هزینه تحصیل در دانشگاه اکسفورد

نکات مهمی که قبل از مهاجرت تحصیلی باید بدانید!

در سراسر دنیا افراد زیادی هستند که تصمیم می‌گیرند که برای تحصیل به کشورهای دیگر مهاجرت کنند، ایران هم جز آن دسته از کشورها محسوب می‌شود که همه ساله دانشجویان زیادی به قصد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی کشور خود را ترک می‌کنند. اما در خصوص مهاجرت همواره سوالات فراوانی ذهن دانشجویان را مشغول می‌کند. بنابراین بهتر است قبل از مهاجرت خود هدف خود را مشخص کرده و شرایط و نکاتی که لازمه کسب اطلاعات بیشتر است را بدانند. در این مقاله سعی کرده‌ایم تا هر آنچه که قبل از مهاجرت تحصیلی باید انجام دهید را شرح دهیم.

 تعیین هدف مهاجرت

بهتر است در ابتدای راه اول هدف خود را از مهاجرت تحصیلی مشخص کنید. سوالاتی زیادی درباره هدف شما از ادامه تحصیل در خارج کشور به ذهنتان خواهد رسید اما این سوالات بسیار مهم هستند و باید پاسخ درستی به آن‌ها داده شود. به طور مثال اگر شما فقط قصد گرفتن ویزای شینگن را داشته باشید، می‌توانید به جای اقدام کردن برای پذیرش تحصیلی در بهترین کشورهای اروپایی، کشورهایی همچون مجارستان، لهستان و یا حتی بلاروس را برای تحصیل انتخاب کنید. اما اگر هدف شما از پذیرش تحصیلی مهاجرت است هر کشوری قوانین خاص خودش را دارد.

بنابراین حتماً باید به طور مکتوب هر آنچه که برای مهاجرت در نظر دارید را بر روی کاغذ بنویسید و برنامه خودتان را حداقل برای ۵ سال آینده مشخص نمایید، توجه داشته باشید اگر دو یا سه سال هم برای پذیرش رشته و کشور مورد نظرخود صبر کرده‌اید، ارزشش را دارد به این که بخواهید در کشوری که دوست ندارید مهاجرت کرده و ادامه تحصیل بدهید.

اولویت رشته تحصیلی موردنظر در کشور مقصد

برای بسیاری از افراد رفتن به کشوری که از لحاظ کیفیت زندگی در سطح بالایی قرار دارد از اولویت بالاتری برخوردار است اما باید به این موضوع توجه داشته باشید که هدف شما در واقع برای مهاجرت ادامه تحصیل می‌باشد، بنابراین باید اولویت خود را در پیدا کشور و اینکه در چه رشته‌ای  می‌خواهید تحصیل کنید قرار دهید. به طور مثال کشورهایی مثل آمریکا، فرانسه و نروژ و حتی قطر برای رشته هایی نظیر مدیریت بسیار گزینه های بسیار خوبی هستند. زمانی که بین کشور و رشته تحصیلی، اولویت خود را مشخص کنید، کار برای شما خیلی راحت تر می‌شود.

نکات مهمی که قبل از مهاجرت تحصیلی باید بدانید!

رشته تحصیلی یا دانشگاه محل تحصیل

نکته بسیار مهمی که وجود دارد این است که باید بین رشته تحصیلی و کشور مورد نظرتان امتیازبندی داشته باشید. مشخص کنید که تحصیل در بهترین دانشگاه با رشته‌های مختلف یا تحصیل در دانشگاهی خاص در هر رشته ‌ای برایتان اهمیت دارد. این مساله بسیار مهمی است که دانشجویان باید به آن توجه کنند و تکلیف خود را در این خصوص مشخص نمایند.

یافتن شغل مناسب و اقامت در کشور مقصد

 اگر هدف شما از مهاجرت تحصیلی بدست آوردن شغل مناسب و اقامت در آن کشور است، ابتدا باید قبل از رفتن اطلاع داشته باشید که آیا آن کشور مهاجرپذیر است یا اینکه شرایط کار و اقتصاد در آن چکونه است؟! آیا به غیر از افراد بومی به افراد خارجی نیازی دارند یا نه. به عنوان مثال کشورهایی مثل مجارستان، فنلاند، ژاپن و آفریقای جنوبی مهارپذیر نیستند و می ‌بایست برای اقامت، 5 سال در هر یک از این کشورها کار کرده و مالیات پرداخت کنید، اما یک کشور مثل  نیوزلند، کاملا مهاجرپذیر می‌باشد

یادگیری زبانی غیر از انگلیسی

یکی از مواردی که قبل از مهاجرت خود باید به آن توجه کنید یادگیری زبان موردنیاز کشور مقصد می‌باشد. باید بدانید که  آیا لازم است شما زبانی غیر از انگلیسی را بلد باشید یا خیر. به طور مثال از اگر شما کشور فنلاند و اسپانیا را برای ادامه تحصیل انتخاب کرده باشید باید پرتغالی،  فنلاندی  و اسپانیولی را یاد بگیرید. پس حتما توجه داشته باشید که  کشوری که قصد مهاجرت به آن را دارید زبان مورد نیاز آن کشور را حتما یاد بگیرید.

