمبود نیروهای موجود در آن می‌تواند موجب سهولت دریافت این ویزا برای شهروندان خارجی شود. البته برخی از مشاغل در این کشور نیاز به دریافت ویزای کاری نخواهند داشت، این مشاغل شامل دیپلمات‌‌های خارجی، خبرنگاران و همچنین اساتید مدعو دانشگاه های روسیه، افرادی که قبلا مجوز اقامت در این کشور را دریافت کرده‌‌اند، افرادی که به صورت موقت در شرکت خارجی کار می‌کنند، کارکنان کنسول خارجی در این کشور، کارمندان خصوصی داخلی، تکنسین های تعمیر و نگهداری، دانشجویانی که با ویزای تحصیلی روسیه اقدام به مهاجرت کرده‌‌اند، می‌باشند.

همچنین متقاضیان کار در روسیه باید توجه کنند که ویزای کاری این کشور بر اساس داشتن یک پیشنهاد شغلی از سوی یک کافرما در این کشور صادر می‌گردد. این موضوع نشان می‌‌دهد که اولویت کشور روسیه برای کار بر اصل تامین نیروی کار داخلی می‌‌باشد. باید در نظر داشت که قوانین کار در این کشور همانند کشورهای انگلیسی زبان یا کشورهای که رهبری اقتصاد در اروپا را برعهده دارند، نمی‌باشد. ضمن اینکه دانش زبان روسی نیز کمک شایانی به افراد در خصوص کار در این کشور خواهد کرد. اما نکاتی که یک کارفرما در خصوص کار برای یک تبعه خارجی در این کشور بایستی در نظر بگیرد به شرح زیر می‌باشد:

  • کارفرما جهت دریافت جای خالی در مرکز اشتغال یا گرفتن سهمیه در وزارت کار و اشتغال باید اقدام کند.
  • مجوز اشتغال نیروی کار خارجی را اخذ نماید.
  • درخواست اجازه کار داشته باشد.
  • اسناد لازم برای دعوت به کار را ارسال نماید.

زمانی که یک شخص از سوی شرکتی در این کشور دعوت‌نامه دریافت می‌‌کند می‌بایست اسنادی را برای شرکت صادر نماید که این اسناد عبارتند از:

  • گواهی پزشکی و سلامت فرد برای اقامت
  • اخذ اجازه استخدام برای کارگران خارجی
  • دعوت نمودن افراد برای اخذ ویزا که از ناحیه سفارتخانه و یا اداره پلیس مهاجرت محلی این کشور داده می‌شود.

میزان نرخ بیکاری در این کشور در 2 سال اخیر بدین صورت می‌باشد:

سال میزان نرخ بیکاری
Apr 2019 4.7%
Jul 2019 4.5%
Oct 2019 4.6%
Jan 2020 4.7%

شرایط اخذ ویزای کار روسیه

انواع ویزای کار روسیه

ویزای کاری کشور روسیه در چند نوع مختلف وجود دارد که به شرح زیر می‌باشد:

نوع ویزا مدت اعتبار شرح
ویزای تک ورودی 90 روز  این نوع ویزا بر طبق دعوت نامه کاری صادر شده از جانب سفارت این کشور ارائه خواهد شد و بر اساس مجوز کار اجازه آن داده خواهد شد.
ویزای بلند مدت بلند مدت به میزان 3 سال نوعی دیگر از ویزای کاری کشور که از سال 2010 برای اشخاص متخصص که دارای در آمدی بالای 2000000 RUB (روبل روسیه) برای هر سال صادر خواهد شد.
ویزای ورود مجدد بیشتر از 1 سال این نوع ویزا بر اساس ویزای تک ورودی از ناحیه دفتر محلی پلیس مهاجرت این کشور صادر خواهد شد.

 مراحل اخذ ویزای کار روسیه

افرادی که تابعیت خارجی دارند برای دریافت ویزای کاری روسیه ملزم به گذراندن چند مرحله هستند که در این بخش به آن‌ها اشاره می‌شود. برای تمدید ویزای کاری این کشور و یا اخذ ویزای کاری جدید و همه منظوره دیگر به خروج از کشور نیاز نخواهد بود و شخص متقاضی برای اخذ این نوع از ویزا می‌تواند به وسیله پلیس مهاجرت محلی اقدام کند که در این صورت متقاضی ملزم به ارائه مجوز کاری دارای اعتبار خواهد بود.

مراحل اخذ ویزای کاری روسیه عبارتند از:

  • مدرکی که نشان دهنده نیاز به کارگر خارجی است به اداره دولتی که در مرکز مبادلات کاری مسکو ارسال خواهد شد.
  •  مدرک اعلام نیاز به نیروی خارجی توسط اداره محلی پلیس مهاجرت اعتباردهی شود.
  •  مجوز برای ورود نیروی خارجی به اداره پلیس مهاجرت این کشور ارائه گردد.
  •  مجوز کار به اداره پلیس مهاجرت ارائه شود.
  • به همراه داشتن ویزای کاری این کشور در راستای دعوت به کشور خارجی الزامی است.
  • گرفتن ویزای تک ورودی در سفارت خانه کشور روسیه که برای مدت 90 روز معتبر می باشد.

شرایط اخذ ویزای کار روسیه

بهترین شهرهای روسیه برای کار 2021

براساس گزارشات به دست آمده بهترین شهر‌های روسیه برای کار به شرح زیر می‌باشند:

اسم شهر حیطه کاری
مسکو آموزش زبان، فنی، خدمات دیپلماتیک و مدیریت مالی
سنت پترزبورگ رشته های پزشکی و تحقیقاتی، منابع دارویی، تدریس، مدیریت فروش خدمات حقوقی و آموزشی
سوچی صنعت گردشگری و مدیریت توریسم
یکاترینبورگ آشپزی و کافی شاپ
کراسنودار کشاورزی و صنایع غذایی
تیومن احداث رستوران مانند مک دونالد

مدارک لازم برای اخذ ویزای کار روسیه

افراد متقاضی باید مدارک زیر را برای اخذ ویزای کاری به سفارت این کشور ارائه دهند:

  • داشتن پاسپورت
  • تکمیل برگه درخواست ویزای کار
  • ارائه دو قطعه عکس
  • ارائه ترجمه مدارک تحصیلی که به زبان روسی باشد
  • ارائه مدارکی از سابقه کاری ترجیحاً همراه با بیمه
  • ارائه گواهی از عدم سوء پیشینه
  • ارائه برگه‌ای که نشان دهنده اجاره مکانی برای اقامت باشد.

 

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه

کشور ترکیه به دلیل روابط دیپلماتیک مناسب با دیگر کشورهای اروپایی در حال تبدیل شدن به یک اقتصاد پیشرفته و روبه رشد می‌باشد. رونق اقتصادی و رشد مناسبات اقتصادی این کشور اروپایی آسیایی چنان در حال پیشرفت است که پس از کشور چین در رده دوم رشد اقتصادی قرار گرفته است. در حال حاضر دولت ترکیه به منظور ثبات اقتصادی و سیاسی این کشور، برای جذب مهاجران شغلی و حرفه‌ای سرمایه گذاری کلانی انجام می‌دهد.

از این رو کشور ترکیه به دلیل وجود فرصت‌های شغلی فراوان و نیاز به کارگران ماهر و متخصص حرفه‌ای به عنوان یک گزینه مناسب برای متقاضیان ایرانی به شمار می‌آید. پایین بودن هزینه‌های زندگی و پایین بودن هزینه محل اقامت و همچنین نزدیکی به ایران باعث شده است تا هر ساله متقاضیان متخصص و حرفه‌ای برای اشتغال و کار به این کشور سفر کنند. عدم نیاز به اخذ ویزا برای متقاضیان ایرانی از مهم ترین دلایل متقاضیان ایرانی برای کار و اشتغال در این کشور محسوب می‌شود.

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه

شرایط اخذ ویزای کاری ترکیه

چنانچه متقاضی کار در ترکیه هستید در ابتدا باید مجوز کار این کشور را دریافت کنید. برای اخذ مجوز کار باید مدارک خود را به سفارت ترکیه در کشور خود ارائه دهید. برای استخدام متقاضی کارفرمای ترکیه‌ای باید مدارک وی را به وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارائه دهد. در صورت تایید مدارک متقاضی توسط وزارت خانه و کارفرما، متقاضی باید در ترکیه حضور داشته باشد و ویزای کاری و مجوز دریافت پاسپورت خود را تائید نماید. در مدت زمانی که متقاضی در این کشور حضور دارد، می‌بایست در مدت یک ماه پس از ورود خود به ترکیه درخواست اخذ ویزای کاری ترکیه را ارائه دهد. بدین ترتیب درخواست متقاضی برای کارفرما ارسال می‌شود و متقاضی در صورتی می تواند کار خود را در ترکیه شروع کند که دارای ویزای کار ترکیه و مجوز اقامت ترکیه باشد. ناگفته نماند که از مهم‌ترین شرایط اخذ ویزای کار ترکیه آشنایی با زبان ترکی می‌باشد.

مراحل اخذ ویزای کاری ترکیه

بنابر قانون 4817 ترکیه، متقاضی جهت دریافت ویزای کاری ترکیه، باید مدارک موردنیاز را به وزارت کار و امور اجتماعی این کشور ارسال نماید. در نظر داشته باشید که برای انجام مراحل دریافت ویزای کاری ترکیه به سه ماه زمان نیاز خواهد بود.

  • ارسال مدارک لازم به صورت آنلاین برای وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال گردد.
  • ارسال درخواست اخذ ویزای کار ترکیه برای وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال گردد.
  •  نتیجه درخواست به صورت آنلاین از طرف وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه به متقاضی اعلام می‌گردد.
  •  مهلت ۳۰ روزه برای ارائه درخواست مجوز اقامت ترکیه برای متقاضی در نظر گرفته می‌شود.

مزایای اخذ ویزای کاری ترکیه

دریافت ویزای کار ترکیه برای متقاضی مزیت‌های فراوانی را در پی دارد، در این بخش به شرح چند مورد از مزایای اخذ اقامت ترکیه می‌پردازیم:

  • دریافت مجوز اقامت دائم برای زندگی و کار در ترکیه
  • برخورداری از بیمه درمانی ترکیه
  • عدم نیاز به پرداخت هزینه‌های درمانی و پزشکی در ترکیه
  • امکان بهره‌مندی از حق و حقوق شهروندی پس از 4 سال اقامت و کار و زندگی در ترکیه
  • امکان برخورداری از سوابق کاری حرفه‌ای بین‌المللی برای مهاجرت به کشورهای اروپایی

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه

شرایط اخذ مجوز کار ترکیه

پس از دریافت ویزای کاری ترکیه، متقاضی می‌تواند جهت اخذ مجوز کار این کشور نیز درخواست دهد. در ابتدا برای متقاضی مجوز کار یک ساله صادر خواهد شد. چنانچه متقاضی قصد تمدید امجوز کار خود را داشته باشد، می تواند آن را برای 2 سال دیگر تمدید کرده و پس از 2 سال کار و اشتغال در ترکیه در صورتی که واجد شرایط باشد، می‌تواند این مجوز کار را برای 3 سال دیگر نیز تمدید کند. بدین ترتیب اگر متقاضی به مدت 8 سال در این کشور به کار و اشتغال مشغول باشد و در طی این مدت در این کشور ترکیه اقامت و زندگی کرده باشد، می‌تواند برای اخذ مجوز دائم کار ترکیه اقدام نماید. بدین منظور متقاضی باید تمامی مدارک موردنیاز را به دفتر وزارت کار و امور اجتماعی ارائه دهد. نکته مهمی که در تمدید ویزای کاری ترکیه باید به آن توجه کرد این است که متقاضی باید 45 روز قبل از پایان مهلت اعتبار ویزای کاری خود، درخواست تمدید این ویزا را برای وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه ارسال نماید.

