معرفی دانشگاه آلتو فنلاند

دانشگاه آلتو فنلاند

همانطور که در مقالات پیشین اشاره کردیم کشور فنلاند به دلیل کبفیت زندگی بالا در سطح جهان جزء کشورهای مهاجرپذیر به شمار می‌رود. یکی از روش‌های مهاجرت به فنلاند از طریق تحصیل می‌‌باشد. تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند از جمله دانشگاه برتر آلتو یکی از بهترین گزینه‌ها برای علاقه‌مندان محسوب می‌شود.

دانشگاه آلتو فنلاند در سال 1904 در شهر هلسینکی پایتخت کشور فنلاند تاسیس گردید. در سال 2010 دولت فنلاند تصمیم گرفت که به منظور نوآوری و بالا بردن کیفیت آموزش برای دانشجویانن، دانشگاه تکنولوژی هلسینکی، دانشگاه علوم اقتصاد هلسینکی و دانشگاه هنر هلسینکی را با دانشگاه آلتو فنلاند تلفیق کند. دانشگاه آلتو فنلاند محبوبیت خاصی بین مردم فنلاند دارد به طوری که بسیاری از فنلاندی‌ها خواهان تحصیل در دانشگاه آلتو می‌‌باشند.

دانشگاه آلتو با داشتن رتبه 187 در سطح جهان دومین دانشگاه معتبر کشور فنلاند می‌باشد. دانشگاه آلتو فنلاند با 196000 دانشجو و 5000 کارمند سومین دانشگاه بزرگ فنلاند است. همچنین دانشگاه آلتو از رتبه بالایی از نظر علمی و پژوهشی در کشور فنلاند برخوردر می‌باشد. تمرکز دانشگاه آلتو فنلاند بیشتر بر روی کارآفرینی و تاثیرات آن در جامعه می‌باشد و هدف آن شکل دادن به آینده علم و هنر با تکنولوزی‌های جدید و فن‌آوری در کسب و کار می‌باشد.

شرایط تحصیل در دانشگاه آلتو فنلاند

شروع سال تحصیلی در دانشگاه آلتو فنلاند در دو ترم پاییز و بهار می‌باشد. دانشگاه آلتو در ترم پاییزی در بیشتر رشته‌های تحصیلی دانشجو می‌پذیرد. در ترم بهار نیز تعداد کمی از رشته‌ها به طور جداگانه دانشجو می‌پذیرد. در دانشگاه آلتو زبان آموزش انگلیسی است به همین دلیل اجباری در دانستن زبان فنلاندی و سوئدی نمی‌باشد.

برای پذیرش در مقطع کارشناسی دانشگاه آلتو، دانشجو حتماً باید نمره آیلتس 6.5 را کسب نماید و حداقل نمره معدل 13 را داشته باشد. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی‌ارشد در دانشگاه آلتو فنلاند 2 سال می‌باشد. برای پذیرش در مقطع دکترا دانشگاه آلتو نیز کسب نمره آیلتس 7 برای دانشجویان الزامی است. دانشجویان جهت تحصیل در این مقطع باید حداقل نمره معدل 15 را داشته باشند. مدت زمان تحصیل در مقطع دکترا در دانشگاه آلتو معمولاً بین 3 تا 5 سال می‌باشد.

بهتر است بدانید به دانشجویان دکترا در دانشگاه آلتو بورسیه نعلق می‌گیرد. می‌توان گفت تحصیل در پروژه‌های تحقیقاتی مقطع دکترا در دانشگاه آلتو کار محسوب می‌‌شود و دانشگاه آلتو به دانشجویان این دوره حدود 2000 تا 2100 یورو حقوق پرداخت می‌کند. (مبلغ این حقوق پس از کسر مالیات می‌باشد). از این رو دانشجویان دوره دکترا به دلیل گرفتن حقوق و پرداخت مالیات به مدت 4 سال می‌توانند اقامت دائم کشور فنلاند را به دست آورند.

همچنین دانشجویان دانشگاه آلتو در دوره‌های کارشناسی و کارشناسی‌ارشد می‌توانند در طول هفته به مدت 20  ساعت کار کنند تا از این طریق کمی از مخارج تحصیل خود را پوشش دهند. البته برای کار در کشور فنلاند زبان انگلیسی کفایت نمی‌کند و دانشجو باید به زبان سوئدی و یا فنلاندی در حد نیاز تسلط داشته باشد. پیدا کردن کار برای دانشجویانی که فنلاندی و یا سوئدی نمی‌دانند کمی دشوار می‌باشد.

شرایط تحصیل در دانشگاه آلتو فنلاند

بورسیه تحصیلی دانشگاه آلتو

برای دریافت بورسیه تحصیلی دانشگاه آلتو حتماً باید مدرک آیلتس با نمره 6.5 و یا تافل با نمره 92 را کسب کرده باشید. همچنین داتشن مدرک کارشناسی مرتبط با رشته موردنظر از دانشگاه‌های معتبر برای اخذ بورسیه داتشگاه التو الزامی می‌باشد. از دیگر شرایط دریافت بورسیه دانشگاه آلتو داشتن تابعیت یک کشور خارج از اتحادیه اروپا است.

برای دریافت بورسیه تحصیلی دانشگاه آلتو، متقاضیان باید برای ثبت درخواست خود مستقیماً از طریق وب‌سایت دانشگاه studyinfo.fi اقدام به تکمیل فرم ثبت‌نام کرده و پس از تکمیل فرم از نسخه نهایی پرینت بگیرند و پس از امضا کردن، آن را به همراه دیگر مدارک مورد نیاز به آدرس دانشگاه آلتو در فنلاند از طریق پست ارسال نمایند. مدارک موردنیاز شامل موارد زیر خواهد بود:

  • ترجمه رسمی مدرک تحصیلی و ریز نمرات با تاییدیه سفارت فنلاند در ایران
  • مدرک آیلتس یا تافل
  • رزومه تحصیلی
  • کپی پاسپورت

دانشکده های دانشگاه آلتو فنلاند

دانشکده‌های دانشگاه آلتو فنلاند

دانشگاه آلتو دارای 6 دانشکده می‌باشد که در این بخش به معرفی آن‌ها همراه با رشته‌هایی که در این دانشکده‌ها ارائه می‌شوند می‌پردازیم:

  • دانشکده فنی و مهندسی: گروه مکانیک و کاربردی، گروه مهندسی عمران و محیط زیست، گروه عمران و مهندسی سازه، گروه فن آوری انرژی، گروه طراحی و مهندسی تولید، گروه املاک و مستغلات، برنامه ریزی و انفورماتیک
  • دانشکده تکنولوژی شیمی: گروه بیوتکنولوژی و شیمی تکنولوژی، گروه شیمی، گروه مهندسی و علم مواد
  • دانشکده تجارت: حسابداری، ارتباطات سازمانی، پایداری خلاق، اقتصاد، کارآفرینی و نوآوری در مدیریت، دارایی، مدیریت جهانی، اطلاعات و خدمات مدیریت، مدیریت کسب و کار بین المللی طراحی، مدیریت و کسب و کار بین المللی، بازار یابی، استراتژی
  • دانشکده علوم: گروه فیزیک کاربردی، دانشکده مهندسی پزشکی و علوم محاسباتی، گروه علوم کامپیوتر و مهندسی، گروه مهندسی و مدیریت صنعتی، وزارت اطلاعات و علوم کامپیوتر، گروه ریاضی و تجزیه و تحلیل سیستم، گروه فناوری رسانه
  • دانشکده برق و الکترونیک: دانشکده مهندسی برق و اتوماسیون، گروه میکرو و علوم نانو، علوم رادیو و مهندسی، گروه پردازش سیگنال و صدا، وزارت ارتباطات و شبکه
  • دانشکده هنر و معماری: گروه معماری، گروه طراحی، گروه فیلم، تلویزیون و نقاشی پرده های نمایش، گروه رسانه

شهریه تحصیل در دانشگاه آلتو

هزینه تحصیل در دانشگاه آلتو فنلاند تا سال 2017، مانند سایر دانشگاه‌های این کشور رایگان بوده است. اما از سال 2017 دولت فنلاند تصمیم گرفت از دانشجویان بین‌المللی کشورهای خارج از اتحادیه اروپا شهریه دریافت کنند. در حال حاضر این شهریه برای مقطع کارشناسی 12000 یورو و برای مقطع کارشناسی‌ارشد 15000 یورو در سال می‌باشد. البته این امکان برای دانشجویان فراهم شده تا بتواتند این هزینه را در قسط پرداخت نمایند.

علاوه بر هزینه تحصیل در دانشگاه آلتو، دانشجویان باید مبلغ 7000 هزار یورو در سال نیز به عنوان هزینه‌های زندگی در شهر هلسینکی در نظر بگیرند. البته این هزینه‌ها به سبک و نوع زندگی دانشجو بستگی دارد. می‌توان گفت این مقدار هزینه نسبت به امکانات و سطح دانشگاه‌های فنلاند از جمله دانشگاه آلتو و اینکه دانشجو از یک دانشگاه معتبر اروپایی مدرک دریافت کند بسیار مناسب می‌‌باشد.

هزینه تحصیل در دانشگاه آلتو فنلاند

خوابگاه و محل اقامت دانشگاه آلتو

 در معرفی دانشگاه آلتو فنلاند مهم‌ترین موردی که می‌تواند برای دانشجویان مهم باشد، امکان استفاده از خوابگاه‌های دانشجویی این دانشگاه است. دانشجویان دانشگاه آلتو می‌توانند در خوابگاه‌های فوق پیشرفته و مجهز این دانشگاه اقامت داشته باشند. البته باید این نکته را درنظر بگیرید که دانشجویان تنها برای یک بازه زمانی یک تا شش ماهه می‌‌توانند در خوابگاه‌های دانشجویی ساکن باشند و پس از آن باید خوابگاه را ترک نمایند.

تحصیل رشته معماری در فنلاند

تحصیل رشته معماری در فنلاند

کشور فنلاند یا پنج میلیون نفر جمعیت در شمال قاره اروپا واقع شده است. کشور فنلاند در همسایگی روسیه و سوئد است و پنجمین کشور پهناور اروپا محسوب می‌شود. فنلاند به دلیل داشتن ثبات اقتصادی و سیاسی به مقصدی امن برای مهاجرت، زندگی و تحصیل تبدیل شده است. دانشگاه‌های فنلاند برای تحصیل رشته‌های مختلف از جمله رشته معماری گزینه مناسبی برای دانشجویان بین‌‌المللی به شمار می‌رود. رشته‌های تحصیلی محبوب بین دانشجویان بین‌المللی در فنلاند شامل ارتباطات، معماری، علوم محیطی، بیوتکنولوژی، فناوری ارتباطات و اطلاعات، هنر و طراحی می‌باشد. برای علاقه‌مندان به تحصیل رشته معماری در فنلاند این مقاله راهنمای مناسبی خواهد بود. کارشناسان و مشاوران گروه مهاجرتی سفیر اپلای آماده پاسخگویی و راهنمایی بیشتر در خصوص مهاجرت تحصیلی به کشورهای خارجی می‌باشد.