آشنایی با دانشگاه‌های رایگان دنیا

دقت داشته باشید که تحصیل در کشورهایی همچون فنلاند و نروژ صد در صد رایگان می‌باشد و در کشورهایی نظیر آلمان، اتریش و سوئیس نیز تا ۹۹ درصد رشته ها کاملاً رایگان ارائه می‌شوند و تنها یک هزینه ترمیک که چند صد یورویی است از دانشجو اخذ می‌شود که نمی‌توان اسم آنرا شهریه نامید. همچنین دانشجویان مقاطع دکترا در کشورهایی نظیر آمریکا  عموماً  معاف از پرداخت شهریه بوده و بورس تحصیلی دریافت می‌کنند. در نظر داشته باشید که در دانشگاه های آسیایی به طور معمول از دانشجویان شهریه می‌گیرند اما به میزان بسیار کم؛ مثلاً در اوکراین هزینه تحصیل پزشکی در هر ترم 3 هزار دلار است در حالی‌که همین مقدار هزینه در رشته پزشکی در آمریکا و اروپا ممکن است تا 5 برابر افزایش یابد.

 بورسیه تحصیلی

می‌توان گفت برای تمامی دانشجویانی که قصد مهاجرت دارند این سوال پیش می‌آید که کدام کشورها بورس تحصیلی می‌دهند و اینکه که کدام رشته‌های تحصیلی شامل بورسیه هستند. برخی از دانشگاه‌ها، مانند دانشگاه‌های آمریکا، برای دانشجویان دکترا بورسیه تحصیلی ارائه می‌دهند. بنابراین قبل از مهاجرت خود جهت تحصیل در خارج از کشور توصیه می‌کنیم با کشورهایی که برای دانشجویان خارجی بورسیه تحصیلی و یا کمک‌هزینه‌های تحصیلی اعطا می‌کنند، آشنا شوید.

نکات مهمی که قبل از مهاجرت تحصیلی باید بدانید!

مدارک تحصیلی موردنیاز

با توجه به این که هدف شما برای مهاجرت ادامه تحصیل باشد، لازم است تا مدارک تحصیلی موردنیاز را حتما برای دانشگاه مربوطه ارسال نماید. به طور مثال دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا، معمولا علاوه بر رزومه (CV) و ترجمه رسمی مدارک تحصیلی دوره‌های قبلی خود، باید یک انگیزش‌نامه و حتی پروپوزال تحقیقاتی نیز درکنار فرم درخواست خود ارائه دهند تا دانشگاه مقصد، درک بهتری نسبت به ارجاع مدارک تحصیلی آن‌ ها به دپارتمان مورد‌نظر داشته باشد.

توجه داشته باشید که برخی از دانشگاه‌ها نیز به تناسب رشته و کشور از دانشجو گواهی ارزی، مدارک تخصصی زبان مانند GRE/GMAT/ TOEFL را درخواست می‌کنند. البته لازم به ذکر است که بگوییم همه دانشگاه‌ ها بدون تردید، توصیه نامه از 2 یا 3  استاد نیز درخواست می ‌کنند که باید ضمیمه مدارک شود.

فو‌ق‌لیسانس یا دکترا

بسیاری از دانشجویان فکر می‌کنند که تحصیل در مقاطع بالاتر همواره بهتر است اما باید بگوییم که این موضوع همیشه صادق نیست و ممکن است که قصد تحصیل در مقطع دکترا را داشته باشید اما دانشگاهی که شما را پذیرش کرده از شما بخواهد که در دوره‌های پایین‌تر ادامه تحصیل دهید. در برخی از موارد دیگر هم عدم تناسب لیسانس و فوق لیسانس متقاضی سبب می شود تا در مقطع دکترا پذیرفته نشوند و اگر همان رشته را میخواهند در مقطع دکترا ادامه همراه دهند باید از مقاطع پایین‌تر (ارشد) شروع کنند.