افرادی می‌‌توانند نسبت به دریافت مجوز کار ترکیه اقدام نمایند که از یک شرکت در ترکیه دعوت نامه و یا پیشنهاد کاری داشته باشند. همچنین متقاضیانی که دارای کارت اقامت معتبر می‌باشند، مانند متقاضیانی که مجوز اقامت توریستی ترکیه را دارند و یا برای شرکت در مسابقه‌های ورزشی و یا رویدادهای هنری وارد ترکیه می‌شوند، نیز می‌توانند مجوز کار ترکیه را دریافت نمایند. البته متقاضی صرفاً با اخذ ویزای توریستی نمی‌تواند در ترکیه مشغول به کار شود و حتماً باید مجوز کار این کشور را دریافت کند.

مدارک موردنیاز برای اخذ مجوز کار ترکیه

برای اخذ مجوز کار ترکیه متقاضی باید تمامی مدارک موردنیاز را به دفتر کار و امور اجتماعی کشور ترکیه ارائه دهد. این مدارک شامل موارد زیر می‌باشند:

  • فرم تکمیل شده درخواست کار
  • ارائه دعوتنامه کاری از طرف کارفرمای ترکیه ای
  • ارائه مجوز اقامت در ترکیه
  • پاسپورت معتبر
  • گواهی تائید مدارک متقاضی از طرف شرکت ترکیه‌ای
  • ارائه دفترچه اقامت در ترکیه
  • ارائه کد ملی ترکیه مخصوص اتباع خارجی
  • مدرک تحصیلی متقاضی
  • ایمیل و کد رمز دولتی کارفرمای ترکیه ای
  • مدارک لازم برای اخذ ویزای کار ترکیه

همچنین متقاضی به منظور اخذ ویزای کاری ترکیه باید مدارک موردنیاز زیر را به سفارت ترکیه در کشور محل زندگی خود تحویل دهد:

  • ارائه اصل پاسپورت
  • ارائه اصل مجوز صادر شده توسط وزارت کار و امور اجتماعی ترکیه
  • ارائه رسید پرداخت هزینه‌های صدور ویزای کاری ترکیه
  • ارائه 4 قطعه عکس
  • ارائه کپی صفحات پاسپورت

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه

انواع ویزاهای کاری ترکیه

ویزای کاری ترکیه در چند نوع می‌باشد که متقاضی برای اخذ مجوز کاری این کشور به آن نیاز دارد. از مهم‌ترین ویزاهای کاری ترکیه می توان به موارد زیر اشاره کرد:

ویزای کار دائم ترکیه

آن دسته از متقاضیانی که دارای مجوز اقامت دائم ترکیه می‌باشند و در حدود 8 سال در این کشور کار و زندگی و اقامت داشته‌اند، می‌توانند با اخذ این ویزا در این کشور به کار و اشتغال بپردازند.

ویزای کار موقت یک ساله ترکیه

با انعقاد قرارداد بین متقاضی و کارفرمای ترکیه‌ای، امکان اخذ ویزای کار موقت یک ساله برای متقاضی وجود خواهد داشت.

ویزای کاری موقت ویژه ترکیه

هنرمندان و ورزشکاران و افرادی که به دلایل انجام کار هنری و یا شرکت در مسابقه های ورزشی نیاز به حضور در کشور ترکیه دارند، می‌توانند با اخذ این ویزا وارد کشور ترکیه شوند.

ویزای کاری کارت فیروزه‌ای ترکیه

این نوع ویزا برای متقاضیانی که دارای مدرک تحصیلی دکترا و فوق لیسانس و سوابق کاری حرفه ای درخشان می باشند، صادر می‌گردد. آن‌ها می‌توانند با اخذ این ویزا مجوز اقامت 3 ساله ترکیه را دریافت نمایند. چنانچه کار و اشتغال متقاضی سبب رونق و پویایی اقتصاد ترکیه شود و اثرات مثبتی برای اقتصاد این کشور به همراه داشته باشد، متقاضی می‌تواند مجوز اقامت 3 ساله خود را به مجوز اقامت دائم ترکیه تبدیل نماید.

ویزای کاری ویژه ترکیه

این نوع ویزا برای متقاضیانی که دارای تحصیلات در سطح عالی هستند و یا متقاضیانی که در صنایع و حوزه‌های علم و فناوری ترکیه سرمایه گذاری کرده‌اند صادر می‌‌گردد. همچنین متقاضیانی که دارای نسل و اجداد ترک هستند و متقاضیانی که دارای تابعیت و شهروندی اتحادیه اروپا می‌باشند و یا پناهندگانی که کارت اقامت اولیه ترکیه را دریافت کرده‌اند و یا افرادی که با شهروند و تبعه ترکیه ازدواج کرده‌اند، می‌توانند این نوع از ویزای کاری را دریافت نمایند.

ویزای کاری مستقل ترکیه

اخذ این نوع ویزا برای متقاضیانی که در حدود 5 سال در کشور ترکیه اقامت دارند و می‌خواهند کسب و کار جدیدی در این کشور شروع نمایند، امکانپذیر می‌باشد. با اخذ این ویزا می‌توانند کار و اشتغال جدیدی را در این کشور آغاز نمایند.

ویزای کاری پیشنهاد کارJob Offer

در صورتی که متقاضی قصد اخذ اقامت ترکیه از طریق کار را دارد باید دارای پیشنهاد کاری Job Offer از طرف کارفرمای ترکیه‌ای باشد. کارفرما در صورت موافقت با استخدام متقاضی با وی قرارداد منعقد می‌کند، در این صورت متقاضی باید با مراجعه به اداره کار این کشور مجوز کار در ترکیه را دریافت نماید.

ویزای کاری نامحدود ترکیه

 با روش‌های تمدید ویزاهای کاری متقاضی می‌تواند تا چندین سال در این کشور مشغول کار و اشتغال باشد. در صورتی که متقاضی با تمدید چندین باره ویزای کاری خود در حدود 8 سال در کشور ترکیه زندگی و کار و اقامت کرده باشد و به زبان ترکی تسلط خوبی داشته باشد، می تواند نسبت به اخذ اقامت دائم این کشور اقدام نماید. همچنین متقاضی با دریافت مجوز اقامت دائم می‌تواند ویزای کار نامحدود ترکیه را دریافت کند. بنابراین متقاضی با اخذ این نوع ویزا نیاز به تمدید آن نخواهد داشت و به طور نامحدود می‌تواند کشور ترکیه را ترک و یا به آن برگردد.

شرایط اخذ ویزای کار ترکیه

هزینه اخذ ویزاهای کاری ترکیه

جهت اخذ ویزاهای کاری ترکیه متقاضی باید هزینه صدور این ویزاها را پرداخت نماید. در نظر داشته باشید که برای صدور کارت اقامت ویزاهای مختلف در حدود 72 لیر ترکیه نیاز خواهد بود. هزینه درخواست ویزاهای کاری ترکیه به شرح یز می‌باشد:

  • ویزای کاری دائم ترکیه: ۶۱۵.۷۰ لیر ترکیه
  • ویزای کاری موقت یک ساله ترکیه: ۶۱۵.۲۰ لیر ترکیه
  • ویزای کاری مستقل ترکیه: ۶۱۵۲.۷۰ لیر ترکیه

حقوق دریافتی با اخذ ویزای کار در ترکیه

میزان حقوق و دستمزد پرداختی به متقاضیانی که با اخذ ویزای کاری در کشور ترکیه مشغول کار و فعالیت هستند، براساس مدرک تحصیلی و سوابق کاری و نوع کار متفاوت خواهد بود. متوسط حقوق دریافتی متقاضیان از 15.000 دلار تا 100.000 دلار در کشور ترکیه متغیر می‌باشد؛

  •  حقوق دریافتی یک حسابدار در ترکیه که مشغول کار می‌باشد، در حدود 75.000 دلار است.
  • حقوق و دستمزد یک مدیر اجرایی در این کشور در حدود 100.000 دلار است.

بر اساس آمارهای موجود، بالاترین حقوق دریافتی متعلق به قشر پزشک در ترکیه می‌باشد؛ به عنوان مثال یک جراح مغز و اعصاب در این کشور ماهانه در حدود 77.7000 لیر ترکیه درآمد دارد. پس از پزشکان، مدیران اجرایی و مدیران مالی بالاترین حقوق را دریافت می‌کنند.

مشاغل موردنیاز ترکیه

همانطور که پیش‌تر اشاره کردیم کشور ترکیه با داشتن بازار فعال و پویا برای متقاضیان کار و اشتغال در این کشور و قرار گرفتن در میان دو قاره مهم آسیا و اروپا به یک بازار کسب و کار و سرمایه گذاری رو به رشد تبدیل شده است. از این رو کمبود نیروی متخصص و ماهر حرفه‌ای در ترکیه سبب جذب نیروی کار جوان خارجی برای کار و اشتغال به این کشور شده است. فرصت‌های شغلی زیر از جمله مشاغل مورد نیاز کشور ترکیه محسوب می‌شوند:

فناوری اطلاعات، صنایع خودروسازی، محیط زیست، صنایع مواد شیمیایی، شرکت های پتروشیمی، نساجی، ساخت و ساز و ساختمان، خدمات مشاوره مالی، شرکت خدمات نظافتی، شرکت تعمیرات وسایل، مسئول رزرواسیون هتل و آپارتمان ها، شرکت های خدماتی تهیه غذای صنایع حمل و نقل هوایی و کشاورزی، مدیریت زنجیره فروش، راهنمای تور جهانگردی، گارسون و مهماندار، نقاش و کاشی کار ساختمان، بیمه، آرایشگری، جوشکاری و نجار.

کاریابی در ترکیه

شرایط کاریابی در ترکیه

متقاضیان کار در ترکیه به دو دسته تقسیم می‌شوند؛ متقاضیان ماهر و حرفه‌‌ای و متقاضیان ساده و بدون مهارت. متقاضیان حرفه‌ای که از تحصیلات دانشگاهی و سوابق کاری درخشان برخوردار می باشند، به منظور یافتن کار در ترکیه می‌توانند از طریق سایت و موسسات کاریابی در ترکیه اقدام نمایند. متقاضیان بدون مهارت و مدرک تحصیلی و سوابق کاری نیز می‌‌توانند به کارگری در رستوران‌ها و تولیدی‌ها و کارواش های ترکیه مشغول شوند.