شرایط تحصیل رشته معماری در فنلاند

تحصیل رشته معماری در فنلاند برگرفته از معماری اروپا می‌باشد. دانشجویان معماری در فنلاند، به صورت عملی و نظری با طراحی در تمامی زمینه‌های معماری آشنا می‌شوند. دوره‌های معماری در دانشگاه‌های فنلاند در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی‌ارشد و دکترا ادامه می‌یابد. برای ورود به این رشته در دانشگاه‌های فنلاند داشتن مدرک دیپلم و حداقل معدل سیزده الزامی می‌باشد. مدت زمان تحصیل در مقطع کارشناسی معماری در فنلاند 3 تا 4 سال است و در نهایت با ارائه یک پروژه موفق به دریافت مدرک لیسانس خواهند شد.

دانشجویانی که قصد دارند با مدرک دیپلم به تحصیل معماری در فنلاند مشغول شوند، بهتر است زبان فنلاندی را برای این دوره فرا بگیرند، اگرچه در معدود دانشگاه‌های این کشور تحصیل دوره کارشناسی معماری به زبان انگلیسی امکانپذیر است اما با داشتن زبان فنلاندی در پذیرش دانشگاه‌ها شانس بیشتری خواهید داشت. مردم فنلاند به دلیل صحبت کردن به زبان انگلیسی، تحصیل در این کشور به زبان انگلیسی مهم‌ترین مزیت برای دانشجویان خارجی به شمار می‌رود. رشته معماری در فنلاند همانند سایر رشه‌های تحصیلی شامل دو ترم در سال بوده و آغاز سال تحصیلی و پذیرش دانشجویان در پاییز می‌باشد.

دانشجویان معماری در فنلاند می‌توانند در سخنرانی‌های مربوط یه تاریخ معماری، نظریه‌ها و شناخت فناوری‌های موجود برای طراحی شرکت نمایند. همچنین جلساتی که هدف آنان ایجاد مهارت‌های گوناگون در افراد برای طراحی و کمک به تمکیل پروژه‌های شخصی می‌باشد نیز تشکیل می‌شوند.

 دانشجویان معماری در فنلاند می‌توانند به صورت تمام‌وقت به کار مشغول باشند. پس از اتمام دوره تحصیلی خود نیز این امکان را دارند که ویزای تحصیل را به ویزای کار تبدیل کرده و در این کشور به کار مشغول باشند. دانشجویانی که پس از تحصیل از طریق ویزای کار در این کشور ماندگار می‌شوند، می‌توانند برای اقامت دائم نیز درخواست نمایند.

تحصیل رشته معماری در فنلاند

کارشناسی‌ارشد و دکترای معماری در فنلاند

برای تحصیل در دوره کارشناسی‌ارشد معماری در فنلاند دانشجو نباید بیش از پنج سال دارای گپ تحصیلی از اتمام دوره کارشناسی داشته باشد. امکان پذیرش در این مقطع به زبان انگلیسی بیشتر بوده و دانشجویان باید مدرک زبان آیلتس با حداقل نمره 6.5 ذا داشته باشند. طبق برنامه درسی دانشگاه‌های فنلاند ارشد معماری در دوره‌ای دو ساله ارائه می‌گردد، اما به دلیل ارائه پایان‌نامه که نیازمند تحقیق و ارائه یک طرح پایانی می‌باشد ممکن است دانشجو این تا سه سال در این مقطع مشغول تحصیل باشد.

دانشجویانی که پس از اتمام دوره کارشناسی‌ارشد خود، قصد تحصیل در مقطع دکترا را دارند باید حداقل معدل 15 در دوره ارشد را کسب کرده باشند، و مدرک آیلتس با نمره بالای 7 را نیز ارائه دهند. همچنین برای تحصیل دکترای معماری در فنلاند، دانشگاه آلتو فنلاند در این مقطع بورسیه تحصیلی در نظر گرفته است. می‌توان گفت که دانشگاه آلتو یک جامعه متفکران جسور در زمینه فناوری، کسب و کار، هنر و طراحی محسوب می‌شود. دانشگاه آلتو برای اعطای بورسیه تحصیلی به دانشجویان دکترای معماری شرایطی را در نظر گرفته‌ است که از جمله این شرایط عبارتنداز:

  • داشتن مدرک کارشناسی ارشد یا دیپلم
  • اشتیاق به طراحی مهندسی خلاقانه / طراحی معماری و کار یکپارچه / همکاری، و علاقه شدید به هندسه معماری / ساختاری ویژگی‌های آموزشی و علاقه به انتقال دانش به دانشجویان
  • مهارت‌های اجتماعی عالی و نگرش باز و متخصص
  • مهارت در زبان انگلیسی

هزینه تحصیل رشته معماری در فنلاند

به دلیل تقاضای فراوان تحصیلی از سوی دانشجویان بین‌المللی، کشور فنلاند تا سال 2015 از دانشجویان هیچ‌گونه شهریه دریافت نمی‌کردند، اما بعدها با تغییر قوانین خود دانشجویان ملزم به پرداخت شهریه در این کشور شدند. البته امکان تحصیل رایگان در اروپا و در برخی از دانشگاه‌های فنلاند وجود دارد اما اخذ پذیرش در آن‌ها دشوار است و ترجیحاً به دانشجویان بومی تعلق می‌گیرد. افزودن زبان انگلیسی به برنامه تحصیلی در فنلاند یکی از دلایل دریافت شهریه از دانشجویان می‌باشد. تنها با تحصیل رشته معماری در فنلاند در مقطع دکترا می‌توانید از پرداخت شهریه معاف شوید و به صورت رایگان در این مقطع به تحصیل بپردازید. ناگفته نماند که به دلیل رایگان بودن این دوره رقابت سنگینی میان دانشجویان وجود دارد و شانس پذیرش آن‌ها با ارائه رزومه قوی بیشتر خواهد شد.

هزینه تحصیل معماری در فنلاند

مدارک موردنیاز برای اخذ ویزای تحصیلی

دانشجویان پس از بررسی و انتخاب یکی از دانشگاه‌های فنلاند، باید تمامی مدارک موردنیاز جهت اخذ پذیرش را به دانشگا ارسال نمایند. چنانچه دانشگاه با پذیرش دانشجو در مقطع درخواستی موافقت کند نامه پذیرش به وی ارسال خواهد شد. این نامه اصلی‌ترین مدرک جهت دریافت ویزای تحصیلی می‌باشد. مدارک زیر برای اخذ ویزای تحصیلی فنلاند موردنیاز است:

  • نامه پذیرش از دانشگاه موردنظر
  • مدارک تحصیلی
  • مدرک زبان
  • سابقه کار (در صورت وجود)
  • بیمه یکساله
  • گذرنامه
  • اصل شناسنامه
  • فرم درخواست ویزا
  • نامه تمکن مالی
تحصیل مقطع دکترا در فنلاند

تحصیل مقطع دکترا در فنلاند

کشور فنلاند برای آن دسته از دانشجویانی که قصد تحصیل به زبان انگلیسی را دارند می‌تواند گزینه مناسبی باشد. فنلاند یکی از کشورهای اروپایی است که تمامی مقاطع تحصیلی را به زبان انگلیسی ارائه می‌دهد. در فنلاند امکان تحصیل رایگان در مقاطع دکترا با دریافت بورسیه وجود دارد. دانشجویان به منظور اخذ پذیرش و تحصیل دکترا در فنلاند باید دارای روزمه قوی باشند. به این منظور در این مقاله سعی کرده‌ایم شرایط و نحوه اخذ پذیرش در مقطع دکترا در فنلاند و عواملی که در تحصیل دکترا در فنلاند نقش دارند را به تحریر در آوریم. چنانچه قصد ادامه تحصیل دکترا در فنلاند را دارید در ادامه با ما همرا باشید.

شرایط تحصیل دکترا در فنلاند

کشور فنلاند دارای 8 دانشگاه در بین 500 دانشگاه برتر دنیا بوده و 37 دانشگاه دولتی دارد. در این میان حدود 17 دانشگاه در فنلاند برنامه‌های دکترا بر مبنای پژوهش مستقل همه ساله ارائه می‌دهند. همچنیین 23 دانشگاه دیگر به عنوان دانشگاه علمی کاربردی جهت آموزش در مشاغل حرفه‌ای در این کور فعالیت می‌‌کنند.

کشور فنلاند از سال 2005 به فرآیند بولونیا پیوسته و برنامه دکترا در دو نوع دکترای عمومی و دکترای تحقیقاتی ارائه می‌دهد. در برنامه دکترای عمومی در هر رشته پک برنامه دکترا وجود داشته که تامین مالی می‌شوند. دانشجویان می‌توانند با انتخاب موضوع پژوهشی مناسب برای دکترای تحقیقاتی درخواست نمایند. همچنین در این نوع برنامه شما مستقل کار می‌کنید و هیچ گونه حمایت مالی از سوی دانشگاه نمی‌شوید.

تحصیل دکترا در فنلاند برای  دانشجویان بین‌المللی شرایط متفاوتی ارائه می‌دهتد به این صورت که برای تحصیل در این مقطع باید رزومه بسیار قوی برای خود فراهم سازند. دانشجویان می‌توانند پس از جمع‌آوری مدارک و با داشتن شرایط مناسب به دنبال استاد راهنما (سوپروایزر) برای پذیرش باشند. موضوعی که مقطع دکترا را با دیگر مقاطع تحصیلی متمایز می‌کند این است که دانشجو بابد به جای دانشگاه مستقیم با استاد راهنما در ارتباط باشند.

نکته بسیار مهمی که در فرآیند پذیرش در مقطع دکترا در این کشور وجود دارد امکان دریافت بورسیه تحصیلی می‌باشد. البته برای اخذ بورسیه تحصیل در این دوره ارائه رزومه قوی بسیار بالا و مقالات علمی و پزوهشی که مورد تایید استاد راهنما باشد نیاز خواهد بود. همچنین ارائه مدرک زبان با نمره 7 و داشتن معدل بالا در روند پذیرش بسیار تاثیر گذار می‌باشد. دانشجویان به مدت 4 تا 6 سال بسته به رشته انتخابی خود می‌توانند این دوره را سپری کنند. همچنین امکان امکان کار کردن به مدت 30 ساعت یا تمام برای دانشجویان دکترا در فنلاند وجود دارد. چرا که برخی از دوره‌ها بسته به تایید استاد راهنما یک موقعیت تحقیقاتی و یا یک شغل محسوب می‌شود.

با ارائه مدارک زیر می‌توانید نسبت به تحصیل دکترا در فنلاند اقدام نمایید:

روند تحصیل دکترا در فنلاند

بیشتر دانشجویان تمایل دارند به صورت مستقل فعالیت کنند و تمرکز آن‌ها اغلب بر روی پروژه تحقیقاتی است که از سال اول شروع می‌‌شود، به این منظور ممکن است لازم باشد شما در دوره‌ها، سمینارها و کنفرانس‌ها شرکت کنید. همچنین در طول تحقیق خود یک پایان‌نامه تهیه کنید که این جزء مواردی است که ارزیابی دکترای نهایی شما خواهد بود. در این خصوص یک سرپرست که متخصص در رشته تحصیلی شما باشد، معرفی می‌گردد.