با توجه به موارد ذکر شده به طور کلی می‌توان گفت قبل از هر کاری برای اقدام به مهاجرت تحصیلی باید اهدف و خواسته‌های خود را از این سفر تعیین کنید و با آگاهی کامل به کشور مقصد مهاجرت کنید تا بعد از اقدام به پذیرش با شکست مواجه نشوید. آگاهی از نکات ضروری برای پذیرش تحصیلی، محل اقامت، ویزای تحصیلی و مواردی از این قبیل در کنار موارد ذکر شده در بالا، مهاجرت به کشور مقصد را برای شما آسان‌تر کرده و سبب آسودگی خاطر شما خواهد بود. از این رو کارشناسان مجرب تیم مهاجرتی سفیراپلای آماده ارائه هر گونه خدمات در این راستا خواهند بود. پس با ما تماس بگیرید و اطلاعات خود را در خصوص انواع مهاجرت تحصیلی، کاری و … به روز نمایید.

02188652152-02188882420

هزینه دریافت ویرای تحصیلی روسیه

بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی ایرانیان

برای انتخاب یک کشور مناسب برای تحصیل که بتواند تمام فاکتورهای ایده‌ال از جمله تشابه فرهنگی، هزینه‌های تحصیلی مناسب، فرصت‌های شغلی مناسب، دریافت بورسیه و کمک هزینه‌های تحصیلی و امکان اخذ ویزای همراه و … را داشته باشد نیازمند تحقیق و مطالعات بیشتری می‌باشد.

تحصیل در خارج از کشور یک راه عالی برای اضافه‌کردن مهارت‌های علمی و ارزیابی استعدادهای خویش می‌باشد. به طوریی که اغلب شرکت‌های مهم ترجیح می‌دهند از یک دانشگاه معتبر بین‌المللی نیرو استخدام کنند، از این رو تحصیل در کشورهایی که در کنار دوره‌های عملی خود دوره‌های تئوری نیز دارند گرینه‌های بهتری محسوب خواهند شد.

به طور کلی عوامل زیادی وجود دارند که دانشجویان را به تحصیل در خارج از کشور ترغیب می‌کنند که اصلی‌ترین آن آموزش کیفیت و تمرکز بر تحقیق و یا اعتبار مدرک تحصیلی می‌باشد. با این حال پیش از اینکه کشوری را برای مهاجرت تحصلی خود استفاده کنید پیشنهاد می‌کنیم با مطالعه این مقاله و تجزیه و تحلیل عوامل تاثیر گذار، انتخاب درستی در این خصوص داشته باشید.

معرفی بهترین کشورها برای تحصیل ایرانیان

در ابتدا بهتر است بگوییم ایالت متحده آمریکا با داشتن دانشگاه‌های مختلف و آموزش‌های مبتنی بر تحقیق به عنوان یک نظام آموزش عالی شناخته شده است. همچنین تمرکز بر نوآوری آن را به گزینه مناسب برای تحصیل و کار در خارج از کشور تبدیل کرده است. علاوه بر این این کشور دارای استانداردهای زندگی فراوانی است که سالانه دانشجویان بین‌المللی زیادی را به سوی خود جذب می‌نماید.

کشور انگلستان نیز با داشتن موسسات معتبر در جهان نظیر کمبریج و آکسفورد و زندگی باکیفیت بالا یکی از بهنرین مقاصد تحصیلی در خارج از کشور برای دانشجویان خارجی از جمله دانشجویان ایرانی محسوب می‌شود. ناگفته نماند که دانشگاه‌های معتبر انگلستان دارای بیشترین فارغ‌التحصیلان کار در جهان هستند.

امروزه تحصیل در کشور کانادا نیز مقصد ترجیحی جامعه دانشجویان بین‌المللی قرار گرفته است. جدا از این کشورها، وقتی صحبت از سیستم آموزشی می‌شود، آلمان و استرالیا نیز جزء مقاصد برتر به شمار می‌روند. کشور آلمان با داشتن دانشگاه‌های پیشرفته و تقریباً با هیچ هزینه تحصیل از دیگر کشورهای پرطرفدار برای مهاجرت دانشجویان بین‌المللی می‌باشد. همچنین دانشگاه‌های استرالیا با قرار گرفتن در بین 35 دانشگاه‌های برتر دنیا، مقصد جذابی برای دانشجویان بین‌المللی به ویزه ایرانیان محسوب می‌شود.