اما برای هر دو نوع این کارها متقاضیان باید با زبان ترکی آشنایی داشته باشند، چرا که مردم کشور ترکیه تسلط چندانی به زبان انگلیسی ندارند و قاعدتاً متقاضیان برای کار و ایجاد ارتباط با مردم این کشور باید به زبان ترکی مسلط باشند. آن دسته از متقاضیانی که تحصیلات و سوابق کاری مطلوبی دارند و می‌خواهند کار مناسب و مرتبط با مهارت و حوزه کاری و تحصیلات خود را داشته باشند، می‌توانند از طریق سایت‌ها و موسسات کاریابی ترکیه کار موردنظر خود را پیدا نمایند. از معتبرترین و شناخته شده‌ترین موسسات کاریابی ترکیه می‌‌توان به  موسسه‌های زیر اشاره کرد:

  • موسسه کاریابی Kariyer
  • موسسه کاریابیEleman
  • موسسه کاریابی Elemanonline
  • موسسه کاریابی Xing
  • موسسه کاریابی Secretcv
  • موسسه کاریابی Iskur
  • موسسه کاریابی Yenibiris
ویزای تحصیلی چین

ویزای تحصیلی چین

دریافت ویزای تحصیلی چین از مهم‌ترین دغدغه‌های دانشجویان علاقه‌مند به ادامه تحصیل در این کشور می‌باشد. اخذ ویزای تحصیلی چین طبق رعایت قوانینی برای دانشجویان بین‌المللی امکانپذیر است. عملکرد چشمگیر اقتصادی در سالهای اخیر، مدارس و دانشگاه‌های سطح بالا، ارائه بهترین برنامه‌های تحصیلی برای دانشجویان خارجی در کشور چین و مواردی از این قبیل باعث شده همه ساله دانشجویانی زیادی از سراسر دنیا به این کشور پیشرفته سفر کنند. درخواست ویزای تحصیلی چین ممکن است در ابتدا کمی دلهره‌آور به نظر برسد، در حالی‌که با مراجعه به کارشناسان و مشاوران با تجربه تیم مهاجرتی سفیر اپلای روند اخذ این ویزا ساده‌‌تر خواهد بود و در هر مرحله شما را راهنمایی خواهند کرد. در نظر داشته باشید که دو نوع ویزای تحصیلی متفاوت بسته به دوره‌ای که در چین تحصیل می‌کنید وجود دارد که در ادامه به شرح کامل آن‌‌ها خواهیم پرداخت.

کشور چین به عنوان یک رهبر از نظر رشد اقتصادی به مکانی جذاب برای دریافت مدرک تحصیلی در خارج از کشور برای دانشجویان بین‌المللی تبدیل شده است. دانشجویان با تحصیل در چین یک آموزش سختگیرانه اما جامع را تجربه خواهند کرد که در نتیجه آن‌ها برای بهبود چشم‌انداز شغلی تضمین می‌شوند. در کنار تدریس عالی، دانشجویان می‌توانند با فرهنگ چینی نیز آشنا شوند که مطمئناً سطح فکری آنها را عمیق‌تر می‌کند.

انواع ویزای تحصیلی کشور چین

تمامی دانشجویان خارجی که قصد دارند فقط برای اهداف آموزشی وارد کشور چین شوند باید ویزای دانشجویی یا ویزای X  را دریافت نمایند. دو نوع ویزای X وجود دارد که می‌توانید با توجه به مدت زمان تحصیل خود در این کشور درخواست دهید. با اخذ ویزای تحصیلی چین می‌توانید کمتر از 6 ماه و یا بیشتر از 6 ماه در این کشور به تحصیل بپردازید. شرایط دریافت هر یک از ویزاهای تحصیلی چین متفاوت است و دریافت این ویزاها براساس نیازها و دوره آموزشی دانشجویان انجام می‌‌شود. در این بخش به معرفی انواع ویزا برای دانشجویان بین‌المللی که به کشور چین مهاجرت می‌کنند می‌پردازیم:

ویزای تحصیلی X1 چین

ویزای X1 ، ویزای تحصیلی طولانی مدت برای دانشجویان خارجی می‌باشد که برنامه تحصیل آن‌ها بیش از 6 ماه ادامه دارد. این ویزا در شرایطی ارائه می‌شود که شما قصد ادامه تحصیل در دوره‌های کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و یا دکترا در دانشگاه‌های چین را داشته باشید که برنامه‌های تحصیلی شما معمولاً سالها طول خواهد کشید. مدت اعتبار ویزای X1 پنج سال می‌باشد، از این رو این ویزا به عنوان ویزای ورود چندگانه به دارنده آن این امکان را می‌دهد که به هر نقطه از چین دسترسی داشته باشد.

چنانچه با داشتن ویزای X1  وارد خاک چین شوید، در ابتدا باید در یک دفتر محلی ورود و خروج و مدیریت ثبت‌نام کنید تا به اجازه اقامت موقت در چین درخواست دهید. این مرحله باید ظرف مدت 30 روز از ورود به کشور چین انجام شود. به طور کلی تحصیل و اعزام دانشجو به چین به صورت بلندمدت با دریافت ویرای تحصیلی X1 امکانپذیر خواهد بود.

ویزای تحصیلی X2 چین

ویزای X2، ویزای تحصیلی کوتاه‌مدت برای دانشجویان بین‌المللی می‌باشد که برنامه‌های تحصیلی آ‌ن‌ها تا 6 ماه و یا کمتر به طول می‌انجامد. این ویزا برای شرکت در دوره‌های آموزشی کوتاه‌‌‌‌مدت مناسب می‌باشد. ویزای X2 برخلاف ویزای X1 که ویزای ورود چندگانه است، تنها به عنوان ویزای تک ورودی عمل می‌کند. بنابراین در صورت تقاضا، متقاضیان می‌توانند ویزای X2 خود را تمدید کنند. در این صورت دارنده ویزا باید یک ماه قبل اتمام تاریخ اعتبار ویزای خود نسبت به تمدید آن اقدام نماید.

انواع ویزای تحصیلی چین

شرایط درخواست ویزای تحصیلی چین

دانشجویان بعد از در نظر گرفتن شرایط خود می‌‌توانند ویزای تحصیلی موردنظر را برای ادامه تحصیل در کشور چین انتخاب کنند. توجه داشته باشید که باید بتوانید نیازهای موردنیاز برای درخواست ویزا را تامین کنید. در این بخش به الزامات و مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای تحصیلی چین اشاره خواهیم کرد.

مدارک مورد نیاز برای درخواست ویزای تحصیلی چین عبارتند از:

  • گذرنامه معتبر به همراه یک نسخه کپی
  • عکس پرسنلی با فرمت گذرنامه
  • تکمیل فرم درخواست با تمام جزئیات
  • ارائه نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه معتبر چینی
  • تکمیل فرم JW202 یا JW201 بدون اشتباه یا خطا
  • رسید پرداخت هزینه ویزا
  • بلیط سفر و یا ارائه مدارکی برای اثبات داشتن محل اقامت مناسب
  • گواهی پزشکی برای اثبات سلامت جسمی متقاضی

بررسی مدارک لازم برای دریافت ویزای تحصیلی چین

فرم JW201 یا JW202 به عنوان فرم درخواست ویزا دانشجویی بین‌المللی شناخته می شود که توسط وزارت آموزش دولتی چین صادر می‌گردد. دانشگاه مقصد ممکن است نسخه‌‌ای از این فرم‌ها را در اختیار دانشجویان قرار دهد. فرم JW201 برای آن دسته از دانشجویانی است که موفق به دریافت بورسیه تحصیلی توسط دولت چین شده‌اند. در حالی‌‌که فرم JW202 برای دانشجویانی است که به طور مستقل بودجه تحصیل خود را در چین تأمین می‌توانند می کنند.

همچنین دانشجویان باید بلیط سفر معتبر داشته باشند، چرا که پس از اتمام برنامه مطالعه خود، باید کشور را ترک کنند. علاوه بر این، دانشجویان خارجی که حداقل 19 سال سن دارند، باید تحت معاینه جسمی قرار گرفته و نتایج را به سفارت ارائه دهند. دقت داشته باشید که برای اخذ پذیرش ارائه مدرک زبان معتبر الزامی خواهد بود، مدرکی که بتواند توانایی زبان شما را اثبات کند. بسته به زبان برنامه‌های تحصیلی در چین، مدرک زبان دانشجویان می‌تواند به زبان انگلیسی و یا زبان ماندارین باشد. پیشنهاد می‌کنیم قبل از طی مراحل ورود به سیستم و درخواست ویزا، مدرک زبان معتبر داشته باشید.

شرایط درخواست ویزای تحصیلی چین

مراحل درخواست ویزای تحصیلی چین

به طور کلی، مهاجرت به چین و اخذ ویزای تحصیلی این کشور با انجام مراحل زیر امکان‌پذیر خواهد بود:

  • یافتن دانشگاه معتبر در چین و بررسی شرایط و قوانین کسب پذیرش
  • اخذ نامه پذیرش تحصیلی از دانشگاه
  • جمع آوری مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای تحصیلی کشور چین
  • درخواست ویزا با ارائه مدارک موردنیاز و نامه پذیرش تحصیلی
  • انتظار برای بررسی درخواست (به طور معمول پردازش ویزا فقط یک هفته طول می کشد. با این حال، بهتر است حداقل 3 ماه قبل از قصد سفر به چین، درخواست خود را ارسال کنید).
  • درخواست مجوز اقامت به محض ورود به چین از یک دفتر محلی امنیت عمومی (حداکثر تا 30 روز پس از ورود)

هزینه اخذ ویزای تحصیلی چین

هزینه اخذ ویزای چین با توجه به ملیت شما، تعداد ورودی‌های موردنیاز، کشور و محل اقامت متقاضی درخواست ویزا و خواستار ویزای تحصیلی با سرویس اکسپرس بودن، بسیار متفاوت و متغیر خواهد بود. اما به طور کلی این هزینه برای یک شهروند آمریکایی 140 دلار و برای شهروندان دیگر کشورها از 30 دلار تا 90 دلار می‌رسد. در برخی از موارد این هزینه‌ها به هنگام دریافت ویزای دانشجویی پرداخت می‌شوند اما در بعضی از نقاط این هزینه زمان درخواست ویزا باید پرداخت شود. در بیشتر کشورها، سفارت و کنسولگری هزینه‌های مربوط به ویزا بنا بر تعداد ورودی‌های ویزای صادر شده باید پرداخت شوند. به طور معمول هرچه تعداد ورودهای شما به کشور چین بیشتر باشد، ویزای شما گران‌تر خواهد بود.

شرایط تحصیل کارادنیز ترکیه

ویزای تحصیلی اسپانیا

امروزه کشور اسپانیا یکی از پرطرفدارترین و محبوب‌ترین مقاصد اروپایی برای دانشجویان بین‌المللی می‌باشد. دانشگاه‌های با رتبه برتر جهانی، شهرهای جذاب و دیدنی، فرصت برای یادگیری زبان اسپانیایی و مواردی از این قبیل سبب تقاضای زیاد برای تحصیل در این کشور شده است. اسپانیا کشوری زیبا با داشتن تاریخ و فرهنگ غنی واقع در اروپای غربی می‌باشد و یکی از بزرگترین کشورهای اروپای و چهارمین مقصد گردشگری در دنیا است. در اینجا می‌خواهیم شرایط ویزای تحصیلی اسپانیا و نحوه اخذ آن، هزینه درخواست ویزا و هر آنچه از اسناد و مدارک که برای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا موردنیاز می‌باشد را مورد تحلیل قرار دهیم.

