تحصیل پزشکی در دانشگاه حاجت تپه

تحصیل پزشکی در دانشگاه حاجت تپه

مقدمه:

دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه توسط وزارت بهداشت کودک وابسته به دانشگاه انکارا در تاریخ دوم ماه فوریه سال ۱۹۵۴ افتتاح شد. در سال ۱۹۶۱ این دانشکده شامل بخش های پرستاری، فیزیوتراپی و توانبخشی، تکنولوژی پزشکی بود. قسمت اصلی دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه در سال 1963  افتتاح شد. در سال 1965 مرکز علوم دانشگاه حاجت تپه با هدف هماهنگ سازی بخش های مختلف تاسیس شد. در آخر هم در سال 1966 مرکز پزشکی حاجت تپه افتتاح شد و بیمارستان دانشگاه حاجت تپه فعالیت خود را اغاز کرد.

دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه یکی از برترین دانشکده ها در سطح کشور ترکیه است. با گروه سفیر مهاجرت خود را آسان کنید و با استفاده از خدمات و مشاوره رایگان ما در بهترین دانشگاه های ترکیه تحصیل کنید.

دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه و برنامه‌های آموزشی آن

رویکرد آموزش تلفیقی پزشکی یکی از ویژگی های منحصر به فرد دانشگاه حاجت تپه است. دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه دو برنامه مختلف را ارائه می دهد. یکی برنامه معمولی پزشکی و دیگری برنامه دوگانه پزشکی/PHD (تخصص) می باشد. برنامه پزشکی عادی شامل یک دوره 6 ساله است.

در طول سه فاز اول علوم پایه و علوم بالینی تدریس می شوند. یک سری مباحث خاص نیز مانند سیستم قلبی عروقی به همراه آناتومی کامل آن،فیزیولوژی،بیو شیمی و پاتولوژی و جنبه های بالینی آن ها در طی یک برنامه همانگ شده تدریس می شود.

در فاز اول دانشجویان دروس علوم پایه را می گذرانند. در فاز دوم دروسی مرتبط با بدن انسان و دروس پایه ای میکروبیولوژی را گذرانده و در فاز سوم دروس فیزیوپاتولوژی، پاتولوژی، فارموکولوژی و علوم بالینی ارائه می شوند. فازهای چهارم و پنجم مربوط به بازه کارآموزی می باشند. در این بازه مراجه کنندگان در کلینیک تحت نظر سرپرست توسط دانشجویان مورد بررسی قرار می گیرند. همزمان با این فعالیت ها سمینارها و کنفرانس های بالینی برگزار می شود. فاز پنجم مربوط به دوره کارشناسی است،در این فاز دانشجویان مشارکت فعال داشته و زیر نظر سرپرست و یا متخصصین مربوطه می توانند مسولیت بیمار را بر عهده بگیرند.

برنامه دوگانه ارائه شده توسط دانشگاه حداقل هشت سال طول می کشد که بعد از آن بسته به زمینه تحقیقاتی انتخاب شده می تواند بیشتر طول بکشد.

تحصیل پزشکی در دانشگاه حاجت تپه

رنکینگ دانشگاه حاجت تپه

رنکینگ دانشگاه حاجت تپه  در مقیاس جهانی 501-600 می باشد و در مقیاس داخلی 301-400 است. این دانشگاه در لیست دانشگاه های مورد تایید وزارت بهداشت قرار دارد.

زبان تدریس پزشکی در دانشگاه حاجت تپه

در دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه برای تدریس پزشکی برنامه هایی هم به زبان ترکی و هم به زبان انگلیسی ارائه می شود که دانشجو بسته به تسلطش بر روی هر یک از زبان ها می تواند برنامه مناسب را انتخاب کند.

مدرک دریافتی از دانشگاه حاجت تپه

پس از اتمام دوره تحصیلی، دانشگاه مدرک را به هر دو زبان ترکی و یا انگلیسی ارائه می دهد.

شهریه دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه

شهریه دانشگاه برای دانشجویان بین المللی سالانه در حدود 2955.00 لیر است.