معرفی بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

بهترین کشورها برای تحصیل ایرانیان براساس بودجه

از عوامل مهم در انتخاب کشور برای ادامه تحصیل، میزان بودجه تحصیلی می‌باشد. تحصیل در آلمان اولویت اصلی دانشجویانی می‌باشد که دارای محدودیت‌های بودجه هستند. البته کشورهای دیگری هم وجود دارند که امکان تحصیل رایگان و یا ارزان را به دانشجویان ارائه می‌دهند، از جمله این کشورها عبارتند از: لهستان، مجارستان و ایتالیا در اروپا و کشورهای ترکیه ، روسیه، چین، نروژ، فرانسه، اتریش

نروژ با زبان انگلیسی توانسته به عنوان یکی از محورهای تدریس و شیوه زندگی با کیفیفت بالا در مقاطع تکمیلی به عنوان مقصد برتر برای پیگیری تحصیلات تکمیلی باشد. چنانچه شما فارغ‌التحصیل دانشگاه‌های دولتی با معدل الف باشید می‌توانید با پرداخت حدود 15 هزار یورو در سال زندگی در کشور نروژ زندگی راحت‌تری داشته باشید.

کشور لهستان نیز یکی از مقرون به صرفه‌ترین مقصد اروپا برای تحصیل در خارج از کشور می‌باشد. چنانچه دانشجویان به زبان لهستانی مسلط باشند، می‌توانند از تحصیلات عالی رایگان در این کشور بهره‌مند شوند. هزینه دوره‌های زبان انگلیسی در این کشور تقریباً حدود 2400 تا 5000 یورو در سال می‌باشد و هزینه‌های زندگی نیز نسبتاً پایین بوده و تقریبآً به 7500 یورو در سال می‌رسد.

بهترین کشورها برای تحصیل ایرانیان براساس فرهنگ و تمدن

مهم‌ترین مسئله‌ای که ذهن اکثر دانشجویان خارجی را به خود درگیر می‌کند، موضوع تغییر مکان است، آن‌ها نگران این هستند که آیا می‌توانند محیط اطراف، فرهنگ؛ سنت و آداب و رسوم متفاوت را بپذیرند. اگرچه باید سعی کنند به فرهنگ آن‌ها عادت کنند اما مطابقت دادن خود با فرهنگ یک کشور خارجی کمی دشوار است.

در این خصوص می‌توان گفت که کشورهایی مانند ایالت متحده آمریکا یا کانادا که سرزمین مهاجران است به عنوان دوست برای افراد خارجی شناخته می‌شوند. در این کشورها به دلیل وجود جوامع مختلف از سراسر دنیا، نمی‌توان احساس تنهایی کرد. از طرفی با توجه به اقتصاد عظیم این کشورها دانشجویان پس از پایان تحصیلات خود می‌توانند از فرصت‌های شغلی بسیاری برخوردار شوند.

کشورهایی مانند استرالیا ، انگلستان و نیوزلند دارای فرهنگ های قومی مشابهی بوده و مجموعه‌ای از فرصت‌های تحصیلی را ارائه می‌دهند. البته کشورهایی همچون انگلستان و استرالیا به دلیل وجود فرهنگ نژاد پرستی دلیل اصلی نگرانی دانشجویان خارجی می‌‌باشند.

کشورهای اروپایی نظیر آلمان و فرانسه با داشتن فرهنگی مهاجرپذیر شرایط مناسبی را برای دانشجویان بین‌المللی فراهم می‌کنند. این امر سبب مهاجرت دانشجویان ایرانی به این کشورها به ویزه در سالهای اخیر شده است.

آشنایی با فرهنگ و تمدن بهترین کشورها برای مهاجرت تحصیلی

زندگی و شغل ایرانیان در خارج از کشور

دانشجویان بین‌المللی با تحصیل در خارج از کشور تجربه فراوانی در بسیاری از زمینه‌ها می‌توانند کسب کنند. همچنین دانشجویان به امید اینکه پس از فارغ‌التحصیلی شغل مناسبی پیدا کنند به خارج از کشور مهاجرت می‌کنند. برخی از کشورها با ایجاد تغییرات در سیاست مهاجرت خود و قوانین سختگیرانه برای افراد خارجی می‌خواهند دانشجویان واجد شرایط و متخصصان ماهر از فرصت‌های کاری پس از تحصیل بهره‌مند شوند.

کشورهایی مانند آلمان، ترکیه، مالزی و روسیه شرایط اقامت پس از تحصیل را برای دانشجویان بین‌المللی هموار می‌کنند. دانشجویان با مهاجرت به این کشورها می‌توانند با استفاده از تخصص و تجربیاتی که کسب کرده‌اند از شرایط اقامت بهره‌مند شوند.