علاوه بر این برنامه‌های دکترا در فنلاند بیشتر روی موضوعات مرتبط با صنعت می‌‌باشد. در طول تحصیل دکترا ممکن است توسط استاد راهنما در خارج از دانشگاه با تجره مربوط به حرفه‌ای خاص مشغول کار شوید. در سایر برنامه‌های خاص دکترا ممکن است در بخشی از برنامه‌های مشترک دکترا نیز شرکت نمایید. در این برنامه‌ها شما تحت نظارت یک دانشگاه در یک موسسه تقیقاتی به عنوان پژوهشگر فعالیت خواهید کرد.

روند تحصیل در مقطع دکترا در فنلاند

بورسیه تحصیلی دکترا در فنلاند

مرسوم‌ترین بورسیه در فنلاند از سوی نهاد ملی آموزش و پرورش این کشور به تمامی دانشجویان بین‌المللی اعطا می‌گردد. کمک هزینه‌ها می‌توانند در تامین بخشی از هزینه‌های زندگی دانشجو موثر واقع شوند. معمولاً این بورسیه به مدت 3 تا 12 ماه و مبلغ ماهانه 1500 یورو به دانشجویان ارائه می‌شود. همچنین برای دانشجویان بین‌المللی جهت تحصیل دکترا و کار تحقیقاتی از سوی مراکز دولتی نیز بورسیه‌هایی اعطا می‌شود. به طور معمول این نوع بورس‌ها به دانشجویان برخی کشورهای خاص جهت کار در موسسات تحقیقاتی ارائه می‌شود. به همین دلیل دکترا در اروپا یه شغل به شمار می‌رود. بیشتر دانشگاه‌های اروپا دارای بورسیه تحصیلی بوده و حقوق مشخصی به دانشجو پرداخت می‌کنند.

هزینه تحصیل دکترا در فنلاند

مهم‌ترین مزیتی که تحصیل دکترا در فنلاند دارد رایگان بودن آن است. در حالی‌که تحصیل دانشجویان بین‌المللی در مقاطع کارشناسی و ارشد در این کشور شامل پرداخت شهریه می‌باشد. علی‌رغم تحصیل رایگان در دوره دکترا در این کشور برای دانشجویان خارجی، هزینه‌های زندگی در فنلاند پایین نخواهد بود. به طوری‌که هزینه زندگی یک دانشجو ماهانه حدود 800 تا 1000 یورو خواهد بود. البته توجه داشته باشید که زندگی در شهرهای بزرگ بسیار بالا میباشد. همچنین علاوه بر هزینه‌های زندگی، دانشجو باید سالانه مبلغی حدود 100 یورو باییت ثبت‌‌‌نام دانشگاه پرداخت کند. به طور متوسط هزینه‌های زندگی در فنلاند در ماه حدود 750 تا 950 یورو برآورد شده است.

برترین دانشگاه‌های دکترا در فنلاند

برای دانشجویانی که رزومه تحصیلی قوی دارند و از دسته دانشجویان ممتاز به شمار می‌روند، تحصیل در دانشگاه‌های معتبر موضوع بسیار مهمی تلقی می‌شود. زیرا تحصیل در دانشگاه‌های برتر برای دانشجویان نه تنها فرصت شغلی مناسب پس از اتمام تحصیل ایجاد می‌کند بلکه می‌توانند در طول تحصیل خود بورسیه‌های خوبی را کسب کنند. در این بخش به معرفی 10 دانشگاه برتر فنلاند در مقطع دکترا می‌پردازیم:

نام دانشگاه رتبه داخلی رتبه جهانی
دانشگاه هلسینکی 1 67
دانشگاه آلتو 2 187
دانشگاه تورکو 3 208
آکادمی اولو 4 259
دانشگاه ایسترن فنلاند 5 267
دانشگاه صنعتی تامپر 6 519
دانشگاه فنلاند شرقی 7 590
دانشگاه اقتصاد هانکن 8 2041
دانشگاه صنعتی لاپلند 9 2382
دانشگاه واسا 10 2545

شرایط کار در کشور فنلاند

 در کشور فنلاند ممکن است شما به عنوان یک دانشجوی دکترا با دانشگاه خود تحت قرارداد کاری مشارکت داشته باشید. این قرار دادها اغلب برای دانشجویانی که در برنامه‌های دکترای ملی خود حضور دارند قابل اجرا می‌باشد. در این کشور شما هم به عنوان یک دانشجوی دکترا همانند سایر اعضای هیئت، حقوق و مزایای اجتماعی دریافت خواهید کرد. در این صورت شما باید مالیات بر درآمد را پرداخت نمایید در غیر اینصورت در اقامت شما به هر طریقی تاثیر منفی در پی خواهد داشت. همجنین قراردادهای کاری همه ساله از سوی دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی به دانشجویان برجسته ارائه می‌شود.

تحصیل فیزیوتراپی در فنلاند

تحصیل فیزیوتراپی در فنلاند

کشور فنلاند با داشتن آب و هوای پاک و سالم و با بهره‌گیری از بهترین سیستم آموزش عالی در زمینه پزشکی و تخصص‌های پزشکی بهترین گزینه برای زندگی و تحصیل محسوب می‌شود. تحصیل در رشته فیزیوتراپی در فنلاند از جمله رشته‌های پرطرفدار برای دانشجویان بین‌المللی می‌باشد. همچنین تحصیل در رشته فیزیوتراپی در فنلاند از جمله برنامه‌های مبادلاتی می‌باشد که از سوی دانشکده‌های این کشور برای دانشجویان ارائه می‌شود. دوره فیزوتراپی در فنلاند شامل برنامه‌های نظری و بالینی بوده و ممکن است دانشجو بخشی از آن‌ها در خارج از کشور فنلاند بگذراند.برای فارغ‌التحصیلان رشته فیزیوتراپی در فنلاند هیچ گونه محدودیت شغلی وجود ندارد و آن‌ها به راحتی می‌توانند با مردمان این کشور ارتباط داشته و در راستای درمان بیماران تلاش نمایند. مقاله حاضر تمامی نکات و شرایط موردنیاز برای تحصیل فیزیوتراپی در کشور فنلاند را به تفصیل بیان کرده است، چنانچه قصد تحصیل در این رشته در کشور فنلاند را دارید با ما همراه باشید.

شرایط و نحوه اخذ پذیرش فیزیوتراپی در فنلاند

از مهم‌ترین شرایط تحصیل فیزیوتراپی در فنلاند و ورود به دانشگاه‌های این کشور، شرکت در آزمون ورودی است که هدف از برگزاری آن ارزیابی و سنجش میزان مهارت و تخصص داوطلبان می‌باشد. دانشجویان واجد شرایط و پذیرفته شده برای این رشته تحصیلی در فنلاند به راحتی می‌توانند وارد دانشگاه‌های این کشور شوند اما در برخی موارد ممکن است داوطلبان نمرات یکسان و برابری را اخذ نمایند در این صورت گزینش و انتخاب آن‌ها به روش‌های زیر انجام می‌پذیرد:

  • نمره آزمون ورودی داوطلب مدنظر خواهد بود به این صورت که دانشجو باید کلیه بخش‌های آژمون را با موفقیت پشت سر بگذارد و نمره 30 از 70 را حتما کسب نماید.
  • دوره‌ای که در انتخاب اول مندرج در فرم درخواست دانشجو قید شده است.
  • از طریق تکمیل ظرفیت گزینش داده می‌شوند.

از دیگر شرایط مهم جهت تحصیل فیزیوتراپی در فنلاند و کار در این زمینه، معادل‌سازی مدرک فیزیوتراپی در فنلاند می‌باشد. همچنین دولت فنلاند تمامی مدارک رشته فیزیوتراپی که از طریق دانشگاه‌های ایران به فارغ‌التحصیلان در کلیه مقاطع اراده می‌دهد را تایید می‎نماید. بر این اساس با در دست داشتن مدارک زیر جهت معادل‌سازی، می‌توانید به اداره معادل‌سازی مدارک پزشکی فنلاند مراجعه نمایید:

  • ارائه اصل مدرک تحصیلی ترجمه شده به صورت رسمی همراه با ریز نمرات (مدرک مذکور باید مورد تایید وزارت دادگستری و وزارت امور خارجه باشد)
  • اصل پروانه‌های اشتغال به کار مانند تاسیس و مسئول فنی به صورت ترجمه شده رسمی
  • ارائه مدرک زبان فنلاندی یا سوئدی سطح (B1 (lower intermediate
  • پرداخت مبلغ ثبت نام و تکمیل فرم های مربوطه

شرایط تحصیل فیزیوتراپی در فنلاند

نکات مربوط به معادل‌سازی رشته فیزیوتراپی در فنلاند

همانطور که در بخش قبلی اشاره بیان کردیم برای تحصیل فیزیوتراپی در فنلاند دانشجویان باید اقدام به معادل‌سازی مدرک فیزیوتراپی نمایند که لازمه آن ارائه اسناد و مدارکی است که به آن اشاره کردیم، اما در این زمینه نکاتی وجود دارد که رعایت آن از ضروریات معادل‌سازی این رشته تحصیلی می‌باشد، این نکات به شرح زیر می‌باشند:

  • بازه زمانی که برای معادل‌سازی مدرک تحصیلی فیزیوتراپی انجام می‌شود 4 ماه بوده و این امر بدون شرکت در آزمون کتبی و شفاهی انجام پذیر می‌باشد.
  • سطح B1 برای زبان سوئدی و یا فنلاندی، سطح پایینی به شمار می‌رود و اخذ مدرک آن نیز بسیار راحت می‌باشد بنابراین با شرکت در دوره‌های یادگیری زبان سوئدی که 6 ماهه است می‎توانید مدرک آن را دریافت نمایید. 

کارشناسی رشته فیزیوتراپی در فنلاند

 برای اخذ مدرک کارشناسی فیزیوتراپی در فنلاند 3 تا 4 سال زمان موردنیاز خواهد بود، داشتن مدرک کارشناسی فیزیوتراپی در فنلاند شانس شما را در یافتن فرصت‌های شغلی ایده‌ال بالا خواهد برد و همچنی دریافت درآمدهای بیشتری را در طول زندگی برای شما به ارمغان خواهد آورد. با تحصیل در دوره‌های فیزیوتراپی می‌توانید مهارت‌ها و تخصص‌های لازم جهت یاری رساندن به بیماران آسیب دیده که نیازمند توانبخشی هستند را به دست‌آورید.

 با دریافت مدرک تحصیلی بسیاری از فیزیوتراپ‌ها می‌توانند در مراکز پزشکی و درمانی از جمله بیمارستان‌ها و کلینیک‌های خصوصی مشغول به فعالیت باشند. قابل ذکر است که محققان و پژوهشگران عالی رتبه به آموزش دوره‌های عالی در دانشگاه‌ها و دانشکده‌های عملی در فنلاند می‌پردازند.