به دست آوردن ویزای تحصیلی اسپانیا دریچه ورود جهت تحصیل و مهاجرت به این کشور است. با دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا دانشجویان می‌توانند به صورت نیمه‌وقت در این کشور مشغول به کار شوند. میزان کار دانشجویی متناسب با مقطع تحصیلی مشخص می‌شود و نباید هیچ‌گونه اختلالی در برنامه تحصیلی دانشجویان به وجود آورد. همه ساله هزاران دانشجو از سراسر دنیا برای تحصیل وارد این کشور می‌شوند، بیش از 70 دانشگاه در کل کشور اسپانیا در حال خدمت‌رسانی به دانشجویان هستند که 50 دانشگاه از آن‌ها دولتی و مابقی خصوصی می‌باشند. بیشتر دانشگاه‌ها در شهر مادرید، بارسلونا و والنسیا قرار گرفته‌اند.

نحوه اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

اولین شرط دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا، اخذ پذیرش از مراکز معتبر آموزشی در این کشور می‌باشد. پس از دریافت پذیرش از دانشگاه‌ موردنظر در اسپانیا، دانشجویان باید با مدارک موردنیاز را آماده کرده و جهت ارائه به سفارت و انجام مصاحبه در زمان تعیین شده به سفارت اسپانیا مراجعه کنند. دانشجویان متناسب با درخواست خود می‌توانند برای دو نوع ویزای تحصیلی اسپانیا اقدام نمایند. (ویزاهای تحصیلی با توجه به میزان بازه زمانی دوره صادر می گردد). به این صورت که افراد برای سپری کردن دوره‌های کوتاه مدت باید ویزای 6 ماهه و برای تحصیل در مدارس و یا دانشگاه اقدام به درخواست ویزای بلندمدت نمایند.

نحوه اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی اسپانیا

دانشجویان جهت درخواست ویزای تحصیلی اسپانیا به سفارت این کشور مراجعه کرده مدارک لازم را ارائه دهند. این مدارک پس از تهیه می‌بایست به صورت رسمی ترجمه شوند. توچه داشته باشید که مستندات لازم بسته به پرونده شما ممکن است متفاوت باشد. مدارک موزدنیاز جهت درخواست ویزای تحصیلی اسپانیا شامل موارد زیر است:

  • ارائه مدارک تحصیلی همراه با ریز نمرات
  • گواهی اشتغال به تحصیل اگر شامل حال متقاضی می­ شود
  • ارسال رزومه کاری (Curriculum Vitae)
  • اصل و کپی از پاسپورت معتبر
  • ارائه مدارکی دال بر زبان (IELTS یا TOFEL)
  • ارائه گواهی سلامت
  • اصل و کپی شناسنامه
  • گواهی عدم سوء پیشینه که مدت اعتبار آن یک ماهه است
  • ارائه یک حساب معتبر که اثبات‌‌کننده پشتوانه مالی و پوشش هزینه‌های تحصیل و زندگی فرد باشد

هزینه‌ دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا

هزینه ویزای تحصیلی اسپانیا به هزینه تعیین شده وقت سفارت منتهی می‌شود. به این معنی که در بازه زمانی تعیین شده دانشجویان جهت دریافت ویزا باید هزینه‌های موردنیاز را به صورت نقدی پرداخت نمایند. به طو کلی هزینه دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا به ازای یک نفر 80 یورو می‌باشد و به ازای هر همراه این میزان هزینه نیز در نظر گرفته می‌شود. البته برای فرزندان 12 تا 18 سال این میزان به 45 یورو کاهش می‌یابد و فرزندان زیر 12 سال از پرداخت هزینه برای وقت سفارت معاف می‌باشند.

هزینه دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی اسپانیا

روند ویزای تحصیلی پس از دریافت پذیرش تحصیلی از مراکز آموزش اسپانیا آغاز می‌شود. بازه‌های وقت‌گیری سفارت اسپانیا به صور معمول بین 30 تا 40 روز مشخص می‌شود. دانشجویان می‌توانند از طریق سایت سفارت نسبت به وقت‌گیری ویزای تصیلی اسپانیا اقدام کنند. مدت زمان صدور ویزای تحصیلی اسپانیا به طور میانگین بین 2 تا 4 هفته می‌باشد. بنابراین با توجه به بازه‌های عنوان شده، بهتر است 2 الی 3 ماه قبل از شروع دوره تحصیلی در اسپانیا برای این کار اقدام نمایید.

شرایط اقامت و تابعیت پس از دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا

دانشجویان پس از دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا و اتمام دوره تحصیلی خود در این کشور، می‌توانند به راحتی پس از اقدامات لازم اقامت اسپانیا را دریافت کنند. همچنین دانشجویان می‌توانند پس از تحصیل از فرصت در نظر گرفته با پیدا کردن کار، ویزای تحصیلی خود را به ویزای کاری تبدیل نمایند. براساس قوانین کشورهای اتحادیه اروپا که این قانون شامل کشور اسپانیا هم می‌شود؛ افراد می‌توانند با داشتن سه سال سابقه کار در این کشور، پرداخت مالیات و عدم سوابق کیفری در طول این مدت برای اقامت دائم اسپانیا اقدام کنند. قابل ذکر است که روند تابعیت نیز پس از دریافت اقامت به وقع خواهد پیوست. به این صورت که با حضور مستمر در این کشور و دانش زبان اسپانیایی این روند به نتیجه خواهد رسید.

مدارک موردنیاز ویزای تحصیلی اسپانیا

مزایای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا

همانطو که در بخش‌های بالا به برخی از مزیت‌های دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا اشاره کردیم، در این بخش نیز می‌خواهیم به چند مزایای دیگر در خصوص اخذ ویزای تحصیلی این کشور بپردازیم:

  • حق کار: یکی از مهم‌ترین مزایای دریافت ویزای تحصیلی اسپانیا، اجازه کار در حین تحصیل برای دانشجویان این کشور می‌باشد. در این صورت دانشجویان می‌توانند با محیط کار آشنا شده و با وجود اخذ مدرک از دانشگاه‌های همان کشور، شانس خود را در یافتن شغل بالا ببرند. مدت زمان مجاز حق کار در این کشور برای دوره‌های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری به ترتیب 10، 20 و 30 ساعت در هفته می‌باشد.
  • سرعت، شانس و هزینه مناسب: با توجه به روش‌های متنوع مهاجرت به اسپانیا، ویزای تحصیلی به عنوان سریع‌ترین روش دریافت ویزای اسپانیا شناخته می‌شود. افراد می‌توانند با کمترین میزان هزینه ممکن  برای این ویزا اقدام نمایند.
  • ورود به بازار کار: با توجه به هزینه‌های زندگی و تحصیل در کشورهای اروپایی، افراد به دنبال مهاجرت با کمترین میزان هزینه هستند. در این میان ویزای کار به عنوان کمترین و ساده‌ترین روش مهاجرتی شناخته می‌شود. البته در نظر داشته باشید که براساس قوانین اتحادیه اروپا، شانس افراد برای ورود به خاک اسپانیا به واسطه ویزای کار بسیار پایین می باشد. از همین رو بهتر است افراد با ویزای تحصیلی وارد کشور اسپانیا شده، سپس از قوانین تبدیل ویزا استفاده نمایند.
ویزای تحصیلی روسیه

ویزای تحصیلی روسیه

کشور روسیه با قرار گرفتن بین اروپای شرقی و آسیای شمالی با 16 کشور مستقل هم‌مرز می‌باشد. قلمرو این کشور از دریای بالتیک در غرب تا اقیانوس آرام در شرق و از اقیانوس قطب شمال در شمال تا دریای سیاه و قفقاز در جنوب امتداد دارد. کشور روسیه دارای 146.7 میلیون نفر بوده و پرجمعیت‌ترین کشور در اروپا و نهمین کشور پرجمعیت جهان محسوب می‌شود. سیستم آموزش روسیه رایگان بوده که طبق قانون اساسی برای تمامی شهروندان قابل استفاده می‌باشد، البته ورود به آموزش عالی در این کشور دارای رقابت بسیار بالایی است. به طور کلی روسیه یکی از بهترین سیستم‌های آموزشی در جهان را دارد که سالانه حدود 1،750،000 دانشجوی خارجی در این کشور تحصیل می‌کنند.

ویزای تحصیلی کشور روسیه

شاید اولین سوالی که در اینجا برای شما پیش می‌آید این است که چه کسانی به ویزای تحصیلی روسیه نیاز دارند؛ می‌‌توان گفت شهروندان اکثر کشورهای خارجی برای تحصیل در روسیه به ویزای تحصیلی نیاز خواهند داشت. البته شهروندان کشورهای مشترک در منافع مستقل برای ورود و تحصیل در کشور روسیه به اخذ ویزا نیازی ندارند. این کشورها شامل ارمنستان، آذربایجان، بلاروس، قزاقستان، قرقیزستان، مولداوی، تاجیکستان، اوکراین، ازبکستان به علاوه مناطق خود مختار آبخازیا و اوستیای جنوبی می‌باشند.

ویزای تحصیلی روسیه دارای اعتبار 90 روزه است اما تا یکسال قابل تمدید می‌باشد و پس از آن برای مدت زمان دوره تحصیل قابل تمدید خواهد بود. ویزای تحصیلی روسیه در هر دانشگاه یا کالج و یا هر دوره کوتاه‌‌مدت معتبر می‌‌باشد. ویزای تحصیلی روسیه ابتدا به مدت سه ماه صادر می‌گردد، سپس با اتمام مدت اعتبار جهت تمدید ویزا باید به بخش محلی سرویس مهاجرت فدرال روسیه مراجعه شود.

شرایط ویزای تحصیلی روسیه

مدت زمان پردازش ویزای تحصیلی روسیه ممکن است کمی به طول انجامد؛ 2 تا 5 هفته زمان برای پردازش ویزا لازم می‌باشد. برای درخواست ویزای تحصیلی روسیه شرایطی لازم است که دانشجویان با رعایت این شرایط و مراحل می‌توانند به راحتی ویزای تحصیلی خود را دریافت نمایند.

پیش از درخواست ویزای تحصیلی روسیه دانشجویان در ابتدا باید در یکی از دانشگاه‌های این کشور پذیرفته شوند تا بتوانند جهت تحصیل اقدام نمایند. دعوت‌نامه‌های تحصیلی معمولاً از سوی وزارت امورر خارجی روسیه و سرویس مهاجرت فدرال روسیه صادر می‌‌شود. اما برای دانشجویانی که از طریق روش استاندارد یا پرداخت شهریه اقدام می‌کنند این دوت‌نامه از سوی دانشگاه صادر می‌شود، دعوت‌نامه دارای اعتبار سه ماهه است.