به طور کلی امروزه گزینه‌های تحصیلی بسیاری برای دانشجویان خارجی وجود دارد. با وجود مقاصد تحصیلی محبوب در خارج از کشور رقابت بین دانشجویان زیاده میباشد به همین دلیل تصمیم‌گیری در این خصوص می‌تواند تا حدودی دشوار باشد. بنابراین جهت مشاوره و راهنمایی در این زمینه که کدام کشور برای تحصیل مناسب خواهد بود، کارشناسان متخصص گروه مهاجرتی سفیر اپلای آماده پاسخگویی می‌باشند.

 

مهاجرت به خارج از کشور بدون مدرک زبان

مهاجرت به خارج از کشور بدون مدرک زبان

 

برای مهاجرت به کشورهای خارجی دلایل زیادی وجود دارد که از مهم‌ترین آن می‌توان به تحصیل و کار در خارج از کشور اشاره کرد، همه ساله شاهد مهاجرت بدون مدرک زبان برای کشورهایی که برای ورود به مدرک زبان نیاز ندارند هستیم. این کشورها امکان زبان آموزی را به متقاضیان در این زمینه فراهم می‌کنند. شرایط لازم برای تحصیل و کار در هر کشوری آشنا بودن با زبان آن کشور است که با رعایت قوانین اعمال شده هر کشور امکان یادگیری زبان در کشور مبدا و یا مقصد برای متقاضیان وجود دارد.

پیشنهاد ما این است که بدون داشتن مدرک زبان مهاجرت نکنید و در کشور خود به یادگیری زبان و تسلط بر روی آن اقدام نمایید. از آنجا که مهاجرت سختی‌ها و شرایط پیچیده خود را دارد و در ابتدا ممکن است ناملایماتی برای ما رخ دهد بدون تسلط بر زبان شرایط برای ما سخت‌تر خواهد شد. در این مقاله با ما همراه باشید تا مهاجرت بدون مدرک زبان در انواع مختلف را بررسی کنیم.

مهاجرت بدون مدرک زبان

مهاجرت کاری بدون مدرک زبان

ویزای کاری آلمان، یکی از بهترین راه‌های مهاجرتی از سال 2020 به بعد برای ایرانیان می‎باشد. برای اخذ این نوع ویزا به مدرک زبان نیازی نیست و دریافت آن با هزینه کمتر امکانپذیر است. از این رو در سایت سفارت آلمان و در بخش مدارک موردنیاز برای این ویزا قید شده است که در صورت وجود مدرک زبان نیاز می‌باشد، این امر یک فرصت استثنایی برای مهاجرت به متقاضیان بدون مدرک زبان محسوب می‌شود. دقت داشته باشید که هر چند در کشور آلمان داشتن مدرک زبان شانس دریافت ویزای جستجوی کار را بالا می‌برد؛ اما نداشتن آن پرونده مهاجرتی شما را ناقص نمی‌کند.

مهاجرت به خارج از کشور بدون مدرک زبان از طریق تحصیل کودکان

برای تحصیل در کشور کانادا کودکان و نوجوانان، یعنی افرادی که 18 سال و کم‌تر دارند، به داشتن مدرک زبان نیازی ندارند، از این رو کانادا مقصد پرطرفداری برای تحصیل زیر 18 ساله‌ها بوده و در مقایسه با دیگر کشورهای انگلیسی زبان قیمت کمتری دارد و همچنین برای والدین ویزای توریستی 5 ساله نیز صادر می‌شود. اما نکته مهم در این زمینه برای آن‌ها این است که تمکن مالی خود را باید اثبات کنند و مطمئن شوند که هزینه‌های تحصیل و زندگی فرزند خود را در کانادا می‌توانند تامین نمایند.

مهاجرت کودکان

مهاجرت به خارج از کشور بدون مدرک زبان از طریق تحصیل بزرگسالان

مهاجرت افراد بزرگسال بدون مدرک زبان محدودیت‌های زیادی را بر دارد و اغلب کشورها برای افرادی که مدرک زبان ندارن ویزا صادر نمی‌کند. برخی از کشورها مثل اتریش با پذیرش مشروط از دانشگاه ویزای تحصیلی صادر کرده و دانشجو 2 سال فرصت دارد قبل از شروع تحصیلات خود زبان آلمانی را بیاموزد. در این میان بعضی کشورها نیز هستند که با پذیرش کالج زبان به افراد ویزا صادر می‌کنند اما تعداد این کشورها محدود می‌باشد از جمله این کشورها عبارتند از:

فرانسه/ روسیه/ اوکراین/ چین/ ترکیه/ مالتا/ مجارستان

البته توجه داشته باشید که در بین کشورهای فوق، ویزایی که مالتا برای افرادی که از کالج زبان پذیرش داشته‌اند صادر می‌کند ویزای نوع C می‌باشد که امکان تبدیل شدن به ویزای کاری و غیره را ندارد. اما در بین گزینه‌ها مجارستان و فرانسه محبوبیت بیشتری بین افراد دارد.