میزان درآمد شاغلین رشته فیزیوتراپی در فنلاند

میزان درآمد فیزیوتراپیست‌ها به میزان تجربه آن‌ها بستگی دارد به این صورت که هر چقدر تجربه کاری وی بیشنر باشد حقوق و دستمزد دریافتی وی نیز بیشتر خواهد شد. به عنوان مثال در کشور فنلاند اگر فیزیوتراپیستی که تجربه کاری وی بین 1 تا 3 سال است، به طور تقریبی می‌توان گفت درآمد 40.100 یورو را خواهد داشت. اما چنانچه فیزیوتراپیستی بیش از 8 سال تجربه و تخصص داشته باشد طبیعتاً درآمد بالایی را درافت می‌نماید که معادل 70.277 یورو خواهد بود. می‌توان گفت یک فیزیوتراپیست در فنلاند برای هر ساعت کار می‌تواند مبلغی معادل 27 یورو درامد داشته باشد. بنابراین در کشور فنلاند حفوق و دستمز رشته فیزیوتراپی می‌تواند ایده‌آل باشد.

میزان درآمد فیزیوتراپ‌ها

دوره‌های رشته فیزیوتراپی در فنلاند

 تحصیلات نخصصی در فیزیوتراپی در برگیرنده مطالعات نظری و آموزش‌های عملی در زمینه فیزیوتراپی می‌باشد. در این میان برای دانشجویان رشته فیزیوتراپی دوره‌هایی ارائه می‌گردند که در گروه‌های چندگانه تخصصی بوده که همراه با تبادل اطلاعات با سایر دانشجویان رشته‌های مختلف می‌باشد. برای پذیرش در ترم پاییزه دانشجویان باید درخواست پذیرش خود را بیش از تاریخ 15 می ارسال نمایند و  همچنین تا قبل از 15 نوامبر جهت ثبت‌نام در ترم بهاره نیز درخواست خود را ارائه دهند.

مهاجرت به فنلاند

برای هریک از شهروندان اروپایی و غیراروپایی شرایط مهاجرت به فنلاند دارای تفاوت‎‌های می‌باشد به این معنی که اسناد و مدارک ارائه شده با یکدیگر متفاوت خواهند بود، چنانچه قصد مهاجرت به فنلاند را دارید و جزء شهروندان غیراروپایی هستید باید مدارک زیر را آماده نمایید:

  •  گذرنامه دارای مدت اعتبار
  • سند اجازه اقامت
  • گواهی اثبات اشتغال به کار در فنلاند شامل قرارداد همکاری فی مابین متقاضی و کارفرمای فنلاندی
  • گواهی اثبات تحصیل در فنلاند شامل نامه پذیرش تحصیلی از مرکز آموزشی یا دانشگاه فنلاندی
  • مدارک هویتی همسر و فرزندان مانند شناسنامه و سند ازدواج (در صورت تاهل) را به سفارت تسلیم نمایید.

اگر جزء شهروندان اروپایی هستید به ارائه سند اجازه اقامت در فنلاند نیازی نخواهید بود، اما چنانچه نام فرد خارجی در اداره مهاجرت و جمعیت فنلاند به ثبت رسده باشد و اجازه اقامت وی صادر گردیده باشد، یک کد هویتی یا کد شناسایی برای وی تعیین می‌گردد. ناگفته نماند که این کد از سوی دفتر ثبت محلی یا اداره امور مالیاتی (در صورت داشتن الزامات مالیاتی) نیز صادر می‌گردد.

شرایط تحصیل داروسازی در اسپانیا

تحصیل داروسازی در فنلاند

تحصیل داروسازی در فنلاند گزینه مناسبی برای علاقه‌مندان رشته داروسازی می‌باشد. سالانه دانشجویان زیادی از سراسر دنیا برای تحصیل این رشته در دانشگاه‌های فنلاند وارد این کشور اروپایی می‌شوند. تحصیل داروسازی در فنلاند نیازمند متحمل شدن هزینه‌های زیادی است و افراد باید توان مالی کافی داشته باشند، ورود به دانشگاه‌های دولتی این کشور کار ساده‌ای نمی‌باشد اما هزینه تحصیل در دانشگاه‌های دولتی فنلاند بسار کم است و دانشجویان به راحتی قادر به پرداخت مخارج خود می‌باشند. توجه داشته باشید که دانشجویان داروسازی در فنلاند همانند دانشجویان سایر کشورها می‎توانند یه طور پاره‌وقت مشغول به کار شوند و بخشی از هزینه‌های خود را از این راه تامین نمایند.

تحصیل داروسازی در فنلاند دارای شرایط و مراحلی است که نیازمند آگاهی بیشتر می‌باشد. گروه مهاجرتی سفیر اپلای در این زمینه راهنمای خوبی برای علاقه‌مندان خواهد بود، با ما همراه باشید.

 شرایط و نحوه اخذ پذیرش جهت تحصیل داروسازی در فنلاند

برای اینکه بتوانید در رشته داروسازی در قنلاند فارغ‌التحصیل شوید، حداکثر باید 5 سال در دانشگاه‌های این کشور تحصیل کرده باشید. برای تحصیل دوره کارشناسی داروسازی در فنلاند سه سال زمان نیاز دارید، و دوره کارشناسی‌ارشد داروسازی در این کشور 2 ساله می‌باشد، بنابراین همانطور که ذکر شدبعد از 5 سال دانشجویان می‌توانند مدرک تحصیلی داروسازی را کسب نمایند.

برای تحصیل داروسازی در فنلاند در دوره کارشناسی، ارائه مدرک دیپلم موردنیاز می‌باشد.، و برای ورود به مراکز آموزشی و دانشگاه‌های فنلاند می‌بایست نمرات بسیار بالایی داشته باشید. برای ورود باید در امتحان ورودی مرکز تحصیلی مورد نظر یا دانشگاه شرکت نمایید که این امتحان به زبان سوئدی و فنلاندی برگزار می‌شود. همچنین دروس ارائه شده در انواع رشته‌ها در دانشگاه‌های فنلاند نیز به زبان سوئدی و فنلاندی می‌باشد. بنابراین برای اینکه بخواهید در دانشگاه‌های فنلاند تحصیل کنید باید در کنار آزمون ورودی در آزمون زبان نیز شرکت کرده و یا مدرک موردنظر را ارائه دهید، در غیر اینصورت باید در دوره‌های یادگیری زبان‌های مربوطه شرکت نمایید.

دانشجویانی که فارغ‌التحصیل از رشته صنایع داروسازی هستند می‌توانند در زمینه‌های زیادی از جمله توسعه دارو، صنایع داروسازی بیمار محور و کارهای بیمارستانی مشغول به فعالیت باشند. دانشجویان رشته داروسازی در مواردی همچون شیمی داروها، چگونگی انفعالات داروها در بدن، چگونگی مکانیسم فعالیت، ساختار، کاربرد و استفاده‌ها از داروها برای بیماران و جامعه آموزش می‌بینند. علم داروسازی ترکیبی از علوم کاربردی، علوم سلامت و علوم اجتماعی می‌باشد و بخش داروسازی دانشگاه از سه دانشکده به شرح زیر تشکیل یافته است:

  1. بخش Pharmacology and Pharmacotherapy (داروشناسی و دارو درمانی)
  2. بخش Pharmaceutical Chemistry and Technology ( شیمی داروسازی و تکنولوژی)
  3. بخش Pharmaceutical Biosciences ( علوم زیست شناسی داروسازی )

همانطور که ذکر شد متخصصان داروسازی در طیف وسیعی از موقعیت‌های شغلی می‌توانند فعالیت نمایند. دانشکده داروسازی فنلاند علاوه بر ارائه دوره‌های کارشناسی و ارشد، پیشنهادهایی برای دکترای علوم داروسازی و مدرک دکترای فلسفه نیز ارائه می‌دهد. هدف از ارائه دوره‌های داروسازی در فنلاند، آموزش کارشناسان به منظور پژوهش در رشته داروسازی در زمینه مراقبت‌های بهداشتی و رشد سطح دانش موردنیاز و ارتقاء مهارت‌های فردی و تخصص‌های حرفه‌ای می‌باشد.

شرایط تحصیل داروسازی در فنلاند

شهریه و هزینه تحصیل داروسازی در فنلاند

چنانچه شهروند کشورهای عضو اتحادیه اروپا نباشید می‎بایست برای تحصیل داروسازی در مقاطع کارشناسی و کارشناسی‌ارشد به ربان انگلیسی شهریه پرداخت کنید. اما اگر دارای شرایط لازم برای بورسیه شدن باشید می‌توانید جهت دریافت بورسیه تحصیلی در این کشور اقدام به درخواست نمایید. شهریه دانشگاه‌های داروسازی در فنلاند سالیانه در حدود 8 هزار تا 15 هزار یورو خواهد بود.

دانشجویان دانشگاه‌های فنلاند برای عضویت در اتحادیه دانشجویی باید حداکثر مبلغی بین 80 تا 100 یورو پرداخت کنند، توجه داشته باشید که اتحادیه دانشجویی مشابهی در دانشگاه‌های علوم کاربردی نیز وجود دارد که عضویت در آن‌ها اختیاری می‌باشد. پس از عضویت در اتحادیه دانشجویی، یک کارت دانشجویی به شما اعطا خواهد شد که با استفاده از آن می‌‌توانید در بسیاری از هزینه‌ها همچون رستوران‌ها، وسایل نقلیه عمومی و …. تخفیف دریافت کنید.

همچنین هرینه‌های زندگی یک دانشجو در فنلاند در ماه بین 700 تا 900 یورو خواهد بود که این هزینه‌ها عبارتند از : هزینه های غذا، مسکن، حمل و نقل، بیمه و غیره. البته مقدار این هزینه‌ها به عادات شخصی و سبک زتدگی دانشجو بستگی دارد و زندگی در شهرهای بزرگ عمدتا هزینه‌های بیشتری را در پی خواهد داشت.

دانشگاه‌‌های داروسازی معتبر مورد تایید وزارت بهداشت در فنلاند

دانشگاه هلسینکی University of Helsinki

این دانشگاه بزرگترین و قدیمی‌ترین موسسه آموزش علمی در فنلاند بوده و در پی ارائه راهکارهای جدید برای تفکر و توسعه جهانی می‌باشد. انجمن بین‌المللی این دانشگاه دارای 40 هزار دانشجو و محقق است، و در رتبه‌بندی دانشگاه‌های بین‌المللی رتبه بالای 100 را داراست.

دانشگاه اولو University of Oulu

دانشگاه اولو در شهر اولو واقع شده است و از بزرگترین دانشگاه‌های فنلاند بوده، و در تاریخ 8 ژوئیه 1958 تاسیس گردید. این دانشگاه حدود 16 هزار دانشجو و 3 هزار کارمند می‌باشد. و در رتبه‌بندی دانشگاهی در سطح بالای 400 در سراسر دنیا قرار گرفته است.