دانشجویان پس از اخذ پذیرش از دانشگاه‌های روسیه باید مطمئن شوند که می‌توانند از عهده هزینه‌های تحصیل خود برآیند یا نه. اگر به دنبال تحصیل در دانشگاه‌های دولتی در روسیه با بودجه دولتی هستید ممکن است برای درخواست بورسیه تحصیلی واجد شرایط باشید. بورسیه‌های بین‌المللی توسط وزارت آموزش و پرورش علوم کشور روسیه ارائه می‌شود.

پس از انجام این مراحل دانشجویان می‌توانند متقاضی تحصیل شش موسسه آموزشی روسیه شوند. در برخی موارد ممکن است نیاز باشد که دانشجویان در کنکور یا یک مصاحبه و یا یک فرآیند انتخاب رقابتی شرکت نمایند. چنانچه آن‌ها موفق به اخذ پذیرش شوند، پس از دریافت دعوت‌نامه می‌توانند برای ویزای تحصیلی روسیه اقدام کنند.

شرایط دریافت ویزای تحصیلی روسیه

مدارک موردنیاز برای درخواست ویزای تحصیلی روسیه

جهت درخواست ویزای تحصیلی روسیه می‌بایست به سفارت روسیه و یا سفارت این کشور در ایران مراجعه کنید. در نظر داشته باشید که مدراکی که دانشجویان باید به همراه فرم درخواست ویزای تحصیلی خود در روسیه ارائه دهند از کشوری به کشور دیگر متفاوت می‌باشد. اما به طور کلی ارائه مدارک زیر برای درخواست ویزای تحصیلی روسیه موردنیاز خواهد بود:

  • دارا بودن پاسپورت دارای اعتبار که حداقل 2 صفحه خالی داشته باشد و مدت باقی مانده تا تاریخ انقضای آن، حداقل 2 سال باشد
  • ارائه کپی واضح از صفحه اول پاسپورت
  • یک قطعه عکس به اندازه عکس گذرنامه (عکس تازه گرفته شده در اندازه 3.5 در 4.5)
  • اصل دعوتنامه رسمی از GUVM
  • گواهی پزشکی مبنی که مورد تایید وزارت بهداشت رسیده باشد
  • ارائه نتیجه منفی آزمایش HIV (تاریخ آزمایش نباید متجاوز از 90 روز اخیر باشد)
  • تکمیل فرم درخواست ویزا (فرم می‌تواند به صورت آنلاین تکمیل شود که در این صورت باید چاپ شود تا یکی کپی از آن به سفارتخانه، کنسولگری و یا مرکز ویزا ارسال شود)
  • ارائه مدارک تحصیلی مختلف همراه با ریز نمرات
  • ارائه انگیزه‌نامه برای سفر به روسیه و تحصیل در آن
  • ارائه رضایت‌نامه (اگر متقاضی کمتز ار 18 سال سن داشته باشد باید یک رضایت‌نامه توسط والدین یا سرپرست قانونی وی امضا شده و مورد تایید دفتر اسناد رسمی قرار بگیرد)
  • اثبات تمکن مالی و معرفی یک شاهد برای این امر
  • ارائه رسید واریزی هزینه‌های مربوط به دریافت ویزای تحصیلی روسیه

تمامی افرادی که به خاک روسیه وارد می‌شوند موظفند ظرف مدت هفت روز از ورود، اقامت خود را در شعبه محلی GUVM ثبت نمایند. برای افرادی که در روسیه مشغول به تحصیل هستند، این کار معمولاً توسط دانشگاهی که در آن ثبت‌نام کرده‌اند انجام می‌پذیرد. توجه داشته باشید که عدم ثبت‌نام در GUVM منجر به جریمه شده و حتی ممکن است سبب اخراج فرد از روسیه شود.

ویزای تحصیلی روسیه اغلب طی دو تا پنج هفته صادر می‌شود، البته مراکز ویزا اغلب خدمات پیگیری سریع را با هزینه اضافی ارائه می‌دهند (هزینه بسته به محل زندگی دانشجویان متغیر خواهد بود). از این رو برای تایید می‌بایست به کنسولگری سفارت روسیه یا مراکز ویزا تماس گرفت.

هزینه دریافت ویزای تحصیلی روسیه

هزینه درخواست ویزای تحصیلی روسیه

هزینه درخواست ویزای تحصیلی روسیه بسته به دانشگاه انتخابی دانشجویان از 635 دلار تا 2070 دلار (از 563 یورو تا 1836 یورو) در سال متغیر است. در نظر داشته باشید که برای صدور دعوت به تحصیل در موسسه آموزشی روسی که دارای اعتبار دولتی می‌باشد، هیچ هزینه‌ای پرداخت نمی‌شود. بر همین اساس  هزینه ویزای تحصیلی روسیه فقط از هزینه بیمه پزشکی و مبلغ هزینه کنسولی تشکیل شده است، که نیاز است مقام دیپلماتیک صدور ویزا را در نظر بگیرد.

تمدید ویزای تحصیلی روسیه

تمدید ویزا برای دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در روسیه را دارند الزامی است. چنانچه فردی با ویزای منقضی شده در روسیه اقامت داشته باشد، در آینده باید بین 5000 تا 7000 روبل جریمه پرداخت کند و حتی ممکن است پنج سال ممنوعیت ورود به روسیه را در پی داشته باشد. دانشجویان می‌بایست حداقل 30 الی 40 روز قبل از اتمام اعتبار ویزای تحصیلی خود با دفتر بین‌المللی دانشگاه تماس بگیرند و مدارک موردنیاز را برای تمدید ویزای تحصیلی روسیه ارائه دهند:

  • گذرنامه
  • فرم درخواست تکمیل شده
  • یک قطعه عکس
  • ارائه کپی از قرارداد ثبت نام یا مراجعه به وزارت آموزش و علوم فدراسیون روسیه
  • نامه‌ای که اثبات‌کننده دلیل تمدید ویزای تحصیلی باشد
  • کارت مهاجرت (اصلی و کپی)
  • هزینه درخواست
ویزای تحصیلی ترکیه

ویزای تحصیلی ترکیه (صفر تا صد)

امروزه اخذ ویزای تحصیلی ترکیه دغدغه بسیاری از دانشجویان بین‌المللی از جمله دانشجویان ایرانی است چرا که دانشگاه‌های ترکیه با برنامه‌های آموزشی جذاب و با توجه به رشته‌های گسترده‌ای که ارائه می‌دهد، تحصیل در این کشور را برای متقاضیان مهم کرده است. دانشگاه‌های ترکیه در قبال هرینه‌های بسیار کم، تحصیل با کیفیت به دانشجویان بین‌المللی ارائه می‌دهند و دانشجویان می‌توانند در دانشگاه‌های این کشور هم به زبان انگلیسی و هم به زبان ترکی استانبولی تحصیل نمایند.

همه این دلایل و بسیاری از موارد دیگر سبب تقاضای زیاد برای دریافت ویزای تحصیلی ترکیه شده است. در این مقاله شرایط دریافت ویزای تحصیلی ترکیه در هر سه مقطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد و دکترا و مدارک و اسناد لازم جهت اخذ ویزای تحصیلی ترکیه مورد بررسی قرار گرفته است.

اخذ پذیرش از دانشگاه‌های ترکیه

کشور ترکیه با داشتن دانشگاه‌های معتبر و سطح بالا، کیفیت خوب آموزشی و ارائه بورسیه‌های تحصیلی به دانشجویان همواره یکی از مقاصد پرطرفدار برای دانشجویان ایرانی می‌باشد. علاوه بر این آن دسته از دانشجویانی که در رشته موردنظر خود در مقاطع بالاتر موفق به قبولی در کنکور نشده‌اند، می‌توانند کشور ترکیه را برای ادامه تحصیل انتخاب کنند. اولین و مهم‌ترین شرط دریافت ویرای تحصیلی ترکیه، اخذ پذیرش در دانشگاه‌های ترکیه می‌باشد. در این بخش می‌خواهیم به پذیرش دانشجویان در دانشگاه‌های ترکیه بپردازیم.

قبولی در آزمون‌های ورودی دانشگاه‌های ترکیه در کنار داشتن مدرک دیپلم دبیرستان از مهم‌ترین شروط پذیرش در دانشگاه‌های این کشور می‌باشد که هر دانشگاهی بسته به سطح آموزشی خود آزمونی را برگزار می‌کند و دانشجویان می‌توانند با هر سنی تنها با داشتن مدرک دیپلم در این آزمون‌ها شرکت نمایند. اکثر دانشگاه‌های ترکیه دروس خود را به زبان ترکی استانبولی ارائه می‌دهند، البته برای دانشجویانی که به این زبان تسلط ندارند دوره‌های رایگان یادگیری این زبان برگزار می‌گردد. این موضوعی است که دانشجویان متقاضی ویزای تحصیلی ترکیه باید به آن توجه داشته باشند.

تحصیل در مقطع کارشناسی در دانشگاه‌های ترکیه  به طور معمول 4 سال به طول می‌انجامد اما در رشته‌هایی مانند پزشکی طول این دوره 6 سال است. همچنین مقطع کارشناسی‌ارشد در ای کشور 2 سال و مقطع دکترا نیز 4 سال خواهد بود. پذیرش در مقاطع ارشد و دکترا در اکثر دانشگاه‌های ترکیه از طریق آزمون سراسری صورت نمی‌گیرد، بلکه هر دانشگاهی براساس شرایط خود آزمون جداگانه‌ای برگزار می‌کنند. آزمون‌های ورودی دانشگاه‌های ترکیه 2 بار در سال برگزار می‌شود.

اخذ پذیرش از دانشگاههای ترکیه جهت دریافت ویزای تحصیلی ترکیه

مدارک موردنیاز برای اخذ پذیرش تحصیلی ترکیه

همانطور که ذکر شد اولین شرط لازم برای دریافت ویزای تحصیلی ترکیه٬ داشتن نامه پذیرش از دانشگاه‌های ترکیه است. دانشگاه‌های ترکیه برای رشته‌ها و مقاطع مختلف نیز هر کدام مدارک خاصی را تقاضا می‌کنند اما به طور کلی ارائه مدارک زیر برای همه دوره‌ها یکسان می‌باشد:

  • رزومه فرد که شامل دستاوردهای تحصیلی و غیرتحصیلی از جمله کسب مدال های ورزشی، مقالات علمی و غیره باشد
  • ترجمه رسمی تمامی مدارکی که در رزومه به دریافت آن‌ها اشاره شده است
  • ترجمه رسمی ریز نمرات آخرین مقطع تحصیلی
  • توصیه‌نامه اساتید
  • انگیزه‌نامه که باید حتما توسط فرد متقاضی نگارش شود
  • پرداخت هزینه بررسی مدارک یا اصطلاحاً application fee

مراحل اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

دانشجویان ایرانی برای مهاجرت تحصیلی و اخذ ویزای تحصیلی ترکیه می‌بایست برای پذیرش و شرکت در دوره‌های آموزش زبان ترکی استانبولی اقدام نمایند. امکان صدور تاییدیه و مجوز شرکت دانشجو در این دوره‌ها از سوی مراکز همسان‌سازی تحصیلی وزارت آموزش و پرورش ترکیه و یا از راه پذیرش در دانشگاه‌های ترکیه وجود دارد. دانشجویان پس از دریافت نامه پذیرش خود در دوره‌های زبان ترکیه باید به سفارت‌خانه‌ها و کنسولگری‌های دولت ترکیه در ایران مراجعه کنند و پس از تایید، ویزای تحصیلی ترکیه را اخذ نمایند. بنابراین از طریق مجوز ورود به کشور ترکیه برای ادامه تحصیل را کسب خواهند کرد.