مهاجرت بزرگسالان

مهاجرت از طریق زبان

همانطوری که اشاره کردیم برای ادامه تحصیل در کشورهای اروپایی در مقاطع مختلف به مدرک زبان نیاز می‌باشد و مهاجرت کردن بدون داشتن این مدرک امری پرخطر محسوب می‌شود. کشورهایی نظیر هلند، دانمارک، ایتالیا، اسپانیا، فرلنسه و …. برای پذیرش در هریک از مقطع تحصیلی از متقاضی خواستار ارائه مدرک زبان می‌باشند. از این رو مهاجرت بدون مدرک زبان مشکلاتی را دربر خواهد داشت و بهتر است قبل از مهاجرت به هر کشوری به یادگیری زبان اقدام نمایید.

اخذ اقامت با مهاجرت بدون مدرک زبان

همانطور که پیش‌تر بیان کردیم بسیاری از کشورها برای تحصیل خواستار حداقل مدرک زبان از متقاضیان می‌باشند و مهاجرت بدون مدرک زبان به برخی از کشورها ممکن خواهد بود و بسیاری از کشورها نیز امکان یادگیری زبان پیش از شروع ترم دانشگاهی را به متقاضیان ارائه می‌دهند و برخی کشورها هم فرصت یادگیری زبان را از همان ابتدا به متقاضیان اعطا می‌کنند.

با داشتن ویزای تحصیلی و کاری بدون مدرک زبان با در نظر گرفتن هزینه‌ها و تحصیل زبان در کشور مقصد علاوه بر یادگیری بهتر در شرایط محیطی آن کشور، این امکان برای شما وجود دارد که با اقدام به تحصیل و یا کار در کشور مورد نظز خود، تایعیت و یا اقامت آن کشور را دریافت نمایید.

مهاجرت  بدون مدرک زبان برای برای اقامت

آیا می‌دانستید….

  • بهترین روش برای مهاجرت به خارج از کشور بدون مدرک زبان روش‌های سرمایه‌گذاری در کشورهای مختلف می‌باشد.
  • برخی از کشورها نظیر مجارستان، ترکیه و روسیه اجازه شرکت در دوره‌های زبان را به متقاضیان اعطا می‌کنند.
  • شرکت در دوره‌های زبان سوئد بدون مدرک زبان ممکن نیست، و متقاضیان برای شرکت در این دوره‌ها در سوئد باید حداقل مدرک 5.5 آیلتس را در اختیار داشته باشند.
  •  دوره‌های آموزش زبان در کشور اتریش و سوئد ۶ ماهه بوده که امکان تمدید را به متقاضیان می‌دهد.
  • دانشگاه‌های کشور کانادا، انگلستان و استرالیا برای پذیرش دانشجویان در دانشگاه‌ها، خواستار مدرک زبان در سطح حداقل آیلتس 6 می‌باشند.

 

وکیل مهاجرت

چگونه بهترین وکیل مهاجرت را انتخاب کنیم

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

وکیل مهاجرت در تهران

وکیل مهاجرت ، کلمه ای که به خصوص در سال های اخیر ، بارها شنیده ایم .اما آیا دقیقا از وظایف یک وکیل مهاجرت آگاهی دارید یا می­دانید که یک وکیل چگونه می­تواند در پروسه مهاجرت به شما کمک کند؟ یا اصلا آیا اعتماد به یک وکیل برای انجام امور مهاجرتی کار درستی است یا خیر؟

 در ادامه قصد داریم درباره مهاجرت از طریق کمک وکیل صحبت کنیم و وظایف یک وکیل مهاجرت را به طور کامل بیان کنیم.

وکیل مهاجرت چه نقشی در پروسه مهاجرت دارد ؟

وظایف یک وکیل که در زمینه مهاجرت کار می­کند در مقایسه با وکلا در سایر شاخه های حقوقی بسیار خاص و متفاوت است.بیشتر وکلای مهاجرت وقت خود را صرف کمک به افرادی می­کنند که به تنهایی از پس مشکلات مربوط به مسائل اخذ پذیرش و اقامت کشور های خارجی بر نمی­آیند.

در واقع این دسته از وکلا به عنوان مشاور یا راهنماهایی هستند که با انجام توصیه هایی ، گره از مشکلات افرادی که قصد مهاجرت به سایر کشور ها را دارند باز می­کنند. این راهنمایی ها در زمینه های درخواست ویزا ، کارت سبز ، اخذ شهروندی سایر کشور ها ، مسائلی که منجر به دیپورت یا به اصلاح اخراج شدن از کشور میگردند و کاریابی و استخدام در کشور های خارجی هستند.