دانشگاه فنلاند شرقی University of Eastern Finland

این دانشگاه دارای یک دانشگاه در فنلاند و دو دانشگاه در  Joensuu و Kuopio می‌باشد که در سال 2010 با ادغام دو دانشگاه تشکیل شده است. دانشگاه فنلاند شرقی یک دانشگاه دولتی بوده که توسط هیئت مدیره، ریاست دانشگاه و دانشکده‌ها مدیریت می‌شود. رشته‌های ارائه شده در دانشکده‌های دانشگاه فنلاند شرقی عبارتند از: رشته علوم اجتماعی، رشته حقوق، رشته علوم سلامت، رشته الهیات، رشته روانشناسی، رشته پزشکی، رشته علوم طبیعی، رشته اقتصاد، رشته تجارت، رشته آموزش، رشته علوم انسانی، رشته دندانپزشکی، رشته داروسازی

دانشگاه تامپیر University of Tempere

این دانشگاه از محبوب‌ترین دانشگاه‌های غلوم کاربردی در فنلاند محسوب می‌شود. دانشگاه تامپیر از دانشگاه‌های چند رشته‌ای در فنلاند می‌‌باشد که تقریباً در کلیه زمینه‌های تحصیلی شناخته شده بین‌المللی برای دانشجویان فعالیت می‌کند.

دانشگاه تورکو University of Turku

این دانشگاه در جنوب‌غربی فنلاند واقع شده و در سال 1920 تاسیس گردیده است. دانشگاه تورکو دومین دانشگاه بزرگ فنلاند بوده که همانند دانشگاه هلسینکی با ثبت‌نام دانش‌آموزان مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. همچنین Rauma، Pori و Salo  ار دانشکده‌های دانشگاه تورکو می‌باشند

دانشگاههای داروسازی فنلاند

مدارک مورد نیاز برای تحصیل داروسازی در فنلاند

برای ورود به دانشگاه‌های فنلاند جهت تحصیل داروسازی ارائه مدارک زیر برای تکمیل پرونده شما ضروری می‌باشد:

  • کامل کردن فرم درخواست روادید تحصیلی و همچنین ورود به دانشگاه مورد نظر
  • گذرنامه ای با اعتبار بیش از 1 سال
  • 4 الی 6 عدد عکس برای گذرنامه
  • مدارکی که ثابت کند شما توان مالی کافی برای پرداخت تمامی مخارج دارید.
  • مشخص کردن محل سکونت
  • داشتن مدرک زبان مربوطه
  • پذیرفته شدن در دانشگاه
  • نداشتن سابقه جرم
  • ارائه آی دی کارت یا شناسنامه

تحصیل پزشکی در اسپانیا

تحصیل پرستاری در فنلاند

کشور فنلاند با در نظر گرفتن شرایط و کبفیت بالای سیستم آموزشی برای تحصیل انواع رشته‌ها از جمله تحصیل پرستاری برای دانشجویان بین‌المللی بهترین گزینه می‌باشد. با کسب پذیرش از دانشگاه‌ها و مراکز تحصیلی معتبر فنلاند می‌توانید به تحصیل در این کشور بپردازید. با آگاهی از زمان مشخص شده برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های فنلاند برای تحصیل پرستاری، اقدام نمایید. در این مقاله به تحصیل پرستاری و شرایط آن در فنلاند خواهیم پرداخت با ما همراه باشید.

شرایط تحصیل پرستاری در فنلاند

تحصیل پرستاری در فنلاند شرایط خاصی دارد و کلیه متقاضیان ادامه تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند باید کاملا با این شرایط آشنایی داشته باشند. در دانشگاه‌های فنلاند رشته پرستاری با جدیدترین متدهای آموزشی برای دانشجویان علاقه‌مند ارائه می‌شود. دانشجویان خارجی می‌توانند با شرکت در دوره‌های پرستاری در دانشگاه‌های فنلاند به پرستاران حرفه‌ای تبدیل شوند.

برای تحصیل پرستاری در فنلاند ارائه مدرک زبان انگلیسی ضروری می‌باشد. و دانشجویان می‌بایست مدرک زبان آیلتس با نمره حداقل 6.5 را ارائه دهند، در غیر اینصورت دانشجویان بین‌المللی باید پیش از شروع دوره‌های تحصیلی خود در دوره‌ آموزش زبان شرکت کنند تا در کسب مجوز تحصیل پرستاری به زبان انگلیسی از دانشگاه‌های فنلاند موفق باشند. از مهم‌ترین شرایط تحصیل پرستاری در فنلاند ارائه مدرک دیپلم و پیش‌‌دانشگاهی با نمره معدل بالا می‌باشد. همچنین دانشجویان باید دارای سطح دانش و علمی بالایی در  زمینه‌های علوم و ریاضیات باشند.

در کشور فنلاند تحصیل پرستاری در دانشگاه‌های علوم کاربردی برای متقاضیان ارائه می‌گردد و پرستاران بهداشت عمومی و ماماها و پیراپزشکان نیز می‌توانند در دانشگاه‌های علوم کاربردی در رشته مورد نظر خود مشغول به تحصیل باشند. توجه داشته باشید که برای تکمیل مطالعات و تحصیلات پرستاری در فنلاند، دانشجویان باید موفق به کسب اعتبار 210 تا 270 شوند؛ چرا که سیستم آموزشی دانشگاه‌های فنلاند همانند برخی کشورهای دنیا طبق سیستم امتیازبندی ECTS می‌باشد.

همچنین برای تحصیل پرستاری در فنلاند، در دانشگاه‌های علوم کاربردی دانشجویان داخلی ملزم به پرداخت شهریه نمی‎باشند، اما باید هزینه‌های مسکن و وعده‌های غذایی خود و دیگر هزینه‌ها را بپردازند. البته دانشجویان خارجی می‌توانند از کمک‌ هزینه‌های تحصیلی در فنلاند بهره‌مند شوند و در صورت زندگی در فنلاند به طور دائم از طرف دولت فنلاند می‌توانند کمک مالی دریافت نمایند که این باعث پوشش دادن هزینه‌های تحصیل و زتدگی در فنلاند برای آنان خواهد بود.

شرایط تحصیل پرستاری در فنلاند

برنامه تحصیل پرستاری در فنلاند

بدون داشتن پرستار، از کیفیت سیستم‌های بهداشتی و درمانی به طور قابل توجهی کاستته می‌شود. سلامتی و کیفیت زندگی افراد و خانواده‌ها و جوامع از جمله مسائلی هستند که پرستاران در ارتقا آن تلاش می‌نمایند. پرستاران با کار کردن کنار پزشکان و متخصصان نیازهای بیماران و افراد را تامین کرده و مراقبت‌های لازم قبل از عمل، حین عمل و بعد از عمل را نیز انجام می‌دهند. دروس ارائه شده و یا محتوای درسی دانشجویان رشته پرستاری به دوره تحصیلی و برنامه تحصیلی آن‌ها بستگی دارد.

دانشجویان رشته پرستاری در انتخاب نوع برنامه تحصیلی در فنلاند حق انتخاب دارند، که با انتخاب هر دوره تحصیلی می‌توانند سطح دانش بنیادی پرستاری خود را افزایش دهند و از فرصت‌ها در ارتقا مهارت پرستاری به نحو احسن استفاده نمایند. آموزش‌های تئوری و عملی با کیفیت از برنامه‌های تحصیل پرستاری در دانشگاه‌های فنلاند می‌باشد. همچنین دانشجویان با اتمام تحصیل رشته پرستاری از دانشگاه‌های فنلاند به راحتی می‌توانند در بیمارستان‌ها و درمانگاه‌ها مشغول به کار شوند.

دوره‌های تحصیلی و آموزشی دانشجویان پرستاری در فنلاند شامل  سمینارها، سخنرانی‌ها، فعالیت‌های تحقیقیاتی و پژوهشی و کارآموزی می‌باشد که هر کدام باعث افزایش و ارتقاء مهارت‌های بالینی دانشجویان این رشته تحصیلی در فنلاند خواهد بود.

بازه زمانی و مطالعات پرستاری در فنلاند

دانشجویان و علاقه‌مندان رشته پرستاری در فنلاند، بعد از انتخاب برنامه و دوره تحصیلی می‌توانند انتخاب کنند که در چه زمینه‌ای از پرستاری تمایل به تحصیل دارند. اصلی‌ترین تخصص‌های رشته پرستاری شامل موارد زیر است:

  • تخصص در مراقبت های متمرکز
  • تخصص در بهداشت حرفه ای
  • تخصص در شرایط بهداشتی مزمن
  • تخصص در مراقبت های اورژانسی
  • تخصص در سلامت حاد روان

دانشجویان می‌توانند در زمان حضور در آموزش‌های عملی به عنوان یک پرستار در آن محیط مشغول به کار شوند و مهارت‌های خود را در این زمینه تقویت کرده و ارتقاء دهند. در این صورت دانشجویان ضمن قرار گرفتن در این شزایط  به راحتی می‌توانند انتخاب کنند که در کدام بخش از امور پرستاری تخصص دارند.

توجه داشته باشید که Bachelor، Master و PhD سه دوره اصلی رشته پرستاری بوده که دانشجویان می‌توانند در این سه دوره مشغول به تحصیل باشند. اولین دوره پرستاری حداقل سه سال زمان می‌برد تا تمام شود و دانشجویان با اخذ مدرک این دوره می‎توانند در دوره‌ کارشناسی‌ارشد به تحصیل بپردازند.

دوره کارشناسی‌ارشد پرستاری حداقل دو سال به طول می‎‌انجامد و دانشجویان برای کسب مدرک دکترا می‌بایست سه الی چهار سال مشغول به تحصیل باشند. بهتر است بدانید که تحصیل پرستاری در یکی از چهار زمینه اصلی پرستاری امکان‌پذیر خواهتد بود که این چهار زمینه عبارتند از: پرستاری بزرگسالان، پرستاری کودکان، پرستاری از معلولیت یادگیری و همچنین پرستاری از سلامت روان.

مطالعات تحصیل پرستاری

تحصیل در دانشگاه‌های پرستاری فنلاند

بیش از 300 هزار دانشجوی پرستاری در فنلاند مشغول به تحصیل می‌باشند که حدود 20 هزار نفر از آنان دانشجویان بین‌المللی هستند که در نمودار زیر تعداد دانشجویان بین‌المللی درسال‌های اخیر نمایش داده شده است:

همچنین دانشگاه‌های برتر فنلاند که ارائه دهنده رشته پرستاری هستند به قرار جدول زیر می‌باشند:

نام دانشگاه سال تاسیس
دانشگاه علوم کاربردی نوویا 2008
دانشگاه علوم کاربردی لورا 1992
دانشگاه علوم کاربردی متروپولیا 2007
دانشگاه فنلاند شرقی 2010
دانشگاه علوم کاربردی سنتریا 1995
دانشگاه علوم کاربردی آرکادا 1996

درآمد پرستاری در فنلاند

در کشور فنلاند، شغل پرستاری دارای جایگاه مناسبی می‌باشد و پرستاران در این کشور ماهانه به طور متوسط حدود 3984€ (یورو) دریافت می‌کنند. در فنلاند بالاترین سطح درآمدی پرستاران معادل 5641€ (یورو) و پایین‌ترین سطح درآمدی پرستاران حدود 2908€ (یورو) می‌باشد. البته  تا سال 2020 در کشور فنلاند روند درصدی افزایش درآمد پرستاران حدود چهار درصد افزایش داشته است.