توجه داشته باشید که ویزای تحصیلی ترکیه دارای اعتبار یک ساله می‌باشد. از این رو دانشجو باید پس از ورود به ترکیه تا قبل از یک ماه به اداراه امور خارجی این کشور مراجعه کرده و دفترچه اقامت ترکیه را دریافت نماید. همچنین دانشجویان می‌بایست برای تمدید این اقامت، 60 روز قبل از پایان اعتبار به اداره مربوطه مراجعه و نسبت به تمدید آن اقدام نمایند. افراد ایرانی که به منظور گشت و گذار و اهداف توریستی به ترکیه سفر می‌کنند نیازی به اخذ ویزا برای این کشور ندارند، این امر به دلیل نزدیکی کشور ترکیه با ایران و سیاست‌های امورخارجی فی ما بین این دو کشور می‌باشد.

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

جهت دریافت ویزای تحصیلی ترکیه دانشجویان پس از دریافت نامه پذیرش تحصیلی می‌توانند به همراه سایر مدارک زیر به سفارت این کشور مراجعه نمایند:

  • ارائه پاسپورت معتبر
  • ارائه دو قطعه عکس 4*3
  • ارائه نامه پذیرش دانشگاهی در ترکیه
  • ارائه مدرکی که نشان دهنده بلیت برگشت از ترکیه باشد
  • ارائه مدارکی که اثبات‌کننده تمکن مالی دانشجو باشد (برای مدت زمانی که در ترکیه مشغول به تحصیل است)
  • پرداخت هزینه ویزای تحصیلی ترکیه
  • ارائه مدرکی که مبنی بر عدم سوءپیشینه دانشجو باشد
  • ارائه مدارک پزشکی دانشجو مبنی بر سلامت وی

مراحل اخذ ویزای تحصیلی ترکیه

تحصیل در مقطع کارشناسی

کشور ترکیه در کنار دانشگاه‌های برتر که بسیار از آن‌ها برنامه‌های تحصیل به زبان انگلیسی را ارائه می‌دهند، دارای دانشگاه‌ها و کالج‌های دیگری نیز می‌باشد که به دلیل حفظ همکاری با موسسات در کشورهای همسایه در سراسر ترکیه و سایر نقاط جهان شناخته شده است. دانشگاه‌های تخصصی ترکیه برای علاقه‌مندان برنامه‌های جالبی را ارائه می‌دهند؛ برنامه‌های دو ساله مقطع کاردانی، برنامه‌های دوره 4 ساله کارشناسی و برنامه‌های تحصیلات تکمیلی 2 تا 4 ساله در این کشور امکانپذیر می‌باشد. در دانشگاه‌های ترکیه  به راحتی می‌توانید در زمینه‌ها و موضوعات مختلفی مشغول به تحصیل باشید.

طی چند سال گذشته، ترکیه همواره در سهم بسیار بالایی در ارائه رشته‌هایی نظیر علوم، هنر و معماری داشته است. تحصیل در مقطع کارشناسی در ترکیه عموماً به زبان ترکی استانبولی صورت می‌گیرد، اما برخی از دانشگاه‌ها هستند که کورس‌هایی به زبان انگلیسی نیز به دانشجویان ارائه می‌دهند؛ این دانشگاه‌ها معمولاً با مدرک آیلتس 5.5 الی 6 دانشجو می‌پذیرند.

چنانچه قصد ورود به رشته‌های پزشکی در ترکیه را دارید باید در نظر داشته باشید که دانشگاه‌های این کشور نیز همانند سایر کشورها دارای آزمون ورودی می‌باشند. بنابراین در ابتدا باید در دوره‌های SAT و YOS شرکت کنید. آزمون YOS مربوط به آزمون ریاضی بوده و آزمون SAT مربوط به زبان انگلیسی می‌باشد. تمامی دانش‌آموزان باید یک سال در کالج‌های ترکیه آموزش ببینند و پس از یکسال، از آن‌ها آزمون ورودی گرفته گرفته می‌شود و براساس نمراتی که کسب می‌کنند وارد دانشگاه‌های ترکیه می‌‌شوند.

تحصیل در مقطع کارشناسی‌ارشد

برای دانشجویان بین‌المللی شرایط اخذ ویزای تحصیلی ترکیه به منظور تحصیل در مقطع کارشناسی‌ارشد امکان‌پذیر می‌باشد. هر سال تحصیلی در کشور ترکیه در دو ترم که یک ترم از اکتبر تا ژانویه و ترم بعدی از فوریه تا جولای انجام می‌پذیرد. معمولاً بین ترم‌ها یک دوره تعطیلات دو هفته‌ای به دانشجویان داده می‌شود، با این که تعطیلات تابستانی بلندمدت بین ماه‌های جولای و اکتبر ارائه می‌شود.

اکثر برنامه‌های کارشناسی‌ارشد در ماه اکتبر آغاز می‌شود و حدود 2 سال به طول می‌انجامد. در مقاطع ارشد دانشجو موظف به ارائه پایان‌نامه می‌باشد، اما در برخی از کورس‌‌های کارشناسی‌ارشد تنها در انتهایی دوره باید پروژه اجرایی تحویل داده شود و نیازی به ارائه پایان‌نامه نمی‌باشد. هزینه‌های تحصیل در کارشناسی‌‌ارشد می‌تواند کاملاً متغیر باشد. هزینه‌های تحصیل برای دوره‌های انگلیسی و دانشگاه‌‌های خصوصی بیشتر از دانشگاه‌های دولتی می‌باشد. برای تحصیل در این مقطع به زبان انگلیسی، ارائه مدرک آیلتس 6 ضروری خواهد بود.

تحصیل در مقطع دکترا

اخذ ویزای تحصیلی ترکیه برای تحصیل در مقطع دکترا نیز اخذ پذیرش از دانشگاه موردنظر را می‌طلبد. برای این کار دانشجو ابتدا باید رزومه و پروپوزال خود را برای اساتید دانشگاه مقصد ارسال نماید تا دانشگاه و استاد با مطالعه و تایید آن، برای دانشجو پذیرش صادر کند. دانشجویان دکترا در ترکیه برای بالا بردن شانس خود در اخذ پذیرش باید با اساتید و دانشگاه‌هایی که تحقیقات مشابه با رزومه دانشجو دارند اقدام به انجام مکاتبه کنند.

از دیگر الزامات پذیرش و تحصیل در مقطع دکترا در ترکیه می‌توان به داشتن مقالات معتبر، تالیف و یا ترجمه کتاب، معدل بالا در مقطع قبلی و… نیز اشاره کرد. برای تحصیل در مقطع دکترا در ترکیه می‌بایست حداقل مدرک زبان انگلیسی TOEFL با نمره حداقل 79 که معادل با IELTS 6.5 است را ارئه دهید.
ویزای تحصیلی کانادا| دانشجویی و دانش‌آموزی

ویزای تحصیلی کانادا (دانشجویی و دانش‌آموزی)

همواره یکی از دغدغه‌های اصلی دانش‌آموزان و یا دانشجویان تصمیم‌گیری درباره انتخاب کشور مناسب با هدف ادامه تحصیل می‌باشد. اگرچه کشورهایی همچون آمریکا و انگلیس از گذشته تا کنون مقاصد پرطرفداری برای ادامه تحصیل محسوب می‌شود اما طی چند سال گذشته کشور کانادا نیز با استقبال بی‌نظیر دانشجویان از سراسر دنیا مواجه شده است. امروزه کشور کانادا با نظام آموزشی دوزبانه (انگلیسی- فرانسه) در کنار بهره‌مندی از استانداردهای بالای آموزشی و تحقیقاتی روز دنیا توانسته به یکی از 5 مقصد اصلی برای افراد علاقه‌مند به دریافت ویزای تحصیلی کانادا تبدیل شود.

ویزای تحصیلی کانادا با دو نوع ویزای دانش‌‌آموزی و ویزای دانشجویی وجود دارد و به محصل و یا دانشجو این فرصت را می‌دهد تا در کنار خانواده خود با خیالی آسوده به تحصیل در مقاطع مختلف بپردازند. البته باید این نکته را در نظر داشته باشید که شرط نخست دریافت ویزای تحصیلی کانادا، داشتن پذیرش تحصیلی از مدرسه، کالج، دانشگاه و یا موسسه آموزش عالی در این کشور می‌‌باشد. بنابراین زمانی می‌توانید برای ویزای تحصیلی کانادا اقدام کنید که از دانشگا‌های این کشور و یا یکی از مدارس کانادا نامه پذیرش یا همان پذیرش تحصیلی دریافت کرده باشید.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا شرایطی وجود دارد که تنها در صورت دارا بودن این شرایط می‌توان برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا اقدام کرد، در غیر اینصورت درخواست وی برای اخذ ویزای تحصیلی نتیجه نخواهد داد. شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا به شرح زیر می‌‌باشد:

  • پذیرش از یکی از موسسات آموزش عالی کشور کانادا (مورد تایید اداره مهاجرت)
  • داشتن توان مالی؛ دست کم یک سال تمام بتواند هزینه زندگی و تحصیل در کانادا را پوشش دهد.
  • عدم سوء پیشینه
  • پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار
  • ارائه مدارکی که ثابت کند فرد پس از پایان تحصیل قصد ماندن در کانادا را ندارد
  • ارائه برنامه تحصیلی (Study Plan) دقیق و قانع‌کننده

همانطور که گفتیم در صورت نبود هر یک از شرایط فوق، درخواست ویزای تحصیلی کانادا رد خواهد شد. البته ممکن است در برخی موارد مدارس و یا دانشگاه مقصد، برای متقاضی پذیرش تحصیلی مشروط صادر کند که در این صورت متقاضی باید در زمان ارائه مدارک آفیسر پرونده را متقاعد کند که شرایط لازم برای پذیرش تحصیلی را دارد. به عنوان مثال چنانچه یادگیری زبان از شروط پذیرش تحصیلی شما باشد، باید در برنامه خود مدرک فراگیری زبان را ارائه دهید.

شرایط اخذ ویزای تحصیلی کانادا

مدت زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا

مدن زمان صدور ویزای تحصیلی کانادا (بدون احتساب زمان موردنیاز برای انگشت‌‌نگاری) براساس اعلام وب‌سایت رسمی سفارت کانادا برای متقاضیان ایرانی حدود 11 هفته است. البته زمانی که سفارت کانادا جهت بررسی ویرای تحصیلی شما با احتساب زمان لازم برای بیومتریک یا همان انگشت‌نگاری در نظر می‌گیرد، حدود 3 ماه خواهد بود. توجه داشته باشید که این زمان برای آن است که تمامی مدارک متقاضی همچون نامه استادی پرمیت یا پذیرش تحصیلی وی آماده بوده و نیاز به بازگشت پرونده و تکمیل آن نباشد. هر اندازه شما نسبت به تکمیل مدارک و رعایت ضوابط لازم جهت درخواست ویزای تحصیلی دقت بیشتری به خرج دهید، طبیعتاً هم مدت زمان صدور ویزای تحصیلی شما کوتاه‌تر خواهد بود.

مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا

با موافقت درخواست متقاضی، اداره مهاجرت کانادا ابتدا ویزایی موقت برای وی صادر می‌کند که به محض ورود فرد مذکور به کشور کانادا ویزای تحصیلی نیز صادر می‌گردد. بسته به مقطع و رشته تحصیلی مدت اعتبار ویزای تحصیلی کانادا متفاوت می‌باشد و به طور معمول تا زمان اتمام دوره تحصیلی معتبر خواهد بود. البته با در نظر گرفتن شرایط خاصی برای متقاضی امکان تمدید اعتبار ویزای تحصیلی کانادا و یا تبدیل ویزای تحصیلی به ویزای کاری کانادا وجود دارد.

مدارک موردنیاز برای ویزای تحصیلی کانادا

جهت درخواست هر نوع ویزای کانادا (ویزای موقت و یا ویزای اقامت دائم) ارائه مدارک خاص آن ضروری خواهد بود. اداره مهاجرت کانادا در قبال ویزای تحصیلی کانادا به دلیل اعتبار نسبتاً بلند مدتی که نسبت به ویزای توریستی کانادا دارد حساست بیشتری به خرج می‌دهد. دقت داشته باشید که سفارت کانادا به مهم‌ترین مدرکی که در زمان بررسی درخواست ویرای تحصیلی این کشور توجه می‌کند، تمکن مالی متقاضی خواهد بود.

مدارک موردنیاز جهت اخذ ویزای تحصیلی کانادا عبارتند از:

  • اخذ پذیرش تحصیلی از یکی از مراکز معتبر آموزشی
  • برنامه تحصیلی یا همان Study Plan
  • فرم‌های تکمیل‌شده درخواست ویزا (فرم ویزای تحصیلی، فرم اطلاعات خانوادگی و فرم schedule 1)
  • نامه تمکن مالی 4 ماه اخیر
  • اسکن صفحه اول جدیدترین پاسپورت (بعلاوه صفحاتی که مهر ویزا داشته باشند)
  • اسکن اصل شناسنامه به همراه ترجمه
  • اسکن اصل شناسنامه به همراه ترجمه برای همراهان در صورت تاهل
  • دو قطعه عکس 4*3
  • سند و مدارک موربوط به دارایی‌های شخصی
  • نامه سابقه و بیمه‌کاری
  • فیش واریزی تحصیلی

توجه داشته باشد که کلیه این مدارک باید در قالب فایل و در حساب کاربری مخصوص شما در وب‌سایت رسمی سفارت کانادا بارگذاری شود.

مدارک مورنیاز برای ویزای تحصیلی کانادا

دلایل ریجکت شدن ویزای تحصیلی کانادا

چنانچه درخواست ویزای کانادا (از هر نوع) بنا به هر دلیلی رد و یا ریجکت شود، از سوی سفارت نامه‌ای رسمی به ایمیل متقاضی ارسال خواهد شد که دلایل ریجکت شدن به تفکیک در آن مشخص شده است. از مهم‌ترین دلایل ریجکت شدن ویزای تحصیلی کانادا می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نبود منبع مالی کافی برای پوشش هزینه‌ها
  • عدم موفقیت در قانع کردن آفیسر پرونده در خصوص اهداف تحصیل و امکان عدم بازگشت پس از پایان تحصیل
  • رشته تحصیلی موردنظر
  • وجود تناقض و یا اشکال در تکمیل فرم‌های درخواست ویزا و یا مشکل در فایل درخواست ویزا
  • برنامه تحصیلی نامناسب

برای جلوگیری از بروز چنین مشکلاتی پیشنهاد می‌کنیم از همان ابتدا از تجربه و دانش تیم اجرایی ویزا و وقت سفارت کانادا استفاده کنید و پرونده خود را با خیال راحت در اختیار تیم مهاجرتی سفیر اپلای قرار دهید. می‌توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در خصوص درخواست ویزای تحصیلی و دیگر اقدامات مهاجرت تحصیلی با کارشناسان و مشاوران با تجربه ما تماس حاصل نمایید. 02188882420 – 02188652152

مدارک مورد نیاز پیش از ورود به کانادا

حال زمان آن رسیده که با دریافت ویزای تحصیلی کانادا برا ادامه تحصیل آماده سفر به این کشور شوید، در این صورت پیش از ورود به کانادا مقدمات و مدارک لازم را حتما لیست کرده و چک نمایید که احیاناً چیزی از قلم نیفتاده باشد. چک لیست اصلی‌ترین مدارک لازم پیش از ورود به کانادا شامل موارد زیر می‌باشد:

  • پاسپورت با بیش از 6 ماه اعتبار
  • نامه استادی پرمیت
  • ویزای کوتاه مدت کانادا برای ورود به این کشور
  • نامه پذیرش تحصیلی
  • نامه REFRENCE سفارت
  • بیمه مسافرتی
  • رزرو بلیط و هتل محل قامت
  • ارز و یا اسنادی که اثبات‌کننده توانایی مالی شما برای تامین مخارج زندگی و تحصیل در کانادا باشد

دقت داشته باشید که در برخی موارد ممکن است برای دریافت ویزای تحصیلی کانادا آفیسر پرونده از شما درخواست معاینه پزشکی کند که در این صورت امکان دارد بیش از سه ماه به پروسه پرونده شما اضافه شود. همچنین ارائه گواهی سوء پیشینه برای شما و یا اعضای خانواده‌تان که بالای 18 سال دارند و می‌خواهند همراه شما سفر کنند نیز الزامی خواهد بود.

ویزای همراه برای کانادا چیست؟

ویزای همراه برای کانادا چیست؟

 

مهاجرت به خارج از کشور اغلب با نگرانی‌هایی همراه است که این نگرانی در رابطه با دوری از خانواده می‌باشد. معمولا وابستگی به اعضای خانواده تا حدی بعضی افراد را با وجود داشتن شرایط مناسب برای تحصیل و کار در کشورهای دیگر منصرف کرده است. در این میان دولت کانادا راهکارهایی برای همراهی اعضای خانواده ارائه می‌دهد که این راهکار تحت عنوان ویزای همراه شناخته شده است.

ویزای همراه چیست؟

اگر شخص متقاضی مجرد باشد و برای ادامه تحصیل به خارج از کشور سفر کند تنها دغدغه و مشکل وی دوری از والدین خود می‌باشد اما اگر متقاضی دارای همسر و فرزند باشد نگرانی و مشکل خانوادگی وی برای مهاجرت بیشتر خواهد شد. در این صورت متقاضی اگر بخواهد به تنهایی به کانادا مهاجرت کند که فاصله زیادی هم با ایران دارد از یک سو سازگاری با محیط و فرهنگ کشور مقصد و ارتباط با دیگران و از سوی دیگر دوری از خانواده باعث ایجاد مشکلات روحی برای وی خواهد شد. برای حل چنین مشکلاتی ویزای همراه مؤثر بوده و به مهاجران کمک می‌کند تا بتوانند افراد و بستگان درجه یک خود را همراه خویش به کشور مورد نظر ببرند.

ویزای همراه چیست؟

ویزای همراه تحصیلی کانادا

افرادی که قصد تحصیل در مقاطع مختلف در کانادا را دارند این امکان برایشان وجود دارد که اعضای خانواده خود را به کانادا ببرند. برای این کار شخص متقاضی باید مجوز تحصیلی کانادا study permit را دریافت کرده باشد. مجوز تحصیلی کانادا یک مجوز موقت می‌باشد یعنی دارنده آن بعد از پایان مدت اعتبار مجوز باید کشور کانادا را ترک کند. دقت داشته باشید که به هنگام درخواست مجوز تحصیلی در کانادا باید به همراهی اعضای خانواده در درخواست خود نیز اشاره نمایید.

تصمیم گیری در رابطه با درخواست همراه به عهده افسر پرونده می‌باشد، زیرا هنگامی که برای همراهی خانواده در زمان تحصیل در کانادا درخواست می‌کنید افسر پرونده ممکن است به این موضوع شک کند که متقاضی با پایان یافتن مدت مجوز تحصیل خود قصد ترک کردن کانادا را نداشته باشد. برای حل چنین مشکلی متقاضی بایدبرا به هنگام ارسال درخواست خود در رابطه با دلیل همراهی خانواده در کانادا توضیح جامعی ارائه دهد.

موضوع دیگری که در این زمینه حائز اهمیت است، مسئله تمکن مالی متقاضی می‌باشد که در این صورت شخص متقاضی تحصیل در کانادا باید حتما ثابت کند که قدرت تامین هزینه‌های تحصیل و زندگی در این کشور را دارد، در غیر اینصورت مجوز تحصیلی کانادا بر وی داده نمی‌شود. حال اگر وی قصد همراهی اعضای خانواده به کانادا را دارد باید توان مالی کافی برای حمایت از اعضای خانواده خود را اثبات نماید، که در این صورت میزان بودجه لازم برای دریافت ویزای همراه کانادا بیشتر خواهد بود.

از این رو بهتر است بدانید که اگر قصد دارید اعضای خانواده خود را به همراه خویش به کانادا ببرید شانس دریافت ویزای تحصیلی کانادا برای شما نسبت به حالت عادی کمتر خواهد بود و هزینه‌های مربوط به زندگی در کانادا (هزینه خوراک، مسکن، بیمه درمانی و… ) نیز به مراتب بالا خواهد بود.

ویزای همراه همسر

چنانچه شخص متقاضی قصد داشته باشد همسرش را همراه خود به کانادا ببرد باید در درخواست خود این موضوع را قید نماید. در صورت موافقت با درخواست وی همسر شخص متقاضی واجد شرایط برای اخذ مجوز کار آزاد کانادا open work pormit خواهد بود. با داشتن این مجوز همسر شخص متقاضی می‌تواند بدون نیاز به پیشنهاد شغلی و یا ارزیابی بازار کار کانادا در طول دوران تحصیل همسر خود به صورت تمام وقت به کار کردن مشغول باشد، اما اگر زن و شوهر هر دو قصد تحصیل در کانادا را داشته باشند باید به صورت جداگانه برای دریافت مجوز تحصیلی کانادا اقدام نمایند.

درخواست ویزای همراه کانادا برای همسر همزمان با درخواست شخص متقاضی و یا بعد از رفتن او به کانادا امکانپذیر می‌باشد. معمولا همسر شخص متقاضی در ابتدا می‌تواند با ویزای توریستی به کانادا برود و سپس برای دریافت ویزای همراه و گرفتن مجوز کانادا اقدام نماید.