وکیل مهاجرتی به جای دفاع از حقوق مردم در دادگاه ها به عنوان واسطه ای بین موکل و مسئولین مهاجرتی عمل می­کند.همچنین بسیاری از وکلایی که در زمینه مهاجرت فعال هستند ، به امور مربوط به تعامل بین مهاجرت و قوانین کیفری هم رسیدگی می­کنند.

در چه شرایطی استخدام یک وکیل مهاجرتی  ضروری است ؟

بیشتر افراد زمانی اقدام به استخدام یک وکیل مهاجرتی می­کنند که نیاز به کمک برای ثبت و اخد پذیرش برای امور مهاجرتی مثل اخذ ویزا دارند. این موضوع به خصوص زمانی که افراد به طور کامل متوجه بند ها مختلف قوانین مهاجرتی نمی­شوند بیشتر نمایان می­گردد.

در برخی از موارد استخدام یک وکیل مهاجرتی به شدت ضروری است، برخی از این موارد شامل :

  • اگر شخص متقاضی ، محکوم به انجام جرمی شده باشد :

 تقریبا در همه موارد مهاجرتی برای هر کشوری شخص متقاضی ملزم به افشای کامل سوابق جنایی حتی برای اتهاماتی که رد شده اند ، می­باشد. برای این گونه موارد استخدام یک وکیل کیفری ضروری نیست ، درواقع وکلای مهاجرت در این گونه موارد درک بهتری از همپوشانی قوانین کیفری و مهاجرتی دارند.

  • اگر درخواست های پذیرش قبلا رد شده باشد :

یک وکیل مهاجرتی ، میتواند مشخص کند درخواست پذیرش افراد به چه علت رد شده و آیا امکان اقدام برای اخذ پذیرش مجدد وجود دارد.

  • درصورتی که شخص متقاضی مبتلا به بیماری خاصی باشد :

تعداد کمی از بیماری های خاص منجر به عدم اخذ اقامت از سوی برخی از کشورها می­شوند و اگر شخصی به بیماری خاصی مبتلا باشد وکلای مهاجرت می­توانند در این زمینه به او کمک کنند.

  • زمانی که متقاضی مدت زیادی ( بیش از حد معمول ) در انتظار نتیجه درخواست پذیرش باشد :

وکلای مهاجرت با مراحل درخواست از جمله مهلت و زمان انتظار برای دریافت پاسخ درخواست های مهاجرتی آشنا هستند و در برخی از موارد می­توانند راه هایی برای انجام سریع تر این فرآیند به موکلین خود ارائه بدهند.

  • اگر ازدواج شخص متقاضی با شهروند کشور مقصد، قبل از پایان یافتن مدت تعیین شده برای اخذ اقامت فسخ شود :

 در مواردی که فرد از طریق ازدواج اقدام به اخذ اقامت کرده باشد ، در صورتی که این ازدواج به دلیل طلاق یا مرگ خاتمه یابد ، اثبات این موضوع که ازدواج تقلبی نبوده ، فرآیندی نسبتا دشوار است و نیاز به حضور یک وکیل مهاجرتی دارد.

چگونه بهترین وکیل مهاجرتی را انتخاب کنیم ؟

این روزها تبلیغات زیادی با عنوان وکیل مهاجرتی در تهران یا شهرستان ها می­بینیم و افراد زیادی ادعا می­کنند بهترین وکیل مهاجرت هستند در صورتی که برخی از این افراد حتی مدرک وکالت هم ندارند ، پس بسیار مهم است برای جلوگیری از کلاهبرداری این افراد سودجو از شما ، بدانید چگونه بهترین وکیل مهاجرتی را انتخاب کنید. با استفاده از این نکات می­توانید بهترین وکیل را انتخاب و امور مهاجرتی خود را به او بسپارید :

  • کیفیت را انتخاب کنید :

زمانی که به دنبال وکیل مهاجرتی هستید بسیار مهم است که انتخاب شما با چشم باز صورت گیرد و اولین وکیلی که به او برخورد کردید را استخدام نکنید. همچنین بهتر است امور مهاجرتی خود را به دست وکیلی بسپارید که در کار خود خبره باشد و صرفا به دنبال شخصی که کار شما را با کمترین هزینه انجام می­دهد نباشید.پرداخت هزینه های سنگین وکلا دشوار است اما سعی کنید کیفیت کار را فدای جایگزین های ارزان تر نکنید.