شروع به کار پرستاران در فنلاند

همانطور که اشاره شد کار پرستاری در فنلاند پس از کسب مجوز VALVIRA امکان پذیر می‌باشد. آن‌ها با موفقیت معادلسازی شده است با ارائه مدرک زیر می‌توانند برای اخذ مجوز اقدام نمایند:

  • نامه معادلسازی مدرک
  • مهر مدرک تحصیلی توسط VALVIRA
  • گواهی طی کردن موفقیت آمیز دوره بالینی
  • مدرک زبان فنلاندی
  • تکمیل فرم تقاضا به زبان فنلاندی

همچنین پرستاران باید در طول مدتی که مشغول به کار هستند، در دوره‌های تکمیلی شرکت کنند که این دوره‌ها همانطور که ذکر شد عمدتاً در دانشگاه‌های علمی و کاربردی برگزار می‌شوند.

 

تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند

تحصیل کارشناسی‌ ارشد در فنلاند

امکان اخذ اقامت اروپا و شرایط بازار کار مطلوب، تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند را برای دانشجویان خارجی جذاب کرده است. از آنجا که کشور فنلاند عضو اتحادیه اروپا و ناحیه شینگن بوده و دارای یک اقتصاد پیشرفته و مجهز به دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی می‌باشد، یک گزینه عالی برای متقاضیان بین‌المللی محسوب می‌شود. مدت زمان تحصیل در این مقطع تحصیلی عموما سال بوده و ارائه نمره آزمون زبان انگلیسی برای همه متقاضیان الزامی می‌باشد.

موارذ مورد بحث در این مقاله آشنایی با شرایط تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در فنلاند بوده و نیز به برنامه‌های تحصیلی، بورسیه‌های کارشناسی ارشد فنلاند اشاره خواهد شد. با مطالعه اطلاعات ارائه شده اگر سوالات دیگری در این زمینه برای شما عزیزان پیش بیاید، مشاوران گروه مهاجرتی سفیر اپلای آماده پاسخگویی برای علاقه‌مندان خواهند بود.

چرا تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند؟

کشور فنلاند به دلیل قرار گرفتن در شمال قاره اروپا با داشتن شهرهای سالم و پاک، مناظر طبیعی زیبا، اقتصاد پیشرفته، بازار کار پر درآمد و کیفیت بالای زندگی، انتخاب فوق‌العاده‌ای برای دانشجویان خارجی به شمار می‌رود.یکی از مدرن‌ترین و معتبرترین نظام‌های آموزشی اروپا، سیستم آموزشی عالی فنلاند می‎باشد. از برترین دانشگاه‌های فنلاند، دانشگاه هلسینکی می‌باشد که جزء 100 دانشگاه برتر جهانی محسوب می‌شود.

طی سالهای اخیر کشور فنلاند با فعالیت گسترده آموزشی این کشور را تبدیل به قطب دانشگاهی در اروپا و جهان کرده است. علاوه بر موارد ذکر شده، تحصیل در مقطع کارشناسی ارشد در فنلاند مزایای مهم دیگری را در بر دارد که می‌‌توان به چند مورد از آن‌ها اشاره کرد:

  •  برای اتباع اروپایی EU/ EEA یا مقیم های اروپا تحصیل به صورت رایگان صورت می‌گیرد.
  • در مقایسه با کشورهای اسکاندیناوی، هزینه زندگی در فنلاند بسیار مقرون به صرفه تر و نسبتا ارزان می‌باشد.
  •  فنلاند جامعه نخبه گراست و این امر در بخش آموزش عالی این کشور به صورت واضح آشکار است.
  • دانشگاه های علمی کاربردی فنلاند روابط خود را با صنایع محلی  جهت تحقیق و توسعه حفظ می کنند که همین امر باعث تجربه اندوزی دانشجویان می شود.

چرا تحصیل در فنلاند

شرایط تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند

همانطور که اشاره شد دوره تحصیلی کارشناسی ارشد در دانشگاه‌های فنلاند طی با گذراندن 120 واحد درسی طی 2 سال انجام می‌پذیرد. این دوره ممکن است در دانشگاه‌های علمی کاربردی کمتر ار 2 سال باشد. آموزش کارشناسی ارشد به صورت حضوری و یا مجازی از طریق سخنرانی‌های کلاسی، سمینارها و … برای دانشجویان ارائه می‌شود و همانند دیگر کشورهای اروپایی، واحدهای تحصیلی ترکیبی از کورس‌های اجباری/ اصلی و کورس‌های اختیاری یا فعالیت‌‌ها به‌وجود می‌آید.

ارزیابی تحصیلی کارشناسی ارشد در فنلاند طبق کار کلاسی، آزمون‌ها و دفاع از پایان‌نامه صورت می‌گیرد. توجه داشته باشید که داشتن مدرک کارشناسی معتبر با حداقل سه سال تحصیل از شرایط اصلی تحصیل در کارشناسی ارشد در فنلاند می‌باشد. چنانچه مدرک تحصیلی متقاضیان متعلق به دانشگاه خارجی تعلق داشته باشد در این صورت براساس موارد زیر صلاحیت آن‌ها تعیین می‌شود:

  • عملکرد تحصیلی متقاضیان
  • مهارت های زبان انگلیسی، سوئدی یا فنلاندی و در صورت انتخاب زبان انگلیسی به عنوان زبان آموزشی، اثبات مهارت زبان انگلیسی با ارائه مدارک زیر برای متقاضیان ضروری می‌باشد:
آزمون زبان انگلیسی حداقل نمره
آزمون IELTS 6.5
آزمون TOEFL iBT 92

دانشگاه‌ها و برنامه‌های کارشناسی ارشد در فنلاند

بهتر است بدانید که دو نوع موسسه آموزش عالی در فنلاند وجود دارد که دوره‌های کارشناسی ارشد را در این کشور برگزار می‌کنند، که این موسسات شامل 14 دانشگاه و 25 دانشگاه علمی کاربردی می‌باشد. کلیه دوره‌های تحصیلی در فنلاند، شامل کارشناسی ارشد با واحدهای ECTS  ارائه می‌گردد.

دانشگاه‌های فنلاند از سیستم 3 سیکلی کارشناسی (3 سال)، ارشد (2 سال) و دکتری (4 سال) تبعیت می‌کنند. دانشگاه‌های علمی کاربردی یا UAS‌های فنلاند بیشتر بر روی آموزش حرفه‌ای و تحقیقات کاربردی فعالیت دارند. به این معنی که دوره‎های ارشد در UAS‌ها با دوره‌های ارشد در دانشگاه‌های فنلاندی کمی تفاوت داشته و 1 تا 1.5 سال به طول می‌انجامد.

برترین دانشگاه‌های فنلاند طبق آخرین رنکینگ دانشگاه‌های برتر جهانی در سال تحصیلی 2020- 2019 به شرح جدول زیر می‌باشد:

دانشگاه رنکینگ THE 2019 رنکینگ QS 2019 رنکینگ ARWU 2018
دانشگاه هلسینکی 96 107 63
دانشگاه آلتو 184 134 301-400
دانشگاه اولو 251-300 347 301-400
دانشگاه تمپره 251-300 395
دانشگاه تورکو 251-300 287 301-400

شرایط تحصیل ارشد در فنلاند

نحوه اخذ پذیرش حهت تحصیل کارشناسی ارشد درفنلاند

سیستم آموزشی فنلاند مجوز ارائه برنامه‌های کارشناسی ارشد را به دانشجویان بین‌المللی و داخلی را دارند. دانشگاه‌های فنلاند همچنین دانشگاه‌های علمی کاربردی نیز از وب سایت Studyinfo.fi (معادل فنلاندی UCAS) به درخواست متقاضیان استفاده می‌نمایند.

توجه داشته باشید که آغاز سال تحصیلی در فنلاند در ماه سپتامبر بوده اما دوره درخواست برای برنامه‌های ترشد در فنلاند از ماه نوامبر تا فوریه/ مارس می‌باشد. البته تاریخ‌های دقیق ممکن است بسته به انواع دانشگاه‌ها تفاوت داشته باشد.

بعد از آگاهی درباره صلاحیت لازم برای تحصیل کارشناسی ارشد در فنلاند می‌بایست برای درخواست پذیرش دانشگاه مدارک موردنیاز را آماده نمایید. برای این کار متقاضیان با مراجعه به سایت دانشگاه موردنظر می‌توانند لیست مدارک لازم را تهیه کرده و پس از آماده سازی مدارک، نسیت به ارسال آن اقدام نمایند.

مدارک موردنیاز برای اخذ پذیرش تحصیل کارشناسی ارشد فنلاند به قرار زیر است:

  • پاسپورت معتبر
  • مدارک شناسائی متقاضی
  • عکس جدید
  • فرم درخواست تکمیلی
  • توصیه نامه از معلمان یا اساتید قبلی
  • کپی مدرک کارشناسی به همراه ریزنمرات
  • انگیزه نامه
  • رزومه یا CV
  • نمره یکی از آزمون های ورودی GMAT, GRE و LAST

بورسیه تحصیلی کارشناسی ارشد در فنلاند

دریافت بورسیه تحصیلی از مهم‌‌ترین دغدغه دانشجویان خارجی می‌باشد به این معنی که دانشجویان بین‌المللی که درباره هزینه‌های تحصیل و مهاجرتی خود نگران هستند، برای دریافت بورسیه تحصیلی تلاش فراوانی می‌نمایند. کشور فنلاند نیز مانند سایر کشورهای جهان دارای بورسیه‌های تحصیلی مختلفی می‌باشد، اما هدف از اعطاء بورسیه تحصیلی، کمک به دانشجویان خارجی و نخبه بوده که قدرت پرداخت هزینه‌های تحصیل و زندگی خود را ندارند.

برای دریافت بورسیه تحصیلی فنلاند داشتن سطح زبان بالا، رزومه تحصیلی عالی و بدون نقص، ارائه مقالات ژورنالی و … ضروری می‌باشد. توجه داشته باشید که به دلیل محدودیت تعدا بورسیه‌های تحصیلی دوره‌ کارشناسی ارشد فنلاند، رقابت میان دانشجویان بسیار فشرده می‌باشد. ناگفته نماند که بورسیه‌های تحصیلی در فنلاند به دو صورت دولتی و غیر دولتی می‌باشد.

کمک‌هزینه‌های تحصیلی دیگری در فنلاند برای دانشجویان ارائه می‌شود که به شرح زیر می‌باشد.