برنامه‌های بین المللی دانشگاه حاجت تپه

دانشگاه حاجت تپه زیر نظر برنامه های تبادلی اراسموس، فارابی و مولانا قرار دارد.

آزمون های ورودی دانشگاه حاجت تپه

برای تحصیل در رشته پزشکی در دانشگاه  حاجت تپه دو آزمون SAT و GCE وجود دارد که برای آزمون SAT حداقل نمره 1100 و حداقل نمره ریاضی 600 است. برای آزمون GCE هم نمره کلی باید c یا بهتر باشد، برای رشته های پزشکی، دندان و دارو نمره ریاضی باید A و از بین زیست و فیزیک و شیمی حداقل دو تا از آن ها باید نمره A باشند.

تاریخ‌های ثبت نام در دانشگاه حاجت تپه

برای ارسال اپلیکیشن آنلاین از تاریخ 31 ماه می تا 2 ماه جولای فرصت است.بعد از آن نتایج اولیه در تاریخ 16 ماه جولای اعلام می شود. تاریخ اعلام شده برای مصاحبه ها از 26 تا 30 ماه جولای است. نتایجنهایی در تاریخ 5 ماه اگوست اعلام می شود. تاریخ ثبت نام نیز از 31 آگوست تا 3 سپتامبر می باشد. گروه سفیر از ابتدای فرایند ثبت نام کنار شما خواهد بود تا با اطمینان خاطر و بدون استرس این مسیر را طی کنید.

تحصیل پزشکی در دانشگاه حاجت تپه

موقعیت مکانی دانشگاه حاجت تپه

دانشگاه حاجت تپه دو پردیس اصلی در شهر آنکارا دارد. پردیس Sihhiye که در قسمت قدیمی تر شهر قرار دارد و مرکز پزشکی می باشد. پردیس Beytepe واقع در بخش جدید تر شهر است،پس از جاده ی اسکیشهیر.

پردیس Sihhiye  شامل دانشکده های دندانپزشکی، داروسازی، پزشکی و همجنین دانشکده های مدیریت بهداشت، خدمات بهداشی، فناوری بهداشت، اقتصاد خانگی، پرستاری، فیزیوتراپی و توان بخشی و فنی حرفه ای است. همجنین بیمارستان های دانشگاه هم در همین پردیس واقع شده اند. این پردیس بخشی مخصوص مرکز فرهنگی نیز دارد که در آن سالن اجتماعات، گالری هنری، کتابخانه پزشکی، بانک، اداره پست و یک سری امکانات دیگر قرار داده شده است.

پردیس Beytepe که در سال 1975 تاسیس شده،واقع در 14 کیلومتری مرکز شهر می باشد. مساحتی در حدود 6 میلیون متر مربع دارد. در این پردیس دانشکده های علوم اقتصاد، مهندسی، هنرهای زیبا، زبان های خارجه، علوم و فنون ورزشی، حقوق، فناوری و ارتباطات قرار گرفته اند. پردیس Beytepe همچنین شامل سال کنفرانس، امکانات ورزشی با فضای باز و بسته،استادیوم،کتابخانه مرکزی،بانک و اداره پست،کافه و دیگر امکانات می باشد. یک مرکز بهداشت نیز در این پردیس واقع شده است.

آزمایشگاه های دانشکده پزشکی حاجت تپه

هدف از تاسیس ازمایشگاه ایجاد بخشی برای انجام تحقیقات است. پس از تاسیس آزمایشگاه های بیوشیمی و میکروبیولوژی، این ازمایشگاه ها فعالیتشان را بهعنوان آزمایشگاه پاتولوژی بالینی، پس از تبدیل شدن بیمارستان به دانشکده پزشکی در سال ۱۹۶۳ آغاز کردند. آزمایشگاه ها که با تمامی کلینیک ها و بیمارستان‌های مرتبط با دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه در ارتباط هستند به دو بخش تقسیم می شوند، مرکزی و اورژانس.