ویزای همراه فرزندویزای همراه فرزندان

شخص متقاضی تحصیل در کانادا در زمان حضور در کانادا می‌تواند برای همراهی فرزندان وابسته خود درخواست دهد. با صدور این ویزا فرزند یا فرزندان شخص متقاضی اجازه اقامت را فقط تا زمان پایان اعتبار مجوز تحصیلی والدین خواهند داشت. فرزندان شخص متقاضی می‌توانند در مقطع پیش دبستانی، ابتدایی و متوسطه در مدارس کانادا به تحصیل بپردازند. با این شرط که یکی از والدین آن‌ها مجوز کار یا تحصیل در کانادا را داشته باشند. البته ناگفته نماند فررندان با رسیدن به سن قانونی برای تحصیل در دانشگاه‌ها و کالج‌ها باید مجوز تحصیلی کانادا را اخذ نمایند.

درخواست برای ویزای همراه کانادا

برای دریافت ویزای همراه کانادا براساس شرایط خود می‌توانید ویزای توریستی و یا مجوز کار را انتخاب کنید، ویزای توریستی اجازه حضور در کشور کانادا را تا حداکثر شش ماه به شخص متقاضی می‌دهد و مجوز کار برای همسران براساس مجوز تحصیلی شخص متقاضی مشخص می‌شود. علاوه بر این دو گزینه دو روش دیگری هم برای درخواست ویزای همراه وجود دارد؛

روش اول- همزمان با درخواست شخص متقاضی، درخواست برای ویزای همراه انجام می‌شود که در این روش همانطوری که قبلا اشاره کردیم ممکن است همراهی تاثیر منفی در پرونده متقاضی ایجاد کرده و درخواست وی برای ویزای تحصیلی کانادا ریجکت شود.

روش دوم- درخواست متقاضی طیق روال برای ویزای تحصیلی کانادا ارائه شده، سپس با بررسی پرونده توسط افسر مهاجرت کانادا و تایید درخواست وی، فرآیند درخواست ویزای همراه کانادا برای اعضای خانواده شخص متقاضی شروع می‌شود، بنابراین طبق این روال، درخواست ویزای همراه کانادا تاثیری بر مجوز تحصیلی متقاضی نمی‌گذارد.

مدارک مورد نیاز ویزای همراه کانادا

در این مرحله شما باید تمامی مدارک را به طور کامل گردآوری کنید و در پر کردن فرم‌های موردنیاز دقت کافی را داشته باشید زیرا ارائه هر گونه اطلاعات نادرست درخواست شما را رد خواهد کرد. وارد کردن اطلاعات دقیق اعضای خانواده بسیار مهم بوده و ارائه مدارک مربوط به تمکن مالی از جمله گرفتن نامه از بانک در ارتباط با گردش حساب بانکی شخص متقاضی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

مدارکی که باید طی روند درخواست ویزای همراه به سفارت کانادا ارائه دهید به شرح زیر می‌باشد:

  • ارائه فرم‌های درخواست تکمیل شده
  • دعوت‌نامه
  • اثبات تمکن مالی
  • گواهی ازدواج و یا مدارک اثبات روابط خانوادگی
  • ارائه پاسپورت
  • کپی مجوز تحصیلی شخص متقاضی
  • ارائه بیومتریک و معاینات پزشکی در صورت نیاز

مدت اقامت شما در کانادا زمانی تعیین خواهد شد که درخواست شما برای ویزای همراه کانادا مورد پذیرش قرار بگیرد که این امر به نوع ویزای مورد درخواست شما بستگی دارد.

 

ویزای شینگن چندبار ورود چیست و چگونه دریافت می‌شود؟

ویزای شینگن چندبار ورود چیست و چگونه دریافت می‌شود؟

ویزای شینگن از لحاظ تعداد دفعات مجاز برای ورود به کشورهای عضو شینگن به سه دسته، یکبار ورود، دوبار ورود و چندبار ورود تقسیم شده است. از بین این سه نوع ویزا، ویزای چندبار ورود بهترین و پرکاربرد‌ترین ویزا به شمار می‌رود و محدودیتی برای دارنده ویزا ایجاد نمی‌کند. برای اخذ ویزای چندبار ورود شرایط خاصی لازم است که در این مقاله در مورد داشتن الزامات اخذ این ویزا صحبت خواهیم کرد.

انواع ویزای شینگن

ویزای شیگن براساس هدف متقاضی از سفر به این حوزه در انواع مخلتفی همچون ویزای توریستی شینگن، ترانزیت، ملاقات با خانواده و دوستان، تحصیلی، ویزای شرکت در کنفرانس و… صادر می‌شود. ویزای شیگن علاوه بر هدف سفر از لحاظ محدودیت در رفت و آمد نیز مورد بررسی قرار می‌گیرد و در سه نوع ویزای سینگل شینگن، دابل شینگن و مولتی شینگن موجود می‌باشد.

ویزای شیگن یکبار ورود

دارنده ویزای شینگن یکبار ورود یا سینگل ویزا این اجازه را دارد که برای مدت معینی در کشورهای حوزه شینگن اقانت داشته باشد و می‎تواند به کلیه کشورهای عضو حوزه شینگن سفر کند، اما نکته مهم در رابطه با ویزای یکبار ورود به محدودیت آن در ارتباط با ورود و خروج به حوزه شینگن مربوط می‌شود، به این صورت که شخص دارنده این ویزا تنها یکبار می‌تواند به حوزه شینگن وارد شود، یعنی که اگر بخواهد بعد از ورود به حوزه شینگن این ناحیه را ترک کند دیگر امکان ورود مجدد را به آن را نخواهد داشت

ویزای شینگن دوبار ورود

شرایط ویزای دابل یا ویزای دوبار ورود شینگن مشابه ویزای سینگل می‌باشد با این تفاوت که با داشتن این نوع ویزا می‌توانید در صورت ترک حوزه شینگن، یکبار دیگر هم اجازه ورود به این حوزه را داشته باشید اما اگر برای بار دوم ایت حوزه را ترک کنید دیگر اجازه ورود را نخواهید داشت. توجه داشته باشید که این موضوع با تعداد روزهای باقیمانده از مدت زمان مجاز شما برای حضور در این حوزه ارتباطی نداشته باشد در صورتی که روزهای زیادی از مدت زمان درج شده در ویزای شما برای اقامت در این نواحی باقی‌مانده باشد، ورود به این حوزه برای شما امکانپذیر نخواهد بود.

انواع ویزای شینگن

ویزای شینگن چندبار ورود

برخلاف تصورات اشتباه برخی افراد در مورد ویزای شینگن چندبار ورود که می‌توانند با داشتن این ویزا به چند کشور مختلف حوزه شینگن وارد شوند بهتر است بگوییم این طور نیست و دارنده این ویزا فقط امکان تردد در همه 26 کشور این حوره را خواهد داشت. تفاوت اساسی ویزای شینگن چندبار ورود با دیگر ویزاها این است که دارنده این ویزا هیچ محدودیتی در تعداد دفعات ورورد و خروج به حوزه شینگن را نخواهد داشت. برای افرادی که بیشتر به دلایل کاری در تردد بین کشور خودشان و حوزه شینگن هستند، داشتن ویزای مولتی بسیار مفید خواهد بود.

انواع ویزای شینگن چندبار ورود

ویزای شینگن چندبار ورود تحت عنوان ویزای بلند مدت اروپا نیز شناخته می‌شود و از نظر مدت زمان مجاز برای اقامت در سه دسته مختلف رده بندی می‌شود:

  1. ویزای چندبار ورود یک‌ ساله که اجازه تردد به مدت 1 سال در حوزه شینگن را خواهد داد.
  2. ویزای چندبار ورود سه‌ ساله که اجازه تردد به مدت 3 سال در حوزه شینگن را خواهد داد.
  3. ویزای چندبار ورود پنج ‌ساله که اجازه تردد به مدت 5 سال در حوزه شینگن را  خواهد داد.

شرایط اخذ ویزای چندبار ورود یک ساله

  • دریافت سه ویزای شینگن طی دو سال گذشته
  • ارائه مدارک مربوط به سفرهای قبلی به حوزه شینگن د
  • ارائه مدارک مربوظ به ویزاهای شینگن قبلی

شرایط اخذ ویزای چندبار ورود سه ساله

  • استفاده از ویزای چندبار ورودبه مدت حداقل یک سال طی دو سال گذشته
  • ارائه مدارک مربوط به ویزای مولتی قبلی

شرایط اخذ ویزای چندبار ورود پنج ساله

  • استفاده از ویزای چندبار ورود به مدت حداقل دو سال طی سه سال گذشته
  • ارائه مدارک مربوط به ویزای مولتی قبلی

اخذ ویزای شینگن

اخذ ویزای شینگن چندبار ورود

برای دریافت ویزای شینگن چندبار ورود بررسی موارد موردنیاز از اقدامات مهم مربوط به آن محسوب می‌شود؛ علاوه بر شرایط مورد نیاز که پیش‌تر به آن اشاره کردیم، موارد دیگری هم وجود دارد که برای دریافت این نوع ویزا باید در نظر گرفته شوند که به شرح زیز می‌باشند:

  • ارائه دلایل قانع کننده و مدارک مستند در رابطه با ضرورت ورود چنذباره به حوزه شینگن
  • رعایت کردن قوانین حوزه شینگن و ترک کردن آن پیش ار انمام اعتبار ویزا در سال‌های قبل
  • نداشتن سلبقه کیفری
  • ارائه بیمه‌ مسافرتی

اگر واجد شرایط برای دریافت ویزای مولتیپل شینگن شده‌اید، می‌توانید درخواست خود را برای این نوع ویزا ارائه دهید که برای این کار ابتدا باید به کشوری که قصد اخذ ویزای آن را دارید با کارگزار رسمی سفارت آن کشور در ایران وقت ملاقات را رزرو کنید، بعد از مشخص نمودن وقت ملاقات، در زمان مقرر با همراه داشتن مدارک و فرم درخواست تکمیل شده به محل کارگزاری مربوطه مراجعه کنید. در این زمان باید اقدامات مربوط به بیومتریک شامل انگشت نگاری و عکس دیجیتال را نیز انجام دهید.

بعد از اقدامات لازم برای درخواست و انجام عملیات بیومتریک باید منتظر جواب سفارت کشور در رابطه با قبول یا رد درخواست خود شوید، به طور معمول اعلام نتیجه درخواست ویزای شینگن چند هفته طول می‌کشد. توجه داشته باشید که مسئولیت قبول و یا رد درخواست شما برعهده سفارت کشور مربوطه می‌باشد و کارگزاری هیچ نقشی در رابطه با این موضوع ندارد.

قانون 180/90 و ویزای شینگن چندبار ورود

رعایت قانون 180/90 برای اقامت در حوزه شینگن امری ضروری محسوب می‌شود هر چند دارنده ویزای شینگن چندبار ورود احازه رفت و آمد را داشته باشد.بر اساس این قانون، شخص دارنده ویزای مولتی شینگن درهر 180 روز، فقط امکان اقامت 90 روز در کشورهای حوزه شینگن را خواهد داشت و بعد از اتمام 90 روز باید حوزه شینگن را ترک نماید. بنابراین هروقت تصمیم به ورود حوزه شینگن را دارید باید حساب کنید که در طی 180 روز گذشته چند روز در این حوزه حضور داشته‌اید.

 

سبد خرید