  • بورسیه تحصیلی دولت فنلاند: ارائه  این بورسیه به دانشجویان بین المللی و نخبه در حال تحصیل در این کشور به مدت یک سال بوده و ماهانه تا سقف 1500 یورو می تواند به دانشجو کمک نماید.
  • بورسیه تحصیلی دانشگاه هنک: این بورسیه برای دانشجویان بین المللی این دانشگاه بوده، که بتوانند زبان فنلاندی را در کنار دروس خود فرا گیرند. این دانشگاه تا حداکثر 60 درصد از شهریه دانشجویانی که توانسته‌اند زبان فنلاندی را تا سطح B1 فرا بگیرند ارائه می‌گردد.
  • بورسیه تحصیلی دانشگاه هلسینکی: این بورسیه مخصوص دانشجویان بین المللی خارج از اتحادیه اروپا بوده و تمام هزینه های تحصیل دانشجویان نخبه را تحت حمایت قرار می دهد.
  • بورسیه تحصیلی دانشگاه هاگاهلیا: این بورسیه تحصیلی تا یک سوم از شهریه دانشجویان نخبه خود را تحت پوشش خود قرار می‌دهد.
تحصیل پزشکی در فنلاد درسال 2020

تحصیل پزشکی در فنلاند در سال 2020

تحصیل در کشور فنلاند به دلیل مقرون به صرفه بودن هزینه‌ها و بالا بودن کیفیت آموزشی در سال 2020 مورد توجه افراد زیادی قرار گرفت. تحصیل در این کشور از سوی ایرانیان با استقبال گرمی همراه می‌باشد، تحصیل در این کشور ممکن‎‌ترین راه برای کسب اقامت دائم فنلاند است، همچنین وجود مزایای زیاد تحصیلی در همه مقاطع به ویژه مقطع پزشکی، این کشور را به عنوان مقصذ طلایی برای تحصیل تیدیل کرده است. برای آشنایی بیشتر تحصیل رشته پزشکی در فنلاند و برخورداری از مزایای آن با ما همراه باشید.

شرایط تحصیل پزشکی در فنلاند

برای تحصیل در فنلاند ابتدا باید با شرایط و ضوابط خاص این کشور در خصوص رشته پزشکی آشنایی داشته و اطلاعات کافی نظیر ظرفیت دانشگاه در پذیرش دانشجویان رشته‌های پزشکی، دندانپزشکی و داروسازی را به دست‌آورید. ضمن اینکه دانشجویان متقاضی پزشکی در فنلاند بدون آگاهی از جزئیات تحصیل در این کشور اقدام به مهاجرن کرده و هزیته‌های بیشتری را متحمل می‌شوند و در نتیجه در رابطه با اخذ ویزای فنلاندبا شکست مواجه می‌شوند.

برای تحصیل در این کشور ابتدا نیاز به گذراندن یک دوره کالج به زبان رسمی فنلاند که در برخی دانشگاه‌ها هم به زبان انگلیسی هست، می‌باشد، نمره قبولی در آزمون پایان دوره کالج مدنظر ادامه تحصیل در این کشور می‌باشد. از شرایط دیگر تحصیل پزشکی در فنلاند یادگیری زبان رسمی این کشور (فنلاندی یا سوئدی) است زیرا به دلیل ارتباط مستقیم با مردم در جهت پیدا کردن کار، کاربرد زیادی دارد. ناگفته نماند که درآمد حاصل از رشته‌های پزشکی در فنلاند بسیار بالا می‌باشد.

شرایط تحصیل پزشکی در فنلاند

شرایط دریافت پذیرش برای تحصیل پزشکی در فنلاند

جهت اخذ پذیرش از دانشگاه‌های پزشکی فنلاند علاوه بر موارد ذکر شده، شرایط مهم دیگری هم وجود دارند که از ملزومات تحصیل در این رشته تحصیلی در فنلاند می‌باشند که در زیر آمده است:

  • ارائه مدرک زبان B1 فنلاندی یا آیلتس 6.5
  • داشتن سن مناسب تحصیل بین 16 تا 22 سال
  • پرداخت شهریه
  • شرکت در دوره‌های پیش پزشکی
  • قبولی در آزمون
  • ارائه نامه تمکن مالی
  • ارائه مدارک معتبر اخذ شده فبلی

دانشگاه‌های معتبر تحصیل پزشکی در فنلاند

لیست برخی دانشگاه‌های پزشکی معتبر کشور فنلاند در جدول زیر آمده است:

دانشگاه های معتبر پزشکی فنلاند رتبه جهانی QS
هلسینکی 107
آلتو 134
تامپره 395
اوولو 374
تورکو 287
دانشگاه فنلاند شرقی 498
دانشگاه LUT 491
دانشگاه Jyväskylä 346
دانشگاه Åbo Akademi 541

مزایای تحصیل پزشکی در فنلاند

داشنجوی پزشکی در فنلاند در همان ابتدای دوره تحصیلی خود به راحتی می‌توانند با بیماران ارتباط مستقیم برقرار کرده و دوره‌های عملی خود را طی نمایند. همچنین برای گذراندن دوره‌های تحصیلی بالینی در رشته خود می‌توانند در مراکز بهداشتی و درمانی و یا بیمارستان کار کنند که از این طریق امکان کسب موفقیت مهارت‌ها و توانایی‌های زیادی در زمینه پزشکی و زیرشاخه‌های آن برای آنان فراهم می‌شود. از دیگر مزایای مهم نیز می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • طول دوره تحصیلی 6 الی 7 سال
  • قبولی در آزمون ورودی
  • اشتغال به کار با نظارت سایر پزشکان

دقت داشته باشید که از دیگر شرایط تحصیل پزشکی در فنلاند در سال 2020 به این صورت است که حداقل باید 2 سال از دوره تحصیلی شما گذشته باشد. در این صورت با مطابقت دادن واحدهای پاس شده در این 2 سال با نظام پزشکی در کشور مقصد می‌توانید درخواست ترانسفری نمایید. شرط مهم دیگر این که برای پذیرش در دانشگاه‌های پزشکی کشور مقصد، می‌بایست نمرات کسب شده در واحدهای پاس شده بسیار بالا باشد.

مزایای تحصیل پزشکی در فنلاند

شهریه تحصیل پزشکی در دانشگاه‌های فنلاند

به طور کلی تحصیل پزشکی در فنلاند هزینه‌هایی را در بر دارد که این هزینه‌ها بسته به سطح تحصیلی دانشجویان، ملیت و برنامه‌های وی متغیر می‌باشد. هزینه تحصیل پزشکی در برخی دانشگاه‌های فنلاند سالیانه حدود 2500 الی 15000 یورو می‌باشد، شرح هزینه‌ها به صورت جزئی در مقاطع مختلف در دانشگاه‌های فنلاند به قرار زیر می‌باشد:

  •  مقطع فوق لیسانس، کمترین هزینه پرداختی از سوی متقاضی مبلغ 1500€ (یورو) در سال
  • تحصیل رشته زبان‌ انگلیسی به انگلیسی مبلغی بین 10.000 تا 16.000€ (یورو) در سال
  • بالاترین مقدار هزینه تحصیل در دانشگاه هلسینکی بین 10.000 تا 25.000€ (یورو) در سال
  • پایین‌ترین مقدار هزینه پرداخت از سوی متقاضی در دانشگاه لاپینرانتا به طور میانگین مبلغ 10.000€ (یورو) در سال

میانگین هزینه‌های تحصیل پزشکی در دانشگاه‌های فنلاند نیز به صورت زیر است:

دانشگاه های پزشکی میانگین هزینه تحصیل سالانه به € (یورو)
دانشگاه هلسینکی 13.000
دانشگاه آلتو 15.000
دانشگاه اوولو 12.000
 دانشگاه تامر 10.000

اخذ تخصص و فوق تخصص در فنلاند

برای ادامه تحصیل پزشکی جهت دریافت تخصص و فوق تخصص در فنلاند توصیه می‌شود که در ابتدا، برای اخذ ویزا در یک کشور دیگر اقدام کرده و پس از گذراندن دوره‌های عمومی در رشته‌ پزشکی درخواست خود را جهت دریافت تخصص و فوق تخصص ارائه دهید. به عنوان مثال در ابتدا تحصیلات خود را در حمهوری چک آغاز نموده و سپس ویزای چک را دریافت کنید و با گذراندن دوره‌های عمومی در این کشور جهت تکمیل تحصیلات خود و اخذ تخصص و فوق تخصص، در کشور فنلاند نسبت به اخذ پذیرش اقدام نمایید. در این صورت شانس بیشتری برای شما که مدرک قبلی خود را از اتحادیه اروپا دریافت کرده‌اید، وجود خواهد داشت.

اخذ تخصص پزشکی در فنلاند

بورسیه پزشکی در فنلاند

بورسیه پزشکی برای دانشجویان بین‌المللی که عملکرد تحصیلی بالایی دارند تعلق می‌گیرد و دانشجویان مقطع کارشناسی در دانشگاه‌‌های این کشور نمی‌توانند از بورسیه تحصیلی استفاده نمایند. بورسیه اعطایی به دانشجویان از سوی دولت فنلاند ارائه می‌شود که در برخی از این بورسیه‌های اعطایی، کمک هزینه مربوط به مخارج زندگی  دانشجو هم وجود دارد.

بورسیه اعطایی به دانشجویان، سالیانه حدود 4500 یورو می‌باشد. دانشگاه‌های که بورسیه تحصیلی به دانشجویان ارائه می‌کنند به قرار زیر است:

  • دانشگاه آلتو (Aalto University)
  • دانشگاه تورکو (University of Turku)
  • دانشگاه اولو (University of Oulu)
  • دانشگاه فنلاند شرقی University of Eastern Finland)
  • دانشگاه ییواسکیلا (University of JYVASKYLA)
  • دانشگاه تامپر (University of Tampere)
  • دانشگاه فنی تامپر (Tampere University of Technology)

کار پس از تحصیل پزشکی در فنلاند

کار در حین تحصیل و پس از تحصیل اصلی‌ترین دغدغه یک دانشجو می‌باشد بنابراین کشور فنلاند به دانشجو اجازه می‌دهد تا در طول مدت دانشجویی خود به مدت 20 ساعت در هفته به کار مشغول باشد. البته ناگفته نماند که شما به عنوان دانشجوی پزشکی اجازه ندارید تا در شاخه‌های مربوط به این رشته کار کنید ولی امکام کار در فیلدهای دیگر برای شما وجود دارد.

برای اینکه در کشور فنلاند برای خودتان شغلی داشته باشید باید پس از اتمام تحصیلات خود به مدت 6 ماه اقامت فنلاند را داشته باشید. برای یک دانشجوی پزشکی این امکان وجود دارد که درصورت مشغول به کارآموزی در سالهای آخر تحصیل خود در مراکز درمانی و یا بیمارستان، همان جا جذب کار شود. توجه داشته باشید که در ایران پس از فارغ‌التحصیلی در رشته پزشکی در فنلاند، حتما باید در دانشگاه‌های معتبر و مورد تایید وزارت بهداشت و درمان به تحصیل بپردازید. نرخ بیکاری کشور فنلاند در جدول زیر آمده است:

                                     

مدارک مورد نیاز برای تحصیل پزشکی در فنلاند

برای تحصیل پزشکی در فنلاند شرکت در آزمون ورودی الزامی می‌باشد و معدل دیپلم بالا، رزومه خوب، انگیزه‌نامه و مهارت بالای زبان نیز مورد نیاز می‌باشد. برای ورود به دانشگاه پزشکی فنلاند گذراندن دوره‌های پری مدیکال نیز برای دانشجویان متقاضی، اجباری می‌باشد که بعد از آن باید در آزمون ورودی قبول شوند، دوره تحصیل پزشکی در فنلاند به طور معمول 6 سال است.