علاوه بر این، علاوه بر بیمارستان های دانشگاه حاجت تپه، آزمایشگاه ها، نمونه های بالینی بیمارانی را که از گوشه کنار ترکیه نیاز به تشخیص و درمان تخصصیدارند و آزمایش های ویژه درخواست شده است را طبق توافق نامه های بین نهاد های داخلی انجام می دهند. در این آزمایشگاه ها،۱۲ شخص مرتبط با دانشگاه- ۶پروفسور و ۶ دستار پروفسور-مشغول به کار هستند. بیش از ۱۳۰ کارکن هم در این آزمایشگاه ها وجود دارد.

تحصیل پزشکی در دانشگاه حاجت تپه

بیمارستان دانشگاه حاجت تپه

خدمات مراقبت های بهداشتی ارائه شده توسط بیمارستان های دانشگاه حاجت تپه ، که دارای جایگاه برتر در آموزش پزشکی و همچنین در میان موسسات بسیار معتبر ترکیه در بستر بین المللی است ، در سال 1966 با به خدمت گرفتن بیمارستان مرکز پزشکی حاجت تپه آغاز شد. حاجت تپه از آن زمان برای دستیابی به تعالی تلاش کرده است و این مرکز به مرکز درمانی برجسته ترکیه تبدیل شده است که متشکل از 4 بیمارستان است که تجهیزات کامل را در خود جای داده است، که مطابق با طب مدرن است و پزشکان با دانش عمیق از آن استفاده می کنند.

علاوه بر خدمات بهداشتی با کیفیت ارائه شده به بیمارانی که از سراسر ترکیه می آیند، بیمارستان حاجت تپه همچنین با افتخار به عنوان یک مرکز آموزش بزرگ برای دانشجویان و ساکنان دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه خدمت می کند. به طور تقریبی 550 نفر از دانشجویان، 700 رزیدنت، 759 تکنسین پزشکی، 1100 پرستار، 1200  در بخش اداری، در قسمت های مختلف بیمارستان های دانشگاه حاجت تپه مشغول به کار هستند.

بیمارستان های دانشگاه حاجت تپه در قالب 4 بیمارستان خدمات بهداشتی ارائه می دهند. این مجموعه از 9 بلوک در پردیس پزشکی در Sıhhiye تشکیل شده است که بیمارستان کودکان İhsan Doğramacı را با بلوک های 1 ، 2 و 3 تشکیل می دهد. بیمارستان بزرگسالان حاجت تپه با بلوک های 4 ، 5 ، 6 ، 7 و 8؛ و بیمارستان انکولوژی با بلوک 9. بیمارستان های دانشگاه، که خدمات بهداشتی را به 1،000،000 بیمار سرپایی و 50،000 بیمار بستری ارائه می دهند، 35000 عمل جراحی انجام می دهند و تقریباً به صورت سالانه علاوه بر ارائه خدمات اورژانس 24 ساعته، ظرفیت 1040 تخت را دارند.

رعایت حقوق بیمار و رضایت بیمار را در اولویت بیمارستان قرار دارد. بیمارستان های حاجت تپه همیشه با هدف اطمینان از کیفیت، دانش عمیق، وضعیت پیشرفته فن آوری و تداوم خدمات مراقبت های بهداشتی تلاش کرده اند.

کتابخانه دانشکده پزشکی دانشگاه حاجت تپه

کتابخانه مرکز پزشکی در پردیس Sıhhıye واقع شده است. این کتابخانه دارای بیش از 65000 عنوان در زمینه پزشکی و علوم بهداشتی است. این کتابخانه از سیستم طبقه بندی کتابخانه ملی پزشکی با عناوین موضوعات پزشکی به زبان ترکی استفاده می کند. علاوه بر كتابخانه هاي مركزي، كتابخانه هاي بخشي نيز وجود دارد كه مجموعه هايي را در زمينه هاي داده شده ارائه مي دهند. کتابخانه دانشگاه به عنوان یکی از ثروتمندترین کتابخانه ها در ترکیه شناخته می شود.

 

برچسب‌ها: بدون برچسب

یک دیدگاه بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای الزامی با * نشان گذاری شده اند