اگردر مورد مهاجرت خود مصمم هستید ، هزینه ها زمانی که یک وکیل خبره این فرایند را به درستی انجام داده باشد و اقامت شما را اخذ نموده باشد، ارزش پیدا میکند.

همچنین وکیلی که انتخاب می­کنید را به درستی آزمایش کنید؛ یک وکیل مهاجرتی خوب باید بتواند شما را متقاعد کند که کار خود را به درستی به پایان می­رساند.

  • به دنبال افرادی باشید که از طریق یک وکیل مهاجرت موفق به پذیرش شده اند :

هنگامی که به دنبال وکیل پرونده مهاجرت خود هستید ، به دنبال افرادی باشید که در این فرآیند موفق بوده اند و این موفقیت را مدیون وکیلی در زمینه مهاجرت هستند. همچنین استفاده از اینترنت را به عنوان یک منبع خوب در نظر بگیرید. گاهی می توانید از طریق جست و جو در اینترنت اطلاعات ، بررسی ها و شکایت ها در مورد وکلای مختلف را بیابید.

  • با گزینه هایی که به عنوان وکیل مهاجرتی خود انتخاب میکنید ، مصاحبه حضوری انجام دهید :

برای انتخاب بهترین وکیل برای امور مهاجرتی سعی کنید که با آن ها صحبت کنید. انجام این صحبت از طریق تماس تلفنی هم ممکن است اما بهتر است برای آگاهی بیشتر به دفتر وکیل مراجعه کرده و با او حضورا صحبت کنید. در این مصاحبه حضوری سعی کنید از پرونده های موفق قبلی وکیل مورد نظر یا پرونده های مشابه به خودتان سوال کنید و متوجه شوید که این شخص تا چه حد به قوانین مهاجرتی آشنا است و تخصص های این وکیل مناسب پرونده شما هست یا نه.

  • سعی کنید پرونده های قبلی وکیل خود را بررسی کنید :

اگر قصد استفاده از وکیل برای امور مهاجرتی خود دارید ، به احتمال زیاد زمانی را برای گرفتن مشاوره به صحبت با وکیل خود می­نشینید ، از این فرصت استفاده کنید  و از او درباره پرونده های قبلی سوال کنید. یک وکیل مهاجرتی خوب می تواند لیستی از پرونده های موفق از موکلانی که در گذشته داشته در اختیار شما قرار دهد.

  • در مورد هزینه ها مذاکره کنید :

 قبل از استخدام وکیل مهاجرتی بسیار مهم است که شما دقیقا بدانید چه هزینه ای را برای چه کاری پرداخت می­کنید و سعی کنید در مورد هزینه های مراحل مختف اطلاعات کسب کنید.

  • مطمئن شوید که راحت هستید :

 علاوه بر مواردی که ذکر کردیم ، به غریزه خود نیز اعتماد کنید. اگر به وکیلی مراجعه کردید که سوابق خوبی ارائه نمود اما حس کردید مناسب کار شما نیست ، بهتر است گزینه های دیگر هم بررسی کنید.

سخن آخر :

فرآیند مهاجرت و اخذ پذیرش ، فرآیندی دشوار است ، همچنین قوانین مهاجرتی به سرعت در حال تغییر هستند ؛ مواردی به این قوانین اضافه و در مقابل مواردی از این قوانین حذف می­شود و این قضیه به خودی خود ، این فرآیند را دشوار تر می­سازد.

بسیاری از افراد که قصد مهاجرت را دارند به علت نا آشنایی با قوانین ، موفق به اخذ پذیرش نمی­شوند و شانس خود را برای مهاجرت از دست می­دهند.

وکلای مهاجرت ، موسسه های مهاجرت و موسسه های اعزام دانشجو می­توانند به افراد در این فرایند پیچیده کمک کنند اما افراد زیادی بدون داشتن هیچ تخصصی در این زمینه و فقط برای کلاهبرداری اقدام به تاسیس این نوع موسسات می­کنند پس بسیار مهم است که وکیل مهاجرتی ، موسسه مهاجرتی یا موسسه اعزام دانشجویی که قصد کمک گرفتن از آن را دارید با دقت و به درستی انتخاب کنید تا به نتیجه مطلوب خود برای مهاجرت دست یابید.

موسسه مهاجرتی، حقوقی سفیر اپلای متشکل از وکلای معتبر بین المللی آماده ارائه هرگونه خدمات و مشاوره های به روز و دقیق در زمینه مهاجرت و اعزام دانشجو به خارج از کشور ، به هموطنان عزیز از سرتا سر ایران می­باشد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]