مدارک لازم برای پذیرش تحصیل پزشکی در فنلاند به قرار زیر می‌باشد:

  • ارائه نامه پذیرش از دانشگاه مقصد
  • پاسپورت معتبر با حداقل 6 ماه اعتبار
  • دو قطعه عکس در ابعاد پاسپورت
  • ارائه مدارک هویتی مثل شناسنامه به همراه کپی
  • بیمه درمانی
  • نامه تمکن مالی به ارزش 10,000 یورو
  • مدرک زبان مورد نیاز دانشگاه

تحصیل دندانپزشکی در اسپانیا

تحصیل دندانپزشکی در فنلاند در سال 2020

تحصیل دندانپزشکی در فنلاند به دلیل مقرون به صرفه بودن هزینه‌های دانشگاهی و بالا یودن کیفیت آموزشی ، با استقبال بسیاری از دانشجویان بین‌المللی همراه بوده است. دولت فنلاند شرایط تحصیلی ایده‌آلی را برای متقاضیان رشته دندانپزشکی فراهم کرده است، همچنین بازار کار بسیار خوبی پس از اتمام تحصیل این رشته در کشور فنلاند وجود دارد که طرفداران ایرانی زیادی دارد.

مهاجرت تحصیلی به فنلاند از راه‌های امن مهاجرت به این کشور محسوب می‌شود. در این مقاله هر آنچه که در مورد تحصیل رشته دندانپزشکی در سال 2020 را باید بدانید شرح شده است.

شرایط تحصیل دندانپزشکی در فنلاند

همانطور که ذکر شد تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند در بالاترین کیفیت و هزینه‌های پایین صورت می‌گیرد، از این رو کشور فنلاند گزینه مناسبی برا ادامه تحصیل برای علاقه‌مندان رشته دندانپزشکی به شمار می‌رود. تحصیل دندانپزشکی در فنلاند به زبان فنلاندی ارائه می‌شود. بر این اساس دارا بودن مدرک زبان فنلاندی برای تحصیل در دانشگاه‌های این کشور الزامی می‌باشد.

می‌توان گفت تحصیل در این رشته تحصیلی در فنلاند جزو رشته‌های پرطرفدار به شمار رفته و جزو 10 شغل برتر در کشور فنلاند محسوب می‌شود. تحصیل دنداپزشکی در فنلاند در یک دوره 5.5 ساله صورت می‌گیرد. گذراندن آزمون وروردی و قبولی در آن از پیش ‌شرط‌‌های اصلی و لازم برای ورود به این رشته تحصیلی در فنلاند می‌باشد. توجه داشته باشید که هیچ دانشگاهی دوره دندانپزشکی را به زبان انگلیسی ارائه نمی‌دهد و تسلط به زبان فنلاندی (سوئدی) الزامی است.

دندانپزشکی در فنلاند

مزایای تحصیل دندانپزشکی در فنلاند

حق کار ضمن تحصیل از مهم‌ترین مزایای تحصیل این رشته در فنلاند می‌باشد و به دانشجویان خارجی کمک می‌کند تا حدودی هزینه‌های زندگی خود را از این طریق پوشش دهند. می‌توان گفت ماهیانه برای هر نفر  مبلغ 700 الی 800 یورو تخصیص داده می‌شود و میزان ساعت مجاز به کار دانشجویان برای هر رشته تحصیلی متغیر می‌باشد.

آز آنجا که هر دانشگاهی مزایای تحصیلی بسیاری در اختیار دانشجویان قرار می‌دهد، کشور فنلاند نیز در این زمینه می‌تواند گزینه مناسبی برای متقاضیان رشته‌های پزشکی باشد. ارائه مزایای تحصیلی مناسب انگیزه زیادی برای دانشجویان ایجاد می‌کند، از جمله مزایای ارائه شده از سوی دانشگاه‌های فنلاند برای دانشجویان دندانپزشکی  عبارتند از:

  •  مقرون به صرفه بودن هزینه تحصیلی در رشته‌ های پزشکی و دندانپزشکی نسبت به سایر کشورهای اروپایی
  • وجود دانشگاه‌هایی با اعتبار ویژه در سطح بین‌الملل و سطح علمی بالا
  • اعطای مدرک معتبر بین‌‌المللی پزشکی و دندانپزشکی به دانشجویان فارغ‌التحصیل از دانشگاه ‌های این کشور
  • ارائه بورسیه و کمک‌ هزینه‌ های تحصیلی به دانشجویان

بورسیه تحصیل دندانپزشکی در فنلاند

برای دانشجویان بین‌المللی که شرایط تحصیلی ممتازی را دارا هستند انواع بورسیه‌های تحصیلی برای پوشش دادن هزینه تحصیل و زندگی در کشور فنلاند ارائه می‌گردد. انواع بورسیه‌های اعطائی برای دانشجویان خارجی مربوط به سال 2020-2021 در زیر آمده است:

بورسیه اعطائی برای روزنامه‌نگاران بین‌المللی: این بورسیه شامل جلسات توجیهی درباره موضوعات متعدد، جلسات با متخصصان فنلاندی و بازدید از شرکت‌های تجاری و اماکن فرهنگی می‌باشد.

بورسیه کامل کارشناسی ارشد دانشگاه هلسینکی: کمک هزینه ارائه شده به دانشجویان دوره کارشناسی ارشد حین ورود برای آن‌ها صورت می‌گیرد، که ارزش بورس‌های تحصیلی به دو صورت شهریه (10.000 یورو) و یا فاند (10.000 یورو) می‌باشد.

بورسیه تحصیلی کارشناسی ارشد دانشگاه تمپره: بورسیه اعطائی برای دانشجویان با استعدادی است که موظف به پرداخت شهریه در مقطع کارشناسی ارشد به زبان انگلیسی می‌باشند، که 100% شهریه آن‌ها را پوشش می‌دهد. یک بورس سالانه 7.000 یورو برای پوشش هزینه‌های زندگی دانشجویان ارائه می‌شود.

بورسیه تحصیلی کارشناسی ارشد دانشگاه اولو: این بورسیه فقط هزینه‌های شهریه را تامین می‌کند، و همه دانشجویان می‌‌بایست هزینه‌های زندگی خود را، خودشان تامین کنند زیرا این بورسیه هزینه‌های زندگی همچون غذا، اسکان و حمل و نقل را پوشش نمی‌دهد.

به طور کلی پوشش بورسیه‌ها در فنلاند شامل موارد زیر می‌باشد:

  • هزینه های سفر به فنلاند و برعکس به کشور مبدا دانشجو
  • سفرهای محلی در فنلاند
  • اسکان
  • حمل و نقل
  • وعده های غذایی
  • تعطیلات آخر هفته

مزایای تحصیل دندانپزشکی در فنلاند

هزینه تحصیل در دانشگاه‌های علوم پزشکی فنلاند

فعالیت دانشگاه‌های علوم پزشکی فنلاند براساس استانداردهای بین‌المللی انجام می‌پذیرد. از لحاظ رتبه‌بندی جهانی دانشگاه‌های علوم پزشکی فنلاند در بالاترین سطح بین‌المللی قرار دارند. در این دانشگاه‌ها همه رشته‌های پزشکی و پیرا‌پزشکی همچون رشته دندانپزشکی، پرستاری و بیولوژی تدریس می‌شود. هزینه‌های تحصیلی بسته به رشته انتخابی دانشجو و دانشگاه مورد نظر متفاوت می‌باشد.

میزان هزیته‌ها در برترین دانشگاه‌های فنلاند در رشته دندانپزشکی به قرار زیر می‌باشد:

دانشگاه های برتر در رشته دندانپزشکی رتبه جهانی (QS) میانگین هزینه های تحصیل به € (یورو)
دانشگاه فنلاند شرقی 498 12.000 الی 15.000
دانشگاه هلسینکی 107 13.000 الی 18.000
دانشگاه اوولو 374 12.000 الی 15.000
دانشگاه تامپره 395 10.000 الی 13.000
دانشگاه تورکو 287 8.000 الی 16.000

درآمد دندانپزشکان در فنلاند

حقوق دندانپزشکان براساس تجربه، مهارت، جنسیت و موقعیت مکانی، متغیر می‌باشد، به طور معمول هر چه سالهای تجربه کاری دندانپزشکان بیشتر باشد درآمد آن‌ها نیز رو به افزایش خواهد بود. در جدول زیر سطح تجربه براساس معیارهای مختلف که مهم‌ترین عامل در تعیین حقوق می‌باشد آمده است:

تجربه کاری میزان درآمد ماهیانه به € (یورو)
کمتر از 2 سال 6.290
2 الی 5 سال 8.880
 5 الی 10 سال 11.200
10 الی 15 سال 13.800
15 الی 20 سال 14.800
بیش از 20 سال 15.800

قابل ذکر است که براساس گزارش‌های ارسالی اخیر، حقوق دندانپزشکان در فنلاند در سال 2020 رو به افزایش است. با این روال رشد در پرداخت حقوق، در سال 2021 و سالهای آتی به ممکن‌ترین مقدار افزایش خواهد یافت.

مدارک موردنیاز جهت تحصیل دندانپزشکی در فنلاند

ارائه مدارک لازم برای تحصیل در رشته دندانپزشکی در فنلاند در سال 2020 به قرار زیر است:

  • ارائه مدرک زبان فنلاندی
  • داشتن نمره معدل بالا در دوره‌‌های تحصیلی قبلی
  • ارائه مدرک دیپلم متوسطه
  • ارائه مدرک پیش ‌دانشگاهی در رشته تجربی
  • گذراندن دوره کالج پری مدیکال (Pre-Medical) و یا تکرار آموزش دوره پیش دانشگاهی براساس نظام آموزشی کشور فنلاند
  • شرکت در آزمون جامع
  • قبولی در آزمون

دقت داشته باشید که آزمون ورودی پزشکی و دندانپزشکی همه ساله در ماه می برگزار می‌شود، و متقاضی باید در ماه‌های مارس و آوریل جهت ثبت‌نام اقدام نماید.

هزینه تحصیل دندانپزشکی در فنلاند

معرفی دانشگاه‌های دندانپزشکی فنلاند

کشور فنلاند در حدود 40 موسسه آموزش عالی دارد که اکثرا به دانشگاه‌ها و یا موسسات آموزشی و پژوهشی کلاسیک، پلی تکنیک‌ها و دانشگاه‌های علوم کاربردی (USA) تقسیم‌بندی شده است. دانشجویان مشغول به تحصیل در دانشگاه‌های فنلاند در حال حاضر بیش از 300 هزار نفر می‌باشند. بر اساس 3 رتبه‌بندی جهانی، برترین دانشگاه‌های دندانپزشکی فنلاند به شرح زیر می‌باشد:

دانشگاه QS Ranking 2020 THE Ranking 2019 ARWU Ranking 2018
دانشگاه هلسینکی 107 99 57
دانشگاه آلتو 134 181 301
دانشگاه تورکو 287 351 301
دانشگاه جیواس کیلا 346 401 601
دانشگاه اولو 374 251 501
دانشگاه استرن فنلاند 498 351 369
دانشگاه تامپره 650 